روانشناسی دکوراسیون منزل

روانشناسی دکوراسیون منزل

روانشناسی دکوراسیون منزل روانشناسی دکوراسیون منزل دکوراسیون داخلی سبک سرزمین ما دارای خصوصیت هایی می باشد که از ارزشی ویژه دارا می باشد. خصوصیت هایی

مشاهده مطلب
بررسی گوشی OnePlus 9R

بررسی گوشی OnePlus 9R

بررسی گوشی OnePlus 9R وان پلاس با شعار معروفش که میگه: «هرگز قانع نشو» اتفاقات جذابی رو تو بازار گوشی‌های موبایل رقم زد. حالا با

مشاهده مطلب

ویژگی های شکلات خوب

وجه تمایز های شکلات نیکو قسمت اکثراً تخلفاتی که در صنایع غذایی تمام می‌گردد، به‌ابزار اشخاص قابل‌دیدن و شناخت نیست و قطعاً ‌می بایست آزمایشگاه‌های

مشاهده مطلب
آموزش املت اسپانیایی، صبحانه حرفه ای کافی شاپی؛ بهترین انتخاب برای کودکان بدغذا

آموزش املت اسپانیایی، صبحانه حرفه ای کافی شاپی؛ بهترین انتخاب برای کودکان بدغذا

فهرست مطالب

آموزش املت اسپانیایی، صبحانه حرفه ای کافی شاپی؛ بهترین انتخاب برای کودکان بدغذا

جالب است بدانید املت از همان ابتدا به عنوان یک غذای سنتی اسپانیایی شناخته شده بود. در دوران جنگ شبه‌جزیره، به دلیل تحریم‌های اقتصادی و سیاسی، سیب‌زمینی کمیاب شد و اسپانیایی‌ها مجبور شدند روش جدیدی برای تهیه املت بدون سیب‌زمینی بیابند. این شیوه جدید، به شوخی “املت فرانسوی” نامیده شد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه املت اسپانیایی بدون سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک پرس

ژامبون نازک خرد شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
قارچ خرد شده ۷ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل پاپریکا یا دلمه ای ۳۰ گرم
پنیر گودا ۵ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ژامبون را همراه با فلفل دلمه ای و روغن داخل یک تابه تفت بدهید. نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید. در ادامه قارچ های خرد شده را اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

15

در یک ظرف جدا ۳ عدد تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه هم بزنید و داخل ماهیتابه نچسب بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا خود را ببندد. حواستان باشد داخل یک ماهیتابه بیشتر از ۳ عدد تخم مرغ داخل ماهیتابه نریزید چون ضخیم می شود و حالت خوبی نخواهد داشت.

16

بعد از پختن تخم مرغ، ژامبون و قارچ سرخ شده را روی نیمرو بریزید البته مواد را روی کل تخم مرغ پخش نکنید بلکه روی یک طرف آن بریزید مانند شکل زیر.

17

سپس پنیر گودا را روی همان قسمتی که مواد گذاشته اید بچینید و نیمه دیگر تخم مرغ را روی پنیر برگردانید و زیر حرارت را کم کنید تا پنیرها آب شود.

18

19

بعد از دو دقیقه داخل ظرف بکشید و با گوجه فرنگی، ذرت، زیتون و ریحان تازه تزیین و نوش جان کنید.

20

منبع: همشهری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *