بادنجان سرخ‌شده همراه پنیر پارمژان

بادنجان سرخ‌شده همراه پنیر پارمژان

فهرست مطالب

بادنجان سرخ‌شده دنبال پنیر پارمژان



در این مقاله طرز تهیه یک خوراک آسان و لذیذ با بادنجان و پنیر موزارلا و پنیر پارمژان را برای شما حاضر نموده‌ایم.

مواد مورد نیاز :

بادنجان دلمه‌ای برتر  ۱ عدد
سس قرمز  ۳ فنجان
پنیر پارمژان  نصف پیمانه
جعفری خرد شده  ۱/۴ پیمانه
پودر سیر  ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه  نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز  به میزان مورد نیاز
روغن زیتون  به میزان مورد نیاز
پنیر موزارلا و چدار  به میزان مورد نیاز

دستور تهیه :

مطابق دستور ویدیو یک بادمجان دلمه‌ای برتر را نیکو شستشو دهید و با پوست آن را حلقه نمایید. حلقه‌های بادنجان را کف سینی فر بچینید، دو طرف آن را نمک بپزنید و درون فر بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد نیکو بپزد. ضمناً روغن روی بادنجان‌ها را با دستمال گرفته و با چرتکه کمی روغن زیتون روی حلقه‌های بادنجان بمالید و دوباره بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزد. سس قرمز، پارمژان، جعفری خرد‌ شده، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل قرمز را با نیز نیکو مخلوط نمایید، روی بادنجان‌ها بریزید و در آخر روی سس را پنیر موزارلا و چدار رنده شده بریزید. در آخرین بخش پخت بادنجان‌های سرخ شده دنبال با پنیر را درون فر بگذارید تا به مدت تعدادی دقیقه پنیر آن باز گردد.


(Visited 1,023 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  صبحانه کرپ و کالباس

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

بادنجان سرخ‌شده همراه پنیر پارمژانLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *