طرز تهیه آش بوشهری

طرز تهیه آش بوشهری

فهرست مطالب

طرز تهیه آش بوشهری

 

آش بوشهری یکی بقیه از خوراک‌های پرآوازه بوشهر هست که همانند بقیه خوراک‌های بوشهری عطر و طعم بی‌نظیری دارد. مساله جذاب در خصوص آش بوشهری این هست که همانند بقیه غذاهای بوشهری می‌بایست غلیظ و کشدار باشد. تهیه آش بوشهری فعالیت آسانی نیست ولی با رعایت مواردی که در این مقاله به آن می‌پردازیم می‌توانید آش بوشهری خوشمزه‌ای بپزید.

 

مواد واجب  :

 

گوشت ۳۰۰ گرم

پیاز  ۱ عدد مشهور

زردچوبه و دارچین  به میزان واجب

لوبیا قرمز  ۲۵۰ گرم

برنج  ۲۵۰ گرم

ترخون  ۵۰ گرم

تره خرد شده  ۱۰۰ گرم

شوید خرد شده  ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل قرمز  به مقدار واجب

 

دستور تهیه  :

 

برنج و لوبیا را جداگانه خیس نمایید. بعد از اینکه مناسب خیس خوردند برنج و لوبیا را جداگانه بپزید (نیکوتر هست از برنج نیمه یا خورده برنج بهره ببرید). پیاز را خرد نموده و با ادویه درون روغن کمی تفت دهید و بعد گوشت را به آن افزوده نمایید تا کمی تفت بخورد. تعدادی لیوان آب به آن افزوده نمایید و بگذارید تماماً گوشت بپزد. بعد از پخت کل‌ی مواد آنان را جداگانه بکوبید و تماماً له نمایید (می‌توانید از میکسر یا گوشت کوب برقی بهره ببرید).

 

زیادتر بخوانید :  پیاز کاراملی شده

بنابراین همه ی مواد را درون قابلمه‌ی مناسبی ریخته و روی شعله بگذارید و به آن سبزی‌های خرد شده و نمک و فلفل را بیافزایید. اجازه دهید به آرامی سبزی‌ها بپزد و آش جا بیافتد. هنگامی که آش تماماً غلیظ و کشدار شد از روی شعله بردارید.

 

موارد :

 

از هل و زنجبیل هم به موضوع ادویه می‌توان درون آش بوشهری استفاده کرد.

طعم تندی این آش بستگی به سلیقه شما دارد اما عموماً بوشهری‌ها این آش را خیلی تند تهیه می‌کنند.

برای تزئین این آش می‌توانید از پیاز داغ و فلفل سیاه بهره ببرید.

در صورتی که ترخون جدید نبود می‌توانید از ترخون خشک بهره ببرید.

 
(Visited 15,977 times, 2 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۹ رای، میانگین : ۴٫۲۲ از ۵)

طرز تهیه آش بوشهریLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *