دسر نشا جنوبی
نشا در اصل نوعی دسر مانند ماقوت می باشد، که اکثر در جنوب سرزمین ما و خصوصاً بوشهر تهیه میگردد. نشا به دلیل استفاده از موادی مشابه مواد ابتدایی ماقوت طعمی مانند آنان و اگر چه بافتی لطیفتر دارد. بوشهریها این دسر خوشمزه را اکثر در ماه مبارک رمضان حاضر و سرو مینمایند. نشا علاوه بر طعم بینظیرش دستور تهیه زیاد آسانی هم دارد.
مواد ابتدایی :
نشاسته | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۵ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
زعفران آبنموده | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه :
نخست نشاسته را به هم گام یک پیمانه آب سرد درون ظرف مطلوب بریزید و مناسب نیز بزنید تا نشاسته سراسر در آب حل گردد. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و سایر آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته نیز بزنید تا نشا غلیظ گردد. زمانی دسر مناسب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را افزوده نمایید و بعد از مدت لحظه ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما حاضر می باشد میتوانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین نمایید.
تصویر از صفحه اینستاگرام melika latif
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- تهانداز – غذای جنوبی
- طرز تهیه دسر بلان مانژ
- کنافه – دسر عربی
به این مقاله امتیاز دهید: