گوشی اوپو ساخت کجاست؟

گوشی اوپو ساخت کجاست؟

گوشی اوپو ساخت کجاست؟ وقتی به فکر خرید گوشی می‌افتی، اولین اسم‌هایی که میاد تو ذهنت چیه؟ سامسونگ، اپل، شیائومی، درسته؟ ولی دنیای موبایل خیلی

مشاهده مطلب

آشنایی با روش تهیه واویشکا بادمجان؛ فوت و فن

فهرست مطالب

آشنایی با روش تهیه واویشکا بادمجان؛ فوت و فن

فاطمه باقری کارشناس و مدرس آشپزی طرز تهیه واویشکا بادمجان را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

بادمجان: ۲ عدد

قارچ: ۵ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: یک عدد

سیر: ۳ حبه

فلفل دلمه: یک عدد کوچک

شوید خشک: نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. در ابتدا بادمجان‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

۲. بعد سیرهای رنده شده را به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا عطر آن بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به سیر داغ و پیاز داغ افزوده و روی حرارت خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ گوشت به تیرگی متمایل شود.

۳. در این فاصله گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را نیز به صورت ورقه‌ای برش بزنید. بعد آنها را به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس با دمجان‌ها را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد ادویه‌ها و شوید خشک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

۵. در نهایت درب تابه را بگذارید و اجازه دهید واویشکای بادمجان برای ده دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا جا بیفتد.

نکته:

در تهیه واویشکا اگر شوید خشک ندارید از آویشن یا نعنا خشک و حتی جعفری تازه خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید.

52

منبع: همشهری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *