خواص بی نظیر شوید خشک برای سلامتی بدن

 برای آشنایی بیشتر با خاصیت شوید خشک، در ادامه به معرفی تعدادی از خواص بی‌نظیر این سبزی مفید می‌پردازیم تا بعد از مطالعه، مصرف آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید و بدن خود را در برابر بسیاری از بیماری‌ها بیمه کنید.

مشاهده مطلب
طرز تهیه فریتاتا قارچ و گوجه‌فرنگی

طرز تهیه فریتاتا قارچ و گوجه‌فرنگی

فهرست مطالب

طرز تهیه فریتاتا قارچ و گوجه‌فرنگی

 

فریتاتا (Frittata) یکی از خوراک‌های مشهور ایتالیایی می باشد که اکثراً آن را املت ایتالیایی می‌نامند. فریتاتا غذایی بر پایه تخم‌مرغ می باشد که با ترکیب مواد شخصی دیگر مثل گوشت، سبزیجات، پنیر و یا پاستا تهیه می‌گردد. فریتاتا را از حیث وجود مانند املت یا کیش می‌دانند و در آشپزی ایرانی زیاد مانند کوکو می باشد، اگر چه با این اختلاف که کوکو سرخ می‌گردد و فریتاتا را اکثر در فر می‌پزند. فریتاتای قارچ و گوجه‌فرنگی یکی از خوش طعم‌ترین مدل های مختلف فریتاتا می‌باشد.

 

مواد کافی : (برای ۲ الی ۳ شخص)

 

تخم مرغ  ۴عدد

کره  ۳۰ گرم

قارچ  ۲۰۰ گرم اسلایس شده

گوجه‌فرنگی  ۲ عدد درشت و سفت

نمک و فلفل  به مقدار کافی

پنیر چدار رنده شده  ۷۵ گرم

جعفری یا ریحان جدید  ۳۰ گرم

 

دستور پخت :

 

اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم نمایید. نیمی از کره را در تابه‌ای مطلوب آب نمایید و قارچ و گوجه‌فرنگی اسلایس شده را درون تابه کمی تفت بدهید تا نرم گردد. تخم‌مرغ‌ها را با یک قاشق آب در ظرفی مطلوب تماماً نیز بزنید و پنیر چدار رنده شده و برگ جعفری جدید را به هم راه نمک و فلفل به آن بیافزائید. قارچ و گوجه تفت داده را به مایه تخم‌مرغ افزوده نمایید.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه آبگوشت قاجاری

مابقی کره را در تابه‌ای مطلوب (ترجیحا با قطر متوسط و لبه‌دار) آب نمایید و مواد فریتاتا را درون آن بریزید. تابه را درون فری که از گذشته گرم نموده‌اید قرار دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از اتمام لحظه پخت، می بایست بوسیله شعله گریل فر ۳ الی ۵ دقیقه حرارت ببیند تا روی فریتاتا تماماً طلایی گردد. فریتاتای شما حاضر می باشد. نوش جان

 

موارد :

 

مواد استفاده شده در فریتاتا می بایست از گذشته پخته باشد. استفاده از مواد خام موجب از بین رفتن تردی این خوراک می‌گردد.

گزینش تابه مطلوب مساله مهمی در تهیه این غذاست. در صورتی که از تابه قوی و پهنی بهره ببرید حاصل مطلوبی نخواهید داشت.

استفاده از تخم مرغ بیشتر از دستور موجب شل شدن این غذا می‌گردد.

استفاده از برگ مدل های مختلف سبزیجات تماماً اختیاری می باشد.

 
(Visited 7,043 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه فریتاتا قارچ و گوجه‌فرنگیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *