طرز تهیه کیک پنبهای که به دلیل بافت بسیار نرم و لطیفش یکی از کیکهای محبوب و پرطرفدار است برای تهیه این کیک خوشمزه به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید.
طرز تهیه کیک پنبه ای ساده بدون شیر
اگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیف و پفداری دارد و برای یک عصرانه فوق العاده مناسب است. کیک پنبه ای را می توانید برای انواع جشن ها بپزید و با خامه و اسمارتیز و… تزئین کرده وسرو نمایید.
مواد لازم تهیه کیک پنبه ای با ماست
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1+1/4 لیوان |
ماست سفت و شیرین | 1 لیوان |
روغن | 3/4 لیوان |
آرد | 210 گرم معادل 1/5 لیوان |
پودر نارگیل | 1+1/4 لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری سرصاف |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک پنبه ای خانگی نرم و لطیف
- در ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ده دقیقه در یک جهت هم بزنید.
- در حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ ندهد.
- روغن و ماست را به ترتیب به مواد بیافزایید و مواد را کمی هم بزنید.
- در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
- آرد را به تدریج به مواد کیک بیافزایید.
- مواد را خیلی کم و در یک جهت هم بزنید.
- پودر نارگیل را اضافه کنید تا کیک عطر و طعم خوبی بگیرد.
- درون قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
- سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و آهسته به زمین بزنید تا هواگیری شود.
- کیک را به مدت یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه قرار دهید.
- بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کرده و تزئین نمایید.
[wpcc-script data-schema=”WebPage” type=”application/ld+json”]
طرز تهیه کیک پنبه ای نرم و مخصوص با پف زیاد
54