طرز تهیه تارت تِی‌تن – تارت وارونه

طرز تهیه تارت تِی‌تن – تارت وارونه

فهرست مطالب

طرز تهیه تارت تِی‌تن – تارت وارونه

 
 

تارت تِی‌تن (Tarte Tatin) یک تارت میوه فرانسوی می باشد که بصورت وارونه پخته می‌گردد. عموماً برای تهیه این تارت سیب در کره و شکر کاراملیزه می‌گردد و بعد خمیر روی آن پهن می‌کنند و درون فر قرار می‌دهند تا بپزد.

 

مواد مورد نیاز :

 

شکر  ۱۰۰ گرم

کره  ۱۰۰ گرم

سیب  ۸ عدد درشت

پودر هل و دارچین  به مقدار مورد نیاز

آب انگور  ۲ قاشق غذاخوری

خمیر پایه تارت  به مقدار مورد نیاز

 

دستور تهیه :

 

نخست کره را کف تابه‌ای مطلوب بمالید و شکر را روی آن بریزید. بگذارید با حرارت کم، کمی کره آب گردد و شکر هم کاراملی گردد. سیب‌ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه برش دهید (نیکوتر می باشد برش‌ها درشت باشد). سیب‌ها را درون تابه‌ای که کره و شکر کف آن کاراملی شده بچینید و روی آنان را کمی پودر هل و دارچین بپاشید. آب انگور را هم افزوده نمایید.

 

در نتیجه کمی از خمیر پایه تارت که از پیش حاضر کردید به اندازه کمی زیادتر از دهانه تابه جدا نمایید (قطر آن نیکوتر می باشد زیادتر از ۵ میلی‌متر نباشد). خمیر تارت را روی سیب‌ها بگذارید و کناره‌های خمیر را با دست در کنار ظرف و لابلای سیب‌ها فرو دهید. در نتیجه بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا سیب‌ها هم کاراملی شوند.

 

زیادتر بخوانید :  مورد کیک ژاپنی – japanese cheesecake

بعد از این مدت تابه را از روی حرارت بردارید و درون فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. تارت تِی‌تن درون فر می بایست به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا خمیر آن درست پخته گردد. بعد از پخته شدن خمیر آن را از فر بیرون آورید و بعد از سرد شدن تارت را برگردانید.

 

موارد :

 

افزوده کردن آب انگور تماماً اختیاری می باشد.

بجای خمیر پایه تارت از خمیر هزارلا هم می‌توانید بهره ببرید.

از گلابی هم برای تهیه این تارت استفاده می‌کنند، لکن در صورتی که بجای سیب از گلابی استفاده می‌نمایید می بایست مطمئن شوید گلابی‌ها سفت و خشک باشد.

 
(Visited 4,786 times, 2 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۴ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه تارت تِی‌تن – تارت وارونهLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *