وازکتومی چیست؟ آیا بر انتقال بیماری های مقاربتی تاثیری دارد؟
یکی از راهکار های موثر و سودمند برای پیشگیری از بارداری در مردان، وازکتومی می باشد. در این راهکار آقایان با یک جراحی آسان و سرپایی برای مکرر باروری خویش را از دست می دهند و از آن پس به آسانی می توانند بدون جلوگیری خاصی به برقراری ارتباط جنسی بپردازند. آقایان می بایست پیش از این عمل جراحی آسان داده ها کافی در زمینه آن داشته باشند چرا که راهکار بارداری و باروری پس از وازکتومی با تقریب غیر امکان دارد به همین خاطر پیشنهاد می کنیم برای کسب داده ها زیادتر در زمینه این راهکار ها در تداوم با سرزمین ما اچ ای وی کنار ما شوید.
وازکتونی چگونه پایان می گردد؟
وازکتونی یک جراحی آسان می باشد که در کمتر از چهل دقیقه و به شکل سرپایی پایان می گردد. در این جراحی مجرای بیضه ها بریده شده و یا گره زده شده تا از انتقال اسپرم ها زمان نزدیکی پیشگیری گردد.
به این جراحی که مجرا برداری نیز اطلاق می گردد، مجرای بیضه ها سراسر بسته می گردد تا هیچ ترشحی منتهی به باروری زمان ارتباط جنسی اتفاق نیفتد.
معایب وازکتومی چیست؟
به شکل قطع می توان گفت با اهمیت ترین مشکل وازکتومی این می باشد که بیمار به جز آن نمی تواند به باروری مجدد اندیشه کند. به عبارتی وازکتومی فقط کانال همیشه برای جلوگیری از بارداری می باشد.
ولی در صورتی که بخواهیم به مزایای آن بپردازیم، داشتن ارتباط جنسی بدون کاندوم از با اهمیت ترین مزایای وازکتومی می باشد که می توان به آن اشاره کرد.
آیا وازکتومی قابل برگشت می باشد؟
شوربختانه در 90 درصد موقع ها وازکتونی یک عمل غیر قابل برگشت می باشد. به همین دلیل پزشکان پیش از عمل جراحی به متقاضیان پیشنهاد می کنند تا همه عواقب وازکتومی را بپذیرند و در شکل احتیاج برای آن اقدامات مورد نیاز را پایان دهند.
آیا وازکتومی باعث کم شدن خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی می گردد؟
شوربختانه وازکتونی هیچ تاثیری بر کم شدن خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی همچون ویروس ایدز ندارد چرا که در صورتی که فردی آلوده باشد و ارتباط بدون کاندوم خویش را تداوم دهد به آسانی می توان زوج خویش را بیمار کنند. به همین دلیل به هیچ منزله وازکتومی را روشی برای فرار از بیماری های مقاربتی ندانید.
آیا ارتباط جنسی بدون کاندوم بعد از وازکتومی باعث آلودگی می گردد؟
بله، با دقت به اینکه آقایان پس از وازکتومی بدون دغدغه باروری از ارتباط بدون کاندوم استقبال می کنند، خطر ابتلا و آلودگی اشخاص به بیماری هایی همچون ویروس ایدز و دیگر بیماری های مقاربتی بدون در نظر گرفتن سلامتی اشخاص را زیادتر می کند. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم تا در صورتی که از سلامت شریک جنسی خویش یقین کافی ندارید، در شکل پایان عمل وازکتومی باز نیز استفاده از کاندوم برای داشتن ارتباط جنسی ایمن را جدی بگیرید و با پایان آزمایش اچ ای وی پس از ارتباط غیر ایمن وهم خویش را بابت سلامت دوطرفه خویش و شریک جنسیتان ساده نمایید.
آیا وازکتومی باعث ناتوانی جنسی می گردد؟
خیلی از آقایان پس از پایان وازکتومی اقرار می کنند که به ناتوانی جنسی دچار شده اند در صورتیکه وازکتومی هیچ ارتباطی با ناتوانی جنسی ندارد و فقط مجاری بیضه ها برای باروری می بندند.
خیلی از روانشناس ها معتقد می باشند که پس از پایان وازکتومی افکار اشخاص را به خویش درگیر می کند و با دقت به استرس های روانی پس از جراحی می تواند چنین عواقبی را در بر داشته باشد. ولی در صورتی که اشخاص پس از گذر لحظه باز نیز ناتوانی جنسی را تجربه کردند، بایستی تا به سکس تراپیست ها مراجعه نموده تا خاطر و راهکار درمان آن را سریعا پیدا کنند و در زمینه بیماری های تناسلی هم چکاب های مورد نیاز را به پایان برسانند.
آیا وازکتومی موجب زودانزالی می گردد؟
برعکس کسانی که با مشکلاتی همتا ناتوانی جنسی مواجه می شوند، تیمی از اشخاص مورد زود انزالی را بعد از وازکتومی تجربه می کنند. دقت داشته شوید که پس از وازکتومی به اشخاص ابراز می گردد که تا ده روز از نزدیکی و برقراری ارتباط جنسی پیشگیری کنند چرا که هر گونه تحریک می تواند عملیات وازکتومی را تحت نتیجه قرار دهد و ضمناً کسانی که از زود انزالی رنج می برند خیلی زیادتر از دیگر آقایان می بایست به این مورد دقت داشته باشند.
در نگاه کلی وازکتومی هیچ عوارضی مبنی بر زود انزالی ندارد و آقایان پس از نظاره این تغییرات پس از وازکتومی می بایست با پزشک معالج خویش راهنمایی داشته باشند.
مراقبت های بعد از وازکتومی چیست؟
به شکل کلی پزشکان برای اشخاص متناسب با شرایط جنسی ای که دارند همچون داشتن زود انزالی، دیر انزالی، یا داشتن بیماری هایی همچون زگیل آمیزشی، محدودیت ها و مراقبت هایی را لحاظ می کنند. در لیست زیر به شکل کلی در خصوص مراقبت های بعد از وازکتومی با شما بحث خواهیم کرد.
- حداقل تا ده روز پس از جراحی از ارتباط جنسی پیشگیری گردد
- تا یک ماه پس از جراحی از نوشیدن هر گونه نوشیدنی الکلی اجتناب نمایید
- از یخ های قالبی برای کم شدن تورم در نقطه جراحی شده بهره ببرید
- در شکل تورم و عفونت شدید مطمئناً به پزشک معالج خویش مراجعه نمایید
- از دردها و تورم های بعد از جراحی که به شکل موقتی می باشند نگران نشوید
- تا مرز قابلیت از لباس زیر تنگ استفاده نکنید تا باعث فزونی تورم نشود
در این مطلب هر آنچه که می بایست نسبت به عملیات وازکتومی، دائمی بودن این مورد و نتیجه آن روی انتقال بیماری های مقاربتی و ضمناً زود انزالی و ناتوانی جنسی در روابط زناشویی را با نیز وارسی کردیم. حالا نوبت شماست تا در زمینه تجربه خویش در خصوص «وازکتومی» و نتایج آن با ما بحث نمایید و تجربیات خویش را با ما اشتراک بگذارید.