دکوراسیون اتاق نوجوانان

دکوراسیون اتاق نوجوانان

دکوراسیون اتاق نوجوانان دکوراسیون اتاق نوجوانان دکوراسیون اتاق نوجوانان می تواند نتیجه اضافه به روی رفتار آنان بگذارد به همین علت راضی کردن آنان برای

مشاهده مطلب
آشنایی با انواع پوره – Purée

آشنایی با انواع پوره – Purée

فهرست مطالب

آشنایی با نوع های پوره – Purée

 

پوره (به فرانسوی : Purée) به نوعی مادهٔ خوراکی اطلاق می‌گردد که عمدتاً با خرد کردن و پختن تره‌بار، سبزیجات، حبوبات، میوه خام و مخلوط‌ و یکدست کردن آنان و بنابراین از الک گذراندن آن درست می‌گردد. واژه پوره از یک اصطلاح قدیمی فرانسوی به معنای تصفیه شده گرفته شده هست.

 

پوره به منزله ی یک پیش غذا یا تکمیل کننده ظرف غذا و در کنار این سس در شیرینی‌های متفاوت شبیه پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده می‌گردد. گاهی اوقات هم خویش پوره‌ها به هم گام ادویه یا نوع های چاشنی به منزله ی یک ظرف غذا استفاده می‌شوند همانند : حمص و باباغنوش. پوره گوجه‌فرنگی، پوره لوبیا، پوره کره بادام زمینی، پوره سیب زمینی و پوره کدو حلوایی مثال‌هایی از نوع های پوره می باشند.

 

پوره
پوره هویچ
پوره بروکلی
پوره بروکلی
پوره فندق
پوره فندق

 
(Visited 1,973 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  نوقا – Nougat

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

آشنایی با انواع پوره – PuréeLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *