(ویدئو) طرز تهیه کیک هلو اسفنجی در فر
کیک هلو یکی از انواع کیکهاییست که میتوانید با این میوه پرخاصیت و خوشمزه درست کنید.
در این ویدیو طرز تهیه کیک کرهای هلو را با تمامی فوت و فنهای مهم برای پخت بهتر و بافت اسفنجی یاد خواهید گرفت.
مواد لازم
مواد | مقدار |
کره | ۲۵۰ گرم |
شکر | یک پیمانه |
تخممرغ | چهار عدد |
آرد | یک و دو سوم پیمانه |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
شیر | یک سوم پیمانه |
هلو | ۴ عدد |
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
طرز تهیه کیک هلو
۱. اول از همه فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا کاملا داغ شود. چهار عدد هلوی با کیفیت و شیرین انتخاب کنید و به دلخواه برش بزنید. کره همدمای محیط را داخل یک ظرفی ریخته و همراه شکر دانهریز، هم بزنید تا کرمیرنگ و سبک شود. سپس تخممرغهای همدمای محیط را به ظرف اضافه کرده و همراه وانیل هم بزنید تا کاملا هم دست شود. شیر همدمای محیط را نیز اضافه کرده و هم بزنید.
۲.مواد خشک شامل آرد شیرینیپزی، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و طی سه مرحله داخل مواد الک کنید و بعد از هربار الک کردن با لیسک هم بزنید.
۳.کف قالب بیست تا بیست و پنج سانتی را کاغذ روغنی گذاشته و نصف مایع کیک را داخل آن بریزید سپس یک لایه هلو با فاصله کم روی آن قرار دهید و دوباره بقیه مایع کیک را اضافه کرده و دوباره یک لایه هلو روی آن بچینید. سپس داخل فر ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت روی کیک مقداری پودر قند الک کنید.
این کیک خوشمزه را با روش بالا خیلی ساده در منزل درست کنید و در دورهمیهایتان با چای داغ نوش جان کنید.
منبع: خبرآنلاین