غذای کالری منفی چیست؟

غذای کالری بد چیست؟ مجموع‌ی ما گوش داده‌ایم که خوردن غذاهایی که کالری بد دارند، می‌تواند یک برنامه مناسب غذایی باشد. ولی این غذاها دقیقا

مشاهده مطلب

بهترین لباس دختر در صنعت مد در سال 2021

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

مشاهده مطلب
راهنمای خرید روتختی دونفره

راهنمای خرید روتختی دونفره

راهنمای خریداری روتختی دونفره راهنمای خریداری روتختی دونفره خریداری روتختی دونفره مطلوب و زیبا جزو اصلی ترین مواردی هست که موجب زیبایی دکوراسیون اتاق خواب

مشاهده مطلب
این مغزهای خوراکی مانع ابتلا به زوال عقل می‌شوند

این مغزهای خوراکی مانع ابتلا به زوال عقل می‌شوند

فهرست مطالب

این مغزهای خوراکی مانع ابتلا به زوال عقل می‌شوند

بر پایه نتایج مطالعه‌ای جدید، خوردن روزانه مغزهای خوراکی می‌تواند خطر ابتلا به دمانس یا زوال عقلی را نزد میانسالان و حتی گاهی سالمندان به طور قابل توجهی کاهش دهد.

تیمی از پژوهشگران بین‌المللی از ۵۰ هزار و ۳۰۰ نفر بزرگسال بریتانیایی که بیشتر در میانه دهه پنجاه زندگی خود بودند، خواستند که پرسشنامه‌ای را درباره عادت‌های خود در مصرف آجیل پر کنند و سپس آنها را به مدت میانگین ​​۷ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آنها دچار زوال عقل می‌شوند یا نه.

از میان آن افراد حدود هزار و ۴۰۰ مورد زوال عقل شناسایی شد و محققان با در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدن، تحصیلات و سبک زندگی، مشخص کردند که مصرف روزانه آجیل خطر دمانس را تا ۱۲ درصد کاهش می‌دهد.

برای افرادی که مغزهای خوراکی بدون نمک مصرف می‌کردند و هر روز تا یک مشت یا ۴۰ گرم می‌خوردند، این فواید بیشتر بود و خطر دمانس برای آنها تا ۱۶ درصد کاهش یافت.

این یافته‌ها در سپتامبر سال جاری در نشریه Geroscience منتشر شد.

منبع: یورونیوز

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *