طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت

طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت

فهرست مطالب

طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت

 

آش شلغم یکی از آش‌های محلی جنوب خراسان و اگر چه یکی از آش‌های پرخاصیت در سرزمین ما هست که استفاده درمانی و دارویی زیادی دارد. آش شلغم به علت وجود شلغم و پیاز دارای مدل های مختلف ویتامین‌های B و C و A هست که در جلوگیری و درمان بیماری‌های مختلفی از حرف سرماخوردگی، درد مفاصل، تسکین خارش و … زیاد سودمند هست.

 

مواد کافی :

 

شلغم نگینی خرد شده  ۵۰۰ گرم
عدس یا ماش  نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار کافی
برنج  نصف پیمانه
پیاز  ۱ عدد غول پیکر رنده شده
اسفناج، گشنیز، تره و جعفری  ۳۵۰ گرم پاک‌شده
آب یا استاک گوشت  ۸ تا ۱۰ لیوان

 

دستور تهیه :

 

پیاز رنده شده را درون قابلمه‌ای مطلوب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد. ضمناً به آن کمی زردچوبه بزنید و آب و عدس یا ماش که از پیش شسته‌اید را به قابلمه افزوده نمایید و روی حرارت افزون قرار دهید تا آب به جوش آید و بعد از آن شعله را کم نمایید تا با حرارت ملایم عدس بپزد. زمانی به آخرین قسمت پخت عدس نزدیک شدید، برنج را افزوده نمایید و کمی نیز بزنید.

 

اجازه بدهید برنج با عدس کمی پخته گردد. ضمناً سبزی‌های پاک شده را به همقدم شلغم‌های نگینی شده به ظرف خویش افزوده نمایید و نمک و فلفل هم کمی بزنید. بعد از افزوده کردن همه مواد اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه آش شما بپزد و سراسر جا بیافتد. بعد از طبخ جامع آش آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناع و پیاز داغ تزئین نمایید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه اشکنه کشک

موارد :

 

♦ در صورتی که بجای آب از استاک گوشت بهره ببرید، حتماً آش شما طعم لذیذتری خواهد داشت.
♦ این نوع از آش شلغم به خاطر وجود سبزی قوام مناسبی دارد، ولی در صورتی که می‌خواهید آش قوام زیادتری بگیرد، ۱۵ دقیقه پیش از طبخ جامع آن کمی آرد سفید یا آرد ذرت را با ۱/۴ پیمانه آب سرد مخلوط نمایید و به آش بیافزائید.
♦ پودر تخم گشنیز هم طعم دهنده مناسبی برای این آش می‌باشد.
♦ خوب تر هست در زمان خرد کردن شلغم پوست آن را نگیرد.

 

نگاره از صفحه اینستاگرام step.by.step.cooking 

 
(Visited 16,890 times, 8 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۵ رای، میانگین : ۴٫۶۰ از ۵)

طرز تهیه آش شلغم بدون گوشتLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *