انواع سالاد برای مهمانی| خوشمزه و مجلسی
انواع سالاد برای مهمانی: سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی یکی از مناسبترین انواع سالاد برای مهمانی و دورهمیها محسوب میشود. این غذای ساده و خوشمزه بهراحتی در مدتزمان کوتاهی آماده میشود و طعم به یاد ماندنی آن مطمئناً شما و مهمانهایتان را مجذوب خود میکند. طرز تهیه این سالاد شامل مراحل زیر است:
مواد لازم:
- آبلیمو یا سرکه ½ قاشق چایخوری
- سس مایونز ½ فنجان
- ماکارونی فرمی 2 فنجان یا 950 گرم
- پیازچه یا پیاز سبز خرد شده ¼ فنجان
- تخممرغ آب پز خرد شده 1 عدد
- فلفلدلمهای قرمز سرخ شده 1 عدد
- جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا پاستا را در یک قابلمه مناسب جوشانده و آبکش کنید؛ سپس پاستاهای آبکش شده را با آب سرد بشویید تا فرایند پخت آنها تکمیل شود.
- در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، آبلیمو یا سرکه، شکر، نمک و پاپریکا را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا در نهایت یک سس خامهای شکل ایجاد شود.
- حالا ماکارونی پخته شده را به همراه سس، پیازچه، فلفلدلمهای و تخممرغ پخته خرد شده به کاسه اضافه کنید.
- فلفل سیاه را در آخرین مرحله اضافه کرده و سپس بهآرامی مواد داخل کاسه را هم بزنید تا پاستا و سبزیجات بهخوبی به سس آغشته شوند.
- روی کاسه را پوشانده و آن را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شوند و سالاد ماکارونی کاملاً خنک شود.
- پس از سرد شدن، سالاد را دوباره هم بزنید و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
سالاد ذرت کاپرز
یکی دیگر از انواع سالاد برای مهمانی «سالاد ذرت کاپرز» است. براساس نظرات ثبت شده در simplyrecipes این سالاد باطراوت و تازه، یکی از گزینههای آسان و مناسب برای مهمانیهایی با جمعیت زیاد محسوب میشود. طرز تهیه این سالاد خوشمزه شامل مراحل زیر است:
مواد لازم:
- ذرت شیرین 5، 6 عدد (حدود 4 فنجان دانه ذرت شیرین)
- روغنزیتون ¼ فنجان
- سرکه 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- شکر (اختیاری) ½ قاشق چایخوری
- گوجهفرنگی خرد شده یا گوجهفرنگی گیلاسی نصف شده 3 فنجان
- پیازچه یا پیاز سبز خرد شده ½ فنجان
- موزارلای تازه خرد 230 گرم
- برگ ریحان تازه خرد ½ یا 1 فنجان کامل
طرز تهیه:
- در نخستین مرحله، دستگاه گریل خود را برای حرارت مستقیم بالا گرم کنید. سپس ذرتها را حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که پوستههای آنها ذغالی شوند، روی حرارت گریل کنید.
- پس از پختن ذرتها آن را از گریل خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.
- حالا ذرت را بهصورت عمودی بگیرید و با چاقو دانههای آن را جدا کنید. برای انجام این کار، ذرت را در یک کاسه کمعمق یا بشقاب لبهدار قرار دهید و آن را با یک دست ثابت نگه دارید؛ سپس با یک چاقوی تیز آن را به سمت پایین بتراشید تا دانههای آن جدا شوند.
- اگر دانه ذرت منجمد یا کنسرو دارید، باید آنها را در یک تابه بزرگ چدنی روی حرارت متوسط سرخ کنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.
- در یک کاسه کوچک، روغنزیتون را با سرکه، نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید تا مزهدار شود. در صورت تمایل به شیرین شدن آن میتوانید ½ قاشق چایخوری شکر را نیز به مواد اضافه کنید.
- ذرت کبابی، گوجهفرنگی، پیازچه و موزارلا را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس سس را به آنها اضافه کنید.
- مواد داخل ظرف را بهآرامی با هم مخلوط کنید تا سس به طور کامل به خورد مواد برود.
- سالاد ذرت آماده را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود.
- آن را دوباره هم بزنید و در نهایت ریحان خرد را به آن اضافه کنید.
سالاد پاستا یونانی
سالاد پاستا یکی از انواع سالاد برای مهمانی است که مطمئناً طعم فوقالعاده آن شما را به سرعت به خود جذب خواهد کرد. این سالاد بهدلیل ترکیب خاص مواد اولیه خوشطعمی که در تهیه آن به کار میرود، پرطرفدار است. طرز تهیه سالاد پاستا یونانی شامل مراحل زیر است:
مواد لازم برای سس روغنزیتون و لیمو:
- آبلیمو از 2 تا 3 عدد لیمو تازه
- رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد 2 حبه
- جعفری خرد 2 قاشق غذاخوری
- روغنزیتون اصل ½ فنجان
- پونه کوهی خرد ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- فلفل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سالاد پاستا:
- پاستا یا ماکارونی فرمی 450 گرم
- پیاز قرمز کوچک (خلال نازک) ½ عدد
- فلفلدلمهای قرمز خرد 1 عدد
- گوجه گیلاسی نصفه 1 پیمانه
- زیتون بدون هسته ½ فنجان
- 1/2 فنجان پنیر فتا خرد
- خیار به صورت حلقهای 1 عدد بزرگ
- جعفری تازه خرد ¼ فنجان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- در یک قابلمه بزرگ آب و نمک ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس ماکارونیها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزند. پس از آبکشی، ماکارونیها را بلافاصله با آب سرد بشویید تا به هم نچسبند و خمیری نشوند.
- پیازهای خلال را در آب سرد با کمی نمک خیس و بعد از مدت 10 دقیقه آنها را آبکش کنید.
- پیازهای قرمز را در یک کاسه با سرکه مخلوط کنید تا بعد به سالاد ماکارونی اضافه شوند.
- در یک شیشه کوچک دربدار، همه مواد لازم برای سس را مخلوط کرده و با هم تکان دهید.
- در یک کاسه بزرگ، پاستاهای خنک، پیاز قرمز، فلفلدلمهای، گوجهفرنگی، زیتون، فتا، خیار و جعفری را با هم مخلوط کنید.
- حالا ¼ فنجان از سس روغنزیتون و لیمو را روی مواد ریخته و بهآرامی مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
- ممکن است به همه سس نیاز نداشته باشید؛ اما میتوانید باقی آن را تا یک هفته در یخچال نگه دارید و در صورت نیاز برای غذای دیگری مورد استفاده قرار دهید.
سالاد کلم آسیایی
این سالاد بینظیر به واسطه سس منحصربهفردی که دارد مشهور است. ترکیب کره بادام، روغن کنجد و سرکه برنج طعمی خاص به سالاد میبخشد. طرز تهیه این سالاد کلم به شرح زیر است:
مواد لازم برای سس:
- کره بادامزمینی 1 قاشق غذاخوری
- روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ½ قاشق چایخوری
- سرکه برنج با چاشنی 4 قاشق غذاخوری (اگر سرکه برنج با چاشنی در دسترس ندارید، میتوانید یک یا دو قاشق چایخوری شکر به سرکه برنج معمولی اضافه کنید)
مواد لازم برای سالاد:
- کلم سبز یا بنفش ورقهای نازک 8 فنجان
- هویج رنده شده 1 فنجان
- بادامزمینی نمکی برشته ½ فنجان
- گشنیز تازه خرد ½ فنجان
- پیاز سبز یا پیازچه خرد 2 عدد
طرز تهیه:
- طبق دستور simplyrecipes در یک کاسه متوسط کره بادامزمینی، روغن کنجد و روغننباتی تفت دهید و سرکه برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. برای لذیذ شدن طعم سس، میتوانید بنا به سلیقه خود کمی بیشتر سرکه، شکر یا نمک به آن اضافه کنید.
- اگرچه بادامزمینی شما برشته است؛ اما برای بهتر شدن طعم آن بهتر است چند دقیقه کوتاه آن را روی حرارت تفت دهید. برای این کار یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط گرم و بادامزمینیها را اضافه کنید. دقت کنید آجیل ممکن است بهآسانی بسوزد؛ پس باید بادامزمینیها را تا زمانی که شروع به قهوهای – طلایی و خوشبو شدن کنند بهصورت مداوم هم بزنید.
- تابه را از روی حرارت بردارید و بادامها را در یک ظرف دیگر بریزید تا خنک شوند.
- در یک کاسه بزرگ کلم، هویج و بادامزمینی را به همراه هرگونه افزودنی اختیاری مانند گشنیز یا پیاز سبز خرد ترکیب کنید.
- در نهایت سس را به مواد سالاد اضافه و سرو کنید.
سالاد نخود سرد
سالاد نخود با بادام دودی و شاهبلوط یک ترکیب جدید و متفاوت است که درصورت حذف سس مایونز، باعث افزایش متابولیسم میشود. این سالاد تازه و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای استفاده در مهمانیهای مختلف شما است. طرز تهیه این سالاد شامل مراحل زیر میشود:
مواد لازم:
- نخودفرنگی ریز 450 گرم
- بادام دودی 170 گرم
- پیاز سبز خرد ½ فنجان
- شاهبلوط خرده 220 گرم
- سس مایونز 2.3 فنجان
- پودر کاری 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- بادامزمینیها را زیر آب سرد در یک صافی بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود.
- بادامهای شسته را بین 2 لایه حوله تمیز پهن کنید تا خشک شوند؛ سپس آنها را با یک چاقوی بزرگ و تیز خرد کنید.
- در یک کاسه بزرگ سس مایونز، پودر کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- سپس نخودفرنگی، پیاز خرد و شاهبلوط را نیز به کاسه اضافه کنید.
- سالاد را بهآرامی در مخلوط سس مایونز مخلوط کنید.
- کمی از سالاد بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
- سالاد را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
- پس از سرد شدن، آن را از یخچال خارج و در نهایت بادامهای خرد شده را اضافه کنید.
سالاد بروکلی
بروکلی یکی از گزینههای عالی مورداستفاده در انواع سالاد برای مهمانی و رعایت رژیم غذایی سالم است. ترکیب این گیاه مقوی به همراه بیکن و بادام برشته یک میانوعده کامل و سالم برای شما فراهم میکند. طرز تهیه سالاد بروکلی شامل مراحل زیر است:
مواد لازم برای سس:
- سس مایونز 1 فنجان
- سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
- عسل ¼ فنجان
مواد لازم سالاد:
- گل کلم بروکلی تازه 5 یا 6 فنجان
- خلال بادام برشته شده ½ فنجان
- بیکن پخته و خرد شده ½ فنجان
- پیاز قرمز خرد ¼ فنجان
- نمک 1 قاشق چایخوری
- نخودفرنگی 1 فنجان
طرز تهیه:
- گلچههای کلمبروکلی را به مدت 1 تا 2 دقیقه در آب نمک در حال جوش بریزید تا سبز و روشن شوند. مطمئن شوید که آنها را زیاد نپزید؛ زیرا باید کمی سفت بمانند.
- بلافاصله کلمبروکلیها را آبکش کرده و در یک کاسه آب یخ بریزید تا فرایند پخت آنها تکمیل شود.
- پس از خنک شدن، کلمها را به وسیله یک حوله خشک کنید.
- سس مایونز، سرکه سیب و عسل را با هم مخلوط کنید.
- گلچههای بروکلی، بادام، بیکن، پیاز خرد و نخودفرنگی را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
- حالا سس را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- در نهایت سالاد را در یخچال قرار دهید تا برای سرو بهخوبی خنک شود.
کلام آخر
سالاد یک گزینه ساده و عالی برای استفاده در سفرههای غذا است. این غذای تازه و متنوع، علاوه بر خواصی که به عنوان میانوعده سالم دارد، میتواند ذوق و سلیقه آشپزی شما را نیز بهخوبی نشان دهد. در این مطلب سعی کردیم چند نمونه از دستورهای پخت انواع سالاد برای مهمانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
بنابراین، اگر در تدارک یک مهمانی هستید، میتوانید با استفاده از انواع سبزیجات، ادویهها و روغن گیاهی یک ترکیب از طعمهای بهیادماندنی را برای مهمانان خود به ارمغان آورید.
اگر پیشنهاد دیگری برای طرز تهیه انواع سالاد دارید، نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید. رژیمهای لیمومی پیشنهادات عالی برای سالاد کم کالری دارند که با تهیه انواع رژیم، میتوانید از این امکان بهرهمند شوید.
نکته 1: این مقاله برای آگاهی شما عزیزان تهیه شده است و لیمومی در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد.
نکته 2: اگر در حال اجرای رژیم لیمومی هستید، باید طبق برنامهتان عمل کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. متخصصان لیمومی تمام موادغذایی لازم را در برنامه غذاییتان لحاظ کردهاند.
منابع: