آش ماست سنتی

آش ماست سنتی

آش ماست سنتی   مکتب برتر آشپزی ایرانی مملو از خصوصیت‌های خارق العاده می باشد که در طی قرن‌های متمادی به تکامل والایی رسیده. یکی

مشاهده مطلب
فوت و فن تهیه یک «سالاد ماکارونی» جذاب و مقوی برای برای بچه‌ها

فوت و فن تهیه یک «سالاد ماکارونی» جذاب و مقوی برای برای بچه‌ها

فهرست مطالب

فوت و فن تهیه یک «سالاد ماکارونی» جذاب و مقوی برای برای بچه‌ها

وقتی فرندانتان نه غذای گرم می‌خواهد و نه هله‌هوله‌های شور و شیرین، هیچ چیزی نمی‌تواند به اندازه یک سالاد خوش آب و رنگ و مقوی آنها را سر حال بیاورد. اغلب سالادها به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده‌ شناخته می شوند اما بعضی از سالادها خودشان یک وعده غذایی کامل هستند و سالاد ماکارونی از جمله آنهاست.

مدت زمان پخت ماکارونی ۷ تا ۱۰ دقیقه و زمان مورد نیاز برای آماده سازی مواد حدود ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم:

ماکارانی فرمی: یک فنجان
گوجه فرنگی: یک عدد (یا ۶ عدد گوجه گیلاسی)
خیار: یک عدد
پیاز بنفش حلقه شده: یک سوم فنجان
پنیر سفید: یک دوم فنجان
ژامبون: یک سوم فنجان
ذرت پخته شده: یک فنجان
جعفری ساطوری: یک چهارم فنجان
نمک، فلفل سیاه، آبلیمو (یا سس مایونز): به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ماکارانی فرمی را ۷ دقیقه بپزید. سپس سبزیجات ، پنیر و ژامبون را جداگانه خرد کنید.
۲- همه مواد خرد شده را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. سپس ذرت پخته شده را به دیگر مواد اضافه کنید.
۳- ماکارانی پخته را بعد از سرد شدن به مواد دیگر اضافه کنید. همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید و مواظب باشیدکه گوجه فرنگی ها له نشود.
۴- ترکیب حاصل را با آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه مطابق ذائقه مزه‌دار کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید از تخم مرغ آب پز نیز در این سالاد استفاده کنید.

منبع: همشهری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *