طرز تهیه مدل های مختلف پوره میوه
پوره (به فرانسوی: Purée) به نوعی مادهٔ خوراکی اطلاق میگردد که عمدتاً با خرد کردن و پختن ترهبار، سبزیجات، حبوبات، میوه خام و مخلوط و یکدست کردن آنان و ضمناً از الک گذراندن آن درست میگردد. پوره به منزله ی یک پیش غذا یا تکمیل کننده ظرف غذا و در کنار این سس در شیرینیهای پختنی سان پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده میگردد.
دستور تهیه :
پوره میوه عموماً به منزله ی آسانترین نوع تهیه مدل های مختلف پورهها شناخته میگردد. در تهیه پوره میوهجات اصولی است که در تداوم به آن میپردازیم :
در صورتی که از میوههای نرمی شبیه موز برای تهیه پوره استفاده مینمایید، نیازی برای پختن آن وجود ندارد. تنها کافیست موز را کمی له نمایید، برای تعدادی دقیقه درون ماکروفر قرار دهید تا تماماً نرم گردد، ضمناً موزها درون میکسر بریزید تا پوره یکدستی توسط آید. ولی در صورتی که از میوههای سفتی شبیه سیب استفاده مینمایید، می بایست بعد از پوستگیری سیب را تکه تکه نمایید و به هم راه کمی آب یا شیر درون ظرفی بریزید و بگذارید بپزد. بعد از پختن و تماماً نرم شدن سیب، آنان درون میکسر بریزید تا تماماً یکدست گردد.
موارد :
بستگی به نوع استفاده از پوره، برای طعمدار کردن پوره میوه از چاشنیهای مختلفی استفاده میگردد. بطور نمونه شیر، شکر، خامه یا کره عمدتا معمولترین چاشنیها برای تهیه مدل های مختلف پوره هست. ولی در صورتی که پوره میوه را برای کودکان تهیه مینمایید خوب تر هست از چاشنی به جز شیر استفاده نکنید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- آشنایی با مدل های مختلف پوره – Purée
- طرز تهیه ماست میوهای
- ضرورت مصرف میوهها در رژیم غذایی
به این مقاله امتیاز دهید: