آش ماست سنتی

آش ماست سنتی

آش ماست سنتی   مکتب برتر آشپزی ایرانی مملو از خصوصیت‌های خارق العاده می باشد که در طی قرن‌های متمادی به تکامل والایی رسیده. یکی

مشاهده مطلب
طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مقوی را بدانید!

طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مقوی را بدانید!

فهرست مطالب

طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مقوی را بدانید!

یکی از انواع سوپ‌ها که بسیار محبوب و پر طرفدار است سوپ پیاز است. سوپ پیاز همچنین دارای خواص و فواید بسیار فراوانی است که یک گزینه مناسب برای روز‌های سرد زمستان است. طرز تهیه سوپ پیاز آسان است و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد. از سوپ پیاز می‌توانید در وعده پیش غذا، شام و یا ماه رمضان در افطار استفاده ‌کنید. در ادامه به معرفی طرز تهیه سوپ پیاز می‌پردازیم. در این مطلب از سنجابه که در رابطه با طرز تهیه سوپ پیاز است به معرفی طرز تهیه سوپ پیاز و طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی می‌پردازیم.

طرز تهیه سوپ پیاز

 

طرز تهیه سوپ پیاز

سوپ پیاز یکی از انواع سوپ‌ها است که بسیار مقوی و مفید است. در فصل پاییز و زمستان یکی از غذاهای محبوب سوپ‌ها هستند. سوپ پیاز یکی از سوپ‌های خوشمزه‌‌ای است که خواص و فواید بسیاری دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سه عدد پیاز
  • آب دو عدد لیمو
  • صد گرم آرد
  • دو قطعه کره
  • سه پیمانه آب
  • دو قاشق شکر
  • یک قاشق نعناع خشک
  • یک دوم قاشق دارچین
  • دو عدد تخم مرغ
  • نمک به میزان مورد نیاز
  • زردچوبه به میزان مورد نیاز
  • فلفل سیاه به میزان مورد نیاز
  • سبزیجات تازه از جمله پیازچه، نعناع، ریحان، گشنیز، جعفری برای تزئین

 

مراحل طرز تهیه سوپ پیاز به صورت زیر است:

در ابتدا و مرحله اول طرز تهیه سوپ پیاز باید کره را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس پیاز‌ها را پوست گرفته و بشویید، پیاز‌های شسته شده را خرد کنید.

در ادامه پیاز خرد شده را داخل کره‌ها ریخته و روی حرارت تفت دهید تا جایی که میاز‌های شما طلایی شوند. سپس صد گرم آرد را به پیاز‌های طلایی شده اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید برای چند دقیقه با کره و پیاز تفت بخورد. سپس مقداری آب را به مواد اضافه کرده و  اجازه دهید برای مدت زمان سی دقیقه یا حرارت متوسط بجوشد. بعد از جوشیدن آب، آب دو عدد لیمو و شکر را نیز اضافه کرده و مجددا برلی مدت زمان ده دقیقه با حرارت آرام به پختن ادامه دهید‌‌. در این فاصله، نعناع و دارچین را نیز به مواد روی حرارت اضافه کنید و سوپ پیاز خود را از روی حرارت بردارید و در همین زمان تخم مرغ‌ها را به سوپ پیاز خود اضافه کنید. سوپ پیاز شما آماده است و می‌توانید سوپ خود را همراه با سبزیجات تازه مانند گشنیز، جعفری، پیازچه و یا ریحان تزئین کرده و با نان سرو کرده و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی یکی از خوش طعم‌ترین و معروف‌ترین انواع سوپ‌های فرانسوی است که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد. در ادامه به بیان این نوع از طرز تهیه سوپ پیاز می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی اصل مخصوص و خوشمزه با پنیر پیتزا شامل موارد زیر است:

  • شش عدد پیاز با اندازه متوسط
  • سه قاشق سوپ خوری کره
  • سه قاشق سوپ خوری آرد
  • هشت پیمانه استاک( آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات )
  • یک عدد نان باگت
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری شکر
  • دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • فلفل سیاه به میزان مورد نیاز
  • پنیر چدار یا پنیر پارمیزان به میزان مورد نیاز

 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به صورت زیر است :

برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی در ابتدا باید پیاز‌ها را پوست گرفته و بشویید. سپس پیاز‌های پوست گرفته شده را به صورت ورقه ورقه‌ای خرد کنید. پس از اینکه پیاز‌ها را خرد کردید، یک تابه با اندازه مناسب را روی شعله گاز قرار دهید و شعله گاز را کم کنید. به داخل تابه روی گاز روغن زیتون را اضافه کرده و سپس کره را نیز داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا کره با حرارت کاملا آب شود. سپس پیاز‌های ورقه ورقه خرد شده را به تابه اضافه کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید برای مدت زمان پانزده دقیقه با حرارت کم بماند و تا پیاز‌ها به خوبی پخته و نرم شوند. بعد از گذشت مدت زمان پانزده دقیقه در تابه را برداشته و نمک، فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید و مواد را هم زده تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید پیاز مجددا برای مدت زمان پنجاه دقیقه با حرارت کم بپزد و گهگاهی پیاز‌ها را هم بزنید. توجه داشته باشید که نباید در تابه را بگذارید زیرا ممکن است پیاز‌ها بسوزند. بعد از اینکه پیاز‌ها نزدیک کاراملی شدن بودند، استاک را که از قبل آماده کرده‌اید را به یک قابلمه اضافه کرده و روی شعله کم می‌گذاریم صبر کنید تا استاک گرم شود. به پیاز‌های در حال کاراملی شدن آرد را نیز افزوده و تفت دهید. استاک گرم شده را به تابه اضافه کرده و شعله تابه را زیاد کنید تا مواد موجود در آن جوش بیایند. بعد از اینکه مواد سوپ جوش آمد شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید برای مدت زمان یک ساعت مواد به خوبی با یکدیگر پخته شوند. سپس سوپ را بچشید و اگر نمک و فلفل سوپ شما کم بود در این مرحله به آن اضافه کنید.

یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد. سپس این‌ نان‌های باگت برش خورده را به کمک دستگاه تستر تست کنید. سوپ پیاز آماده شده خود را در کاسه‌های کوچک با عمق زیاد ریخته و یک عدد نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ گذاشته و روی نان پنیر رنده شده چدار و یا پارمیزان بریزید. فر را از چند دقیقه قبل گرم کنید و سپس ظرف‌های سوپ پیاز خود را داخل فر گذاشته و صبر کنید تا پنیر روی سوپ کاملا آب شود و سپس ظرف سوپ‌ها را خارج کنید. اگر دوست دارید که پنیر روی سوپ شما برشته شود می‌توانید دمای فر را بیشتر کنید. بعد ار خارج کردن یوپ پیاز فرانسوی خود از فر، کمی منتظر شوید تا سوپ شما خنک شود و سپس می‌توانید سوپ پیاز خود را نوش جان کنید.

 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

 

سوپ پیاز در رژیم غذایی

مصرف هر ماده‌ای در رژیم غذایی در کنار خواصی که دارد، می‌تواند ضررهایی داشته باشد و به این موضوع بستگی دارد که چه میزان از آن را میل نمایید. با وجود خواص پیاز در رژیم غذایی، نمی‌تواند در همه وعده‌های غذایی مصرف شود. بنابراین نیاز است از یک رژیم غذایی اصولی همچون رژیم‌های سنجابه پیروی نمایید تا نه‌تنها به تناسب اندام و وزن مناسب برسید؛ بلکه سلامتی خود را ارتقا دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رژیم‌ها بر روی سنجابه و برای دریافت رژیم غذایی خود بر روی رژیم آنلاین من کلیک نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *