دسر نشا جنوبی

دسر نشا جنوبی

فهرست مطالب

دسر نشا جنوبی

 

نشا در اصل نوعی دسر مانند ماقوت می باشد، که اکثر در جنوب سرزمین ما و خصوصاً بوشهر تهیه می‌گردد. نشا به دلیل استفاده از موادی مشابه مواد ابتدایی ماقوت طعمی مانند آنان و اگر چه بافتی لطیف‌تر دارد. بوشهری‌ها این دسر خوشمزه را اکثر در ماه مبارک رمضان حاضر و سرو می‌نمایند. نشا علاوه بر طعم بی‌نظیرش دستور تهیه زیاد آسانی هم دارد.

 

مواد ابتدایی :

 

نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آب‌نموده ۱ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه :

 

نخست نشاسته را به هم گام یک پیمانه آب سرد درون ظرف مطلوب بریزید و مناسب نیز بزنید تا نشاسته سراسر در آب حل گردد. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و سایر آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته نیز بزنید تا نشا غلیظ گردد. زمانی دسر مناسب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را افزوده نمایید و بعد از مدت لحظه ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما حاضر می باشد می‌توانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین نمایید.

 

تصویر از صفحه اینستاگرام melika latif

 
(Visited 13,230 times, 2 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه ماست خانگی

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۳٫۶۷ از ۵)

دسر نشا جنوبیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *