خواص سیب زمینی| آیا سیب زمینی چاق کننده است؟

خواص سیب زمینی بسیار است و محتویات مواد مغذی آن می تواند بسته به نوع و روش پختپز سیب زمینی متفاوت باشد.برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب زمینی و محصولات فراوری شده سیب زمینی ممکن است منجر به چاقی شود. درست یا غلط؟

مشاهده مطلب
راهنمای خرید جهیزیه

راهنمای خرید جهیزیه

راهنمای خریداری جهیزیه راهنمای خریداری جهیزیه چطور جهیزیه مطلوب و به صرفه اقتصادی تهیه نمائیم ؟ امکان دارد اخیراً یکی از آشناهایتان که در آبرو

مشاهده مطلب
دستور پخت مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ یک غذای خوشمزه پاییزی

دستور پخت مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ یک غذای خوشمزه پاییزی

فهرست مطالب

دستور پخت مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ یک غذای خوشمزه پاییزی

حلیم بادمجان، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی شیراز است که با ترکیبی بی‌نظیر از بادمجان، گوشت و کشک تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم لذیذش، سرشار از مواد مغذی است و برای مهمانی‌ها و مجالس خاص بسیار مناسب است. در اینجا، شما را با طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم بادمجان شیرازی آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان: ۶ عدد
  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • عدس: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • کشک: ۱ پیمانه
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نعناع خشک برای تزیین

دستور پخت

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

  • بادمجان:  بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس آن‌ها را در آب نمک قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود.
  • گوشت:  گوشت را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و با پیاز و زردچوبه در قابلمه بپزید.
  • عدس:  عدس را پس از شستن، در قابلمه جداگانه بپزید.

مرحله دوم: تفت دادن و ترکیب مواد

  • بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • گوشت پخته شده و عدس را به بادمجان‌های سرخ شده اضافه کنید.
  • مواد را با گوشت‌کوب بکوبید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه سس و افزودن به حلیم

  • پیاز و سیر را تفت دهید.
  • کشک را در آب گرم حل کنید.
  • مواد تفت داده شده و کشک را به حلیم اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت نهایی و سرو

  • حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
  • نعناع خشک را تفت داده و روی حلیم بپاشید.
  • حلیم بادمجان را با نان سنگک یا بربری و ترشی سرو کنید.

نکات کلیدی

  • برای کاهش جذب روغن توسط بادمجان، آن را پس از پوست گرفتن در آب نمک قرار دهید.
  • می‌توانید از گوشت مرغ یا بوقلمون به جای گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  • برای غلیظ‌تر شدن حلیم، می‌توانید از بلغور گندم استفاده کنید.
  • افزودن زعفران به حلیم طعم آن را دلچسب‌تر می‌کند.

خواص حلیم بادمجان

  • منبع غنی از پروتئین، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهبود هضم و سلامت دستگاه گوارش
  • مناسب برای افراد گیاهخوار (با حذف گوشت)

حلیم بادمجان شیرازی، یک غذای سنتی و مقوی است که می‌توانید آن را در منزل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

منبع: دانشیاری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *