طرز تهیه اشکنه راحت
اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی هست که از هنگامهای زیاد دور در کشور خراسان طبخ میشده و نوع های خیلی در همه سرزمین ما نیز حال تهیه میگردد. اشکنه را با تقریب میتوان گفت خورشی یا خوراکی نیز همچون آبگوشت هست، که نان در آن ترید میکنند و میخورند. اشکنه یکی از غذاهای لذیذ سریع هم است که در این مقاله نوع راحتای از اشکنه را آموزش خواهیم داد.
مواد مورد نیاز :
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
شنبلیله نرم و خشک ۱ قاشق سوپخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
دستور تهیه :
پیاز را ریز خرد نموده و در میزان مناسبی روغن با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی گردد. بعد از آن آرد گندم و شنبلیله را به پیاز افزوده نمایید تا تماماً تفت بخورد. بعد از آن زردچوبه را افزوده نمایید و به نیکی نیز بزنید تا با دیگر مواد کمی تفت بخورد. ۳ لیوان آب گرم را به مواد افزوده نمایید و صبر نمایید تا تعدادی جوش بزند و با مواد به جز آن درست مخلوط گردد. تخممرغها را در ظرفی به جز آن بشکنید و نیز بزنید و به آن نمک و فلفل افزوده نمایید. تخممرغها را آهسته به اشکنه افزوده نمایید و مداوم نیز بزنید تا تخممرغها یکجا نبندد. بعد از آن بعد از اینکه با نیز درست مخلوط شدند و کمی جوش خورد اشکنه شما حاضر هست. نوش جان
موارد :
آردی که به این خوراک افزوده میگردد می بایست درست تفت بخورد و گرنه موجب دل درد بعد از خوردن این غذا میگردد.
از سیر، رب گوجهفرنگی و کره و زعفران هم میتوانید به موضوع چاشنی و طعم دهنده در این اشکنه بهره ببرید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه اشکنه کشک
- آشنایی با اشکنه
- طرز تهیه کرپ راحت
به این مقاله امتیاز دهید: