چاشنی پیاز و ادویه، جایگزین خوشمزه سالم برای سس های چرب

 چاشنی ها برای طعم دادن به غذاها استفاده می شوند و بیشتر پرکالری هستند. در ادامه به شما طرز تهیه یک چاشنی خوش طعم و سالم را که یک جایگزین عالی برای سس های پر کالری است را معرفی می کنیم

فهرست مطالب

چاشنی پیاز و ادویه

پیاز: یک کیلوگرم
روغن:  ۴ قاشق غذاخوری
شربت یا رب انار: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و آویشن: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
پودر زیره:  یک قاشق چای‌ خوری
 

بیشتر بدانید : بهترین و بدترین سس ها برای سلامتی و بدن

طرز تهیه چاشنی پیاز و ادویه
طرز تهیه چاشنی پیاز و ادویه

  • ابتدا پیازها را پوست کنید و به خوبی بشویید.
  • پیازها را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها به طور کامل خارج شود.
  • در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که اگر روغن زیتون استفاده می‌کنید، نمی تواند حرارت بالا را تحمل کند و سریع می سوزد، به همین دلیل حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد.
  • پیاز خرد شده را به تابه اضافه  کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  • پس از این‌که پیاز نرم شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز و پودر زیره به تابه اضافه  کنید و تفت دادن را ادامه دهید  تا عطر خوش ادویه خارج شود. اکنون  شربت انار یا رب انار را اضافه کنید.
  • پیازها را به خوبی زیر و رو کنید تا با شربت یا رب انار و ادویه ها یکدست شود.
  • تابه را از روی حرارت کنار بگذارید تا پیازها خنک شود، سپس آن را درون ظرف دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بدانید : گوجه خشک شده طعم دار، یک چاشنی عالی برای پاییز و زمستان

بیشتر بدانید : این نکته ها سالادهای تان را خوشمزه تر می کند!!

بیشتر بدانید : لذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنید

گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *