مواد لازم برای خورش کرفس :
گوشت گوسفندی : 200 گرم
کرفس خرد شده : 200 گرم
لوبیا چیتی : 50گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
،نعنا خشک : 1 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
سبزی قورمه سبزی : 50 گرم
آبغوره : ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : مقداری
بیشتر بدانید : خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!
طرز تهیه خورش کرفس :
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی را نیز با آین مواد کمی سرخ کنید(1- 2 دقیقه) .
حددود 4 لیوان آّ به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ،اجازه دهید جداگانه پخته شود.
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعناخشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.
خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید
بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید
بیشتر بدانید : طرز تهیه قرمه سبزی جا افتاده و رستورانی
بیشتر بدانید : لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها
تهیه شده توسط خانم مریم محمدی
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ