آیا شما زیادی حساسید؟

آیا شما زیادی حساسید؟

آیا شما زیادی حساسید؟ جاشوا راتمن، نیویورکر— من و ۷۵۰ هزار نفر دیگر در انجمن «آیا من زیادی حساسم؟» عضو هستیم، انجمنی در وبسایت ردیت که

مشاهده مطلب
طرز تهیه پودینگ وانیلی

طرز تهیه پودینگ وانیلی

فهرست مطالب

طرز تهیه پودینگ وانیلی

 

پودینگ بطور متداول به طیفی از نوع ها دسرها گفته می‌گردد که عموماً از شیر و شکر به هم گام یک ماده که خاصیت ژله‌ای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه می‌گردد. پودینگ‌ها و دستور تهیه آن، نوع ها و اشکال مختلفی دارند و بنا به مرز و بوم مورد استفاده شاید خیلی گوناگون باشد، ولی می‌توان گفت متداول‌ترین نوع ها آنان همین پودینگ وانیلی می باشد که راحت و ساده حاضر می‌گردد.

 

مواد واجب :

 

شکر نصف پیمانه
شیر ۲ پیمانه 
آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد غول پیکر
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره آب‌نموده ۲ قاشق سوپخوری

 

دستور تهیه :

 

نشاسته (پودر شده)، آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون بریزید و شیر را کم کم به آن افزوده کرده و نیز بزنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب نیز بزنید، تا غلیظ گردد. زرده و سفیده تخم مرغ را از نیز جدا نمایید، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی نیز بزنید تا کرم رنگ گردد.

 

سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد و تماماً پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را با نیز مخلوط کرده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ افزوده نمایئد و نیز بزنید. بنابراین آن را به ظرف اساسی افزوده نمایید تعدادی دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب نیز بزنید تا غلیظ گردد. ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را افزوده نمایئد، کمی نیز بزنید تا یکدست گردد. بنابراین در ظرف یا شکل مذکور بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ ببند و حاضر گردد.

 
(Visited 13,617 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  بورک پنیری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه پودینگ وانیلیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *