بیماری مقاربتی سفلیس

بیماری مقاربتی سفلیس

بیماری مقاربتی سفلیس که تنها از طریق آمیزش جنسی از فردی به شریک جنسی اش منتقل می شود یکی از خطرناک ترین بیماری های مقاربتی است.

فهرست مطالب

بیماری مقاربتی سفلیس

یکی سایر از بیماری های شاخص مقاربتی بیماری سفلیس نام دارد. این بیماری از راه سرایت باکتری treponema pallidum شخص را به خویش مبتلا می کند. سفلیس فقط از کانال ارتباط جنسی از فردی به شخص سایر قابل انتقال هست و هیچ کانال غیر از اینی برای انتقال آن وجود ندارد. سفلیس یک بیماری سه قسمت ای هست که با علائم راحت شبیه یک زخم آغاز می گردد و در باقی مطلب به مجراهای اساسی بدن آسیب می رساند. در صورتی که شما نیز دوست دارید تا حول این بیماری، علائم، چاره های درمان و مراحل سه گانه این بیماری داده ها کاملی توسط بیاورید، پیشنهاد می کنیم تا در باقی مطلب این مطلب کاتالوگ خاص سرزمین ما اچ ای وی را جست و جو نمایید.

سفیلیس چطور انتقال پیدا می کند؟

سفلیس نوعی از بیماری های مقاربتی هست که فقط با آمیزش جنسی دهانی و مقعدی از فردی به شریک جنسی اش انتقال پیدا می کند. زیادی از اشخاص اندیشه می کنند که عواملی از حرف استفاده از ابزار شخصی مشترک، سرویس بهداشتی مشترک و لمس اندام های جنسی نیز می تواند باعث انتقال این بیماری گردد در صورتیکه فقط کانال انتقال، ارتباط جنسی هست.

آزمایش تشخیص سفلیس تناسلی

علائم بیماری سفلیس در خانم ها و آقایان

سفلیس برعکس بقیه بیماری های مقاربتی، علائم یکسانی در بدن آقایان و خانم ها ندارد. تمام آنچه که موجب می گردد شخصی را به ابتلا به سفلیس مشکوک کند، زخم هایی هست که در دانش پزشکی از آن به منزله ی شانکره مذاکره می گردد.

شانکره می تواند روی اندام های جنسی، آلت تناسلی و ضمناً درون دهان ساخت گردد. همین مورد می تواند علائم ظاهری مشخصی برای سراغ تشخیص بیماری و درمان به حساب بیاید.

اگر چه بیماری سفلیس فقط به وجود یک زخم اکتفا نمی کند. چرا که مراحل ابتلا به این بیماری در سه قسمت گوناگون در بدن سرایت پیدا می کند.

علائم سفلیس دهانی

مراحل سه گانه سرایت بیماری سفلیس در بدن بیمار

سفلیس مراحل سه گانه ای برای بروز و ظهور در بدن بیمار دارد که دو قسمت ابتدایی آن حاوی علائم ظاهری هست و مشکل ها حادی را ساخت نمی کند لکن در  قسمت سوم می تواند به قسمت نهفتگی حاد برسد و سلامت بقیه اعضای بدن را هم تحت نتیجه خویش قرار دهد.

قسمت ابتدایی، بروز شانکره در اندام های جنسی

نخستین قسمت از بیماری سفلیس با معین شدن زخم شانکره بروز پیدا می کند لکن جذاب هست بدانید که این زخم امکان دارد پس از آخرین ارتباط جنسی بین دو هفته تا شش ماه بعد خودش را نشان دهد، بدون آنکه بیمار اطلاعی از مبتلا شدن به سفلیس داشته باشد.

قسمت دوم و علائم ثانویه سفلیس در بدن

در قسمت دوم بیماری که گاها بیمار به دانش از ابتلا به بیماری خویش رسیده هست بیمار با علائمی به غیر از زخم های مرحله ای مواجه می گردد. این علائم با خارش شدید، سر درد، گلو درد، ریزش مو و ضمناً کم شدن وزن نیز دنبال هست.

نشانه های مرحله حاد و نهفتگی سفلیس

اغلب بیماران با نظاره علائم ثانویه به پزشک معالج مراجعه می کنند در صورتیکه که قسمت درمان و مبارزه با این بیماری در قسمت ابتدا خیلی راحت تر هست.

قسمت نهفتگی حاد سفلیس

قسمت عفونی یا همان نهفتگی سفلیس همان قسمت سرنوشت ساز و واپسین هست که کلیه اعضای بدن شخص را تحت فرمان خویش قرار می دهد.

در زیادتر موقع ها قسمت نهفتگی ضمناً سال ها بعد از علائم ابتدایی رخ می دهد به صورتیکه که فرد بیمار پیش گویی این مسئله را نمی کند که تا الان عفونت باکتری های treponema pallidum را در بدن خویش نگه داشت هست. در این قسمت از بیماری بدن بیمار مقاومت خویش را از دست داده و با نکاتی از حرف نابینایی و کم بینایی، بیماری های شنوایی، عفونت نخاعی، بیماری های قلبی، اختلات عصبی و مورد های مشابه رو به رو می گردد.

آیا بیماری مقاربتی سفلیس درمان قطعی دارد؟

سفلیس نیز شبیه بقیه بیماری های مقاربتی احتیاج به درمان بلافاصله و آگاهانه دارد. در صورتی که در مراحل ابتدایی این بیماری به پزشک معالج مراجعه نمایید، فقط با آمپول ها و قرص هایی شبیه پنی سلین و آنتی بیوتیک بدن خویش را مقاوم نموده اید و در گذر وقت این باکتری را در بدن خویش بی نتیجه خواهید کرد.

اکنون در صورتی که تشخیص و درمان این بیماری به مراحل ثانویه و حاد برسد مطمئناً احتیاج به درمان سخت تری خواهید داشت.

راه های درمان بیماری مقاربتی سفلیس

راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های مقاربتی شبیه سفلیس

رفتار جنسی ایمن نخستین و شاخص ترین کانال برای جلوگیری از ابتلا به کلیه بیماری های مقاربتی هست. استفاده از کاندوم در زمان ارتباط مقعدی، واژینال و ضمناً دهانی نخستین و آخرین کانال برای انتقال میکروب و بیماری به شریک جنسی هست.

علاوه بر این محدودیت های جنسی و ممنوعیت رابطه جنسی با کسانی که به نوع ها بیماری های مراقبتی مشکوک می باشند هم می تواند راهی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری به حساب بیاید.

استفاده از کاندوم برای پیشگیری از سفلیس

عوارض کوتاه مدت و طولانی سلفیس در خانم های باردار

یکی از شاخص ترین و ضمناً اساسی ترین عوارض سرنوشت ساز بیماری سفلیس، در خانم های باردار دیده می گردد. چرا که علاوه بر ساخت نقص عضو و ضمناً سقط جنین، سفلیس قابل انتقال به جنین هست و می تواند سلامت بعد از تولد نوزاد را هم شدیدا تحت نتیجه قرار دهد.

عوارض سفلیس در بارداری و سلامت جنین

یکی سایر از خطرات و عوارض سفلیس این هست که به خاطر وجود زخم هایی که در اندام های جنسی وجود دارد، می تواند زیادتر از گذشته بدن را در معرض ویروس ایدز قرار دهد. به همین خاطر هر گونه اثر و راحت ترین علائم را پس از آخرین رابطه جنسی خویش جدی بگیرید و علاوه بر جلوگیری های آگاهانه هر تعدادی وقت یکبار سلامتی خویش و شریک جنسی خویش را با مراجعه به پزشک حرفه ای چکاپ نمایید.

در این مطلب داده ها جامع و جامعی در خصوص بیماری مقاربتی سفلیس به شما عرضه دادیم. اکنون در صورتی که شما تجربه مبارزه با این بیماری را دارید، تجربیات ارزشمند خویش را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید تا بقیه مخاطبان سرزمین ما اچ ای وی بتوانند از تجربیات شما نیز برای بهبود سلامت جنسی خویش یاری بگیرند.

منبع : www.iranhiv.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *