اسموتی ریواس
ریواس یکی از گیاهان خوشمزه بهاری هست که از آن در تهیه مدل های مختلف نوشیدنی و اگر چه خورش استفاده میگردد. ریواس دارای بعضی عناصر همچون پتاسیم – کلسیم هست و از دید ویتامینها هم مقداری غنی هست. دمبرگ ریواس که قسمت قابل استفاده آن هست، دارای مقداری اسیدهای آلی همچون اسید مالیک هست که برای بر طرف تشنگی و راحت کردن هضم غذا مفید هست.
این گیاه، بومی آسیا بوده و مناسب ترین ریواس که ساقهٔ آن قرمز رنگ میباشد، در سرزمین چین میروید. نام اساسی آن ریواچ هست و ریواس و رواش از آن ریشه میگیرد در فلات شرقی کشور ما، فارسیزبانان آن را به نام رواش و ریواچ میشناسند. امروزه در ادبیات کتابی آن را ریواس میگویند در افغانستان به آن چوکری نیز میگویند.
اسموتیها هم امروزه جزء پرطرفدارانترین مدل های مختلف نوشیدنیها می باشند. خاطر استقبال اسموتی گوناگونی در تهیه آنان و اگر چه زیرا نوشیدنی بافتدار مثل میلک شیکها می باشند، میباشد. اسموتی ریواس که در این مقاله ذکر شده هست، طعم تازه و شگفت انگیزی از یک نوشیدنی بهاری را برای شما رقم خواهد زد.
مواد کافی :
ریواس جدید خرد شده | نصف پیمانه |
پودر دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
سیب خرد شده | نصف پیمانه |
ساقه کرفس | ۱/۴ پیمانه خرد شده |
آب | ۱ لیوان |
دستور تهیه :
کل مواد ابتدایی را اول درست بشوئید و مطمئن شوید پوست آنان را سراسر گرفتهاید. کل مواد را به دنبال آب درون مخلوط کن بریزد و نیز بزنید تا یکدست گردد (استفاده از کرفس سراسر اختیاری هست) اسموتی ریواس شما حاضر هست. در صورتی که دوست داشتید این نوشیدنی شیرین باشد به آن کمی عسل بیافزائید.
موارد تغذیهای :
این نوشیدنی در مجموع موردی در حدود ۸۰ کیلوکالری دارد. توصیه میگردد افرادی که دارای سابقه سنگ کلیه می باشند افزون از این نوشیدنی استفاده نکنند.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- بُول اسموتی
- اسموتی چیست؟
- ریواس و خواص آن
- تلگرام
- واتسبرنامه موبایل
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: