بادنجان سرخشده دنبال پنیر پارمژان
در این مقاله طرز تهیه یک خوراک آسان و لذیذ با بادنجان و پنیر موزارلا و پنیر پارمژان را برای شما حاضر نمودهایم.
مواد مورد نیاز :
بادنجان دلمهای برتر ۱ عدد
سس قرمز ۳ فنجان
پنیر پارمژان نصف پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان مورد نیاز
روغن زیتون به میزان مورد نیاز
پنیر موزارلا و چدار به میزان مورد نیاز
دستور تهیه :
مطابق دستور ویدیو یک بادمجان دلمهای برتر را نیکو شستشو دهید و با پوست آن را حلقه نمایید. حلقههای بادنجان را کف سینی فر بچینید، دو طرف آن را نمک بپزنید و درون فر بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد نیکو بپزد. ضمناً روغن روی بادنجانها را با دستمال گرفته و با چرتکه کمی روغن زیتون روی حلقههای بادنجان بمالید و دوباره بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد. سس قرمز، پارمژان، جعفری خرد شده، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل قرمز را با نیز نیکو مخلوط نمایید، روی بادنجانها بریزید و در آخر روی سس را پنیر موزارلا و چدار رنده شده بریزید. در آخرین بخش پخت بادنجانهای سرخ شده دنبال با پنیر را درون فر بگذارید تا به مدت تعدادی دقیقه پنیر آن باز گردد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- نان و پنیر به دنبال گوشت سرخ شده
- پیاز کاراملی شده
- پنیر چدار – Cheddar cheese
به این مقاله امتیاز دهید: