طرز تهیه آسان پوره کدو حلوایی

طرز تهیه آسان پوره کدو حلوایی

فهرست مطالب

طرز تهیه ساده پوره کدو حلوایی

 
 

پوره کدو حلوایی غذایی خوشمزه و مغذی می باشد که در کوچک ترین لحظه ممکن حاضر می‌گردد ، در کنار این این پوره را می‌توانید در تهیه مدل های مختلف غذاها و دسرها مورد استفاده قرار دهید.

 

مواد کافی :

 

کدو حلوایی ۱ عدد مشهور
پودر شکر به میزان کافی
کره و زعفران به میزان کافی

 

دستور پخت :

 

برای تهیه پوره کدو حلوایی چاره‌های مختلفی وجود دارد لکن در این مقاله دو دستور ساده و پر مصرف را آموزش می‌دهیم.

 

چاره نخست : کدو حلوایی را به تعدادی تکه تقسیم نمایید و به هم یاری قاشق همه ی تخم آن را بیرون آورید. کدو حلوایی را درون سینی فر بچینید و با ۲۰۰ درجه سانتی گراد فر، به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت اجازه بدهید سراسر بپزد و گوشت آن نرم گردد. پس از پخت، کدو حلوایی را از فر خارج نموده و گوشت آن را با قاشق کنده و درون میکسر بریزید و درست مخلوط نمایید تا سراسر وضعیت پوره‌ای به دست آورد. در این زمان می‌توانید از کمی پودر شکر و کره و زعفران آب نموده برای مزه‌دار کردن پوره بهره ببرید.

 

چاره دوم : کدو حلوایی را سراسر پوست کنده و گوشت آن را جدا نمایید. کدو حلوایی خرد شده را به دنبال کمی آب و شکر اجازه بدهید سراسر بپزد به طوری که در انتهای پخت آب اضافه درون ظرف نباشد. درون قابلمه کمی با نیز مخلوط نمایید و بعد به دنبال کره کدو حلوایی پخته شده را درون تابه‌ای کمی تفت بدهید تا سراسر پوره‌ای بتوان و در آخر نیز می‌توانید کمی زعفران آب نموده افزوده نمایید.

 

اکثر بخوانید :  چاره پخت تنورچه بلوچی
پوره کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی

 

موارد :

 

♦ کدو حلوایی خیلی زود می سوزد و تلخ می‌گردد، همیشه در اکنون پخت آب آن را چک نمایید.

♦ برای داشتن پوره خوش طعم و خوش عطرتر قطعاً از کمی کره و زعفران بهره ببرید.

♦ عالی ترین چاره برای پخت کدو حلوایی آن می باشد که کدو را اول پوست گرفته و تخم‌هایش را در آورید و با آب و شکر سر سماور یا بخاری قرار دهید تا آرام آرام بپزد اینگونه شیره خیلی خوشمزه‌ای برجای می‌گذارد.

 
(Visited 11,001 times, 5 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۴٫۶۷ از ۵)

طرز تهیه آسان پوره کدو حلواییLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *