فواید ارتودنسی

فواید ارتودنسی

فواید ارتودنسی آشنایی با فواید ارتودنسی از فواید ارتودنسی شاید تنها به زیبایی آن فکر کرده باشید. در حالی که ارتودنسی نه تنها به زیبایی

مشاهده مطلب
طرز تهیه آبگوشت کشک؛ غذای سنتی و متفاوت اراکی

طرز تهیه آبگوشت کشک؛ غذای سنتی و متفاوت اراکی

فهرست مطالب

طرز تهیه آبگوشت کشک؛ غذای سنتی و متفاوت اراکی

آبگوشت کشک یکی از غذاهای اصیل شهر اراک است که ترکیبی خاص از کشک، نخود، گوشت و نعناع دارد. این غذا بافتی نرم و طعمی لذیذ دارد و معمولاً با نان سنگک سرو می‌شود. اگر به دنبال یک نوع آبگوشت متفاوت و مقوی هستید، حتماً این غذای خوشمزه را امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک اراکی:

۱. نخود: ۱/۲ فنجان

۲. لوبیا سفید: ۱/۲ فنجان

۳. بلغور گندم: ۱ فنجان

۴. گوشت آبگوشتی: ۴۰۰ گرم

۵. پیاز: ۱ عدد

۶. سیر: ۵ حبه

۷. بادمجان: ۱ عدد

۸. کشک رقیق شده: ۱/۲ لیوان

۹. سیب زمینی: ۱ عدد

۱۰. نعنا داغ: ۳ قاشق غذاخوری

۱۱. نمک و زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی:

۱. خیس کردن حبوبات:

با توجه به نفخ حبوبات لازم است آن را از شب قبل خیس کنید. بنابراین نخود، لوبیا سفید و بلغور گندم را به داخل کاسه اضافه کرده و تا روی سطح آن آب اضافه نمایید. در طول مدت خیس خوردن بهتر است آب آن را چندین بار عوض کنید.

۲. پخت گوشت:

در این مرحله قابلمه مناسب برای پخت آبگوشت را انتخاب کرده و سپس گوشت را اضافه نمایید. پیاز را شسته و پوست بگیرید و سپس بصورت خلالی خرد کرده و به داخل قابلمه اضافه نمایید، مقداری تفت دهید و سپس سیر پوست گرفته شده را هم اضافه نمایید.

۳. سرخ کردن بادمجان:

بادمجان را شسته و پوست بگیرید سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه نمایید، زمان دهید تا روغن تحت حرارت ملایم گرم شود. حال بادمجان‌ها را اضافه کرده و سرخ کنید.

۴. افزودن بادمجان به آبگوشت:

پس از آنکه بادمجان‌ها بخوبی سرخ شد آن را به همراه نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه نمایید. در این مرحله سیب زمینی را می‌توانید پوست بگیرید و یا پوست آن را بخوبی شسته و به قابلمه اضافه نمایید.

۵. پخت آبگوشت:

مقداری حرارت زیر گاز را افزایش داده تا آب بجوش بیاید. کف‌های روی سطح آب که ناشی از نفخ حبوبات است را با کمک قاشق جدا کرده و دور بریزید. پس از بجوش آمدن آب درجه حرارت را روی ملایم تنظیم کرده و درب قابلمه را قرار دهید تا آبگوشت بطور کامل پخته شود.

۶. افزودن کشک و نعنا داغ به آبگوشت:

حدوداً ۲ الی ۳ ساعت زمان برای پخت آبگوشت نیاز است. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت داخل تابه مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن نعنا را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا نسوزد. در ادامه کشک را به همراه نعنا داغ به آبگوشت اضافه کرده و بخوبی هم بزنید. پس از آنکه مخلوط کشک بخوبی ترکیب شد و آش جا افتاد می‌توانید آن را در ظرف مخصوص خود سرو نمایید.

منبع: فرتاک

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *