احتمال انتقال ایدز با کاندوم چقدر هست؟
نقش محافظتی کاندوم یکی از قابل توجه ترین نکاتی هست که دائم در کل مقالات سرزمین ما اچ ای وی به آن اشاره شده هست. لیکن جذاب هست بدانید که استفاده درست از این ادوات پیشگیری هم می تواند نقش کارایی گذاری در پیشگیری از انتقال آلودگی داشته باشد. به همین خاطر و با دانش به ضرورت بالای این مبحث برای آگاه سازی اشخاص، در این مطلب به وارسی احتمال ایدز با کاندوم می پردازیم تا در آخر بتوانیم در خصوص استفاده واقعی از کاندوم به شما داده ها سودمند و پر کاربرد عرضه دهیم. پس هم راه با ما شوید.
کاندوم از چه بیماری هایی پیشگیری می کند؟
یکی از باورهای قدیمی انسان ها در خصوص استفاده از کاندوم این هست که این ابزار فقط ابزاری برای پیشگیری از حاملگی در طول ارتباط به حساب می آید، در صورتیکه کاندوم علاوه بر پیشگیری از بارداری در مقایسه با عدم ابتلا به بیماری های مقاربتی علی الخصوص ویروس ایدز نقش کارایی گذاری دارد.
به شکل کلی کاندوم ها به خاطر وضعیت پوششی و محافظتی که دارند باعث می شوند تا ویروس و آلودگی را در زمان ارتباط با خویش به بدن اشخاص منتقل نکنند به همین خاطر می توان گفت کاندوم ابزار ای برای پیشگیری از بروز نوع های بیماری های ویروسی و میکروبی به حساب می آید.
نقش کاندوم در پیشگیری از ایدز
خیلی از اشخاص معتقدند که بیماری ایدز فقط با مقاربت جنسی انتقال پیدا می کند. بله درست هست در حاصل نوع های آزمایش ایدز نیز این مورد منزله شده هست که یکی از قابل توجه ترین کانال های انتقال ایدز، داشتن ارتباط جنسی با شخص آلوده هست لیکن آیا در این زمان کاندوم می تواند نقش پیشگیری را ابداع کند؟
در این مورد نمی توان جواب دقیقی عرضه داد چرا که استفاده درست از کاندوم در ارتباط واژینال و آنال می تواند باعث پیشگیری گردد لیکن در صورتی که زخم ها و نواحی آلوده در زمان ارتباط آلوده گردد بعدی فرآیند انتقال اتفاق افتاده هست پس در حاصل گیری کلی می بایست دقت داشت که کاندوم کانال جلوگیری می باشد لیکن فقط کانال نیست.
در صورتی که کاندوم پاره گردد ایدز می گیریم؟
یکی بعدی از عواملی که نقش محافظتی کاندوم ها را زیر سوال می برد، پاره شدن آن در زمان ارتباط هست. پاره شدن کاندوم مجموع هدف های حفاظتی آن را زیر سوال می برد پس توجه داشته شوید که در موقع خرید کردن محصول ها جنسی مطمئناً از برندهای معتبر بهره ببرید که به معضل پارگی کاندوم بی مرغوبیت و عوارض آن مبتلا نشوید. چرا که درمان ایدز کانال دراز تری به نسبت گزینش جنس مطلوب کاندوم دارد.
آیا مرغوبیت و نوع کاندوم تاثیری در چاره انتقال بیماری دارد؟
خیر، نوع و طرح کاندوم هیچ ربطی به انتقال یا عدم انتقال بیماری ندارد، همین که کاندوم وضعیت ارتجاعی مناسبی داشته باشد و در زمان ارتباط دچار پارگی نشود به این معنا که یک ابزار ایده آل برای پیشگیری از انتقال بیماری در طول ارتباط به حساب می آید.
آیا با کاندوم می توان با شخص مبتلا به اچ ای وی ارتباط باقی کرد؟
خیلی از اشخاص هدف دارند بدانند که آیا می توانند با کاندوم به برقراری ارتباط با شخص مبتلا به اچ ای وی بپردازند یا خیر. در این مورد می بایست با دانش به اینکه ریسک ارتباط بالاست و به منزله رفتار جنس ایمن به حساب نمی آید، عمل نمایید. بله کاندوم نقش پیشگیری از ابتلا را دارد مانعی برای ارتباط ابداع نمی کند لیکن حفظ پروتکل های بهداشتی و سامان آزمایش و تست ایدز بعد از ارتباط می تواند تا مقدار اضافه وهم اشخاص را به نسبت سلامتی خویش راحت کند.
پیشگیری از ایدز بعد از ارتباط، در صورتی که از کاندوم استفاده نکردیم چه کنیم؟
یکی از متداول ترین سوال های کاربرها این هست که در شکل استفاده نکردن از کاندوم و در صورتی که به آلوده بودن شخص برابر مشکوک هستیم می بایست چه کاری سامان دهیم؟ در این خصوص خوب تر هست تا درنظر داشته شوید که در صورتی که به هر دلیلی گذشته از ارتباط فرآیند مراقبتی نظیر استفاده از کاندوم را در نظر نداشته اید، مطمئناً روز بعد به پزشک و حرفه ای مراجعه نمایید و نسبت به رفتار جنسی خطرناک که داشتید مطمئناً پزشک خویش را باخبر نمایید.
در این مطلب ما سعی کردیم تا به سوال قابل توجه «احتمال ایدز با استفاده از کاندوم چقدر هست» جواب مطلوب و کاملی دهیم به همین سوی کلیه مورد های از حرف عامل ها انتقال ایدز با کاندوم، کارایی جنس و پارگی کاندوم برای انتقال ویروس و هر آنچه به این مبحث قرابت معنایی داشت را مورد وارسی قرار دادیم. حالا پیشنهاد می کنیم تا شما از نظرات و گوش داده های خویش با ما گفتگو نمایید و در قسمت نظرات به شکل ناشناس برای ما پیام بگذارید.
در نظر داشته شوید که شرح تجربیات و دانش های شما می تواند به خبر رسانی و اطلاع قسمتی به اشخاص جامعه هم یاری به سزایی کند. ما در هفته نامه سرزمین ما اچ ای وی منتظر پیغام های ارزشمند شما هستیم.