مسیر اتوبوس در سفر به رشت و معرفی زیبایی های جاده

 اگر قصد سفر از تهران به رشت را دارید، می‌توانید از دو راه جاده چالوس و آزادراه قزوین به رشت به این شهر برسید. هر دو جاده متنهی به رشت، مملو از سرسبزی و زیبایی‌های بکری هستند که چشم هر مسافری را خیره می‌کنند.

مشاهده مطلب
مینی ایمپلنت چیست؟

مینی ایمپلنت چیست؟

فهرست مطالب

مینی ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت یکی از روش‌هایی می‌باشد که طی مدت طولانی توسط دندانپزشک و متخصص‌های مختلف استفاده داشته و توانسته با ارائه‌ی سطح کیفیتی بالا نظر آن‌ها را جلب کند. به همین علت شاهد این مورد هستیم که ایمپلنت دندان در روش‌های مختلف وجود دارد که هرکدام مورد تایید دندانپزشک‌های متفاوتی هستند که به صورت روزمره در عمل‌های خود از آن استفاده می‌کنند. اما بعضاً ممکن است اندازه‌ی بزرگ ایمپلنت‌ها مشکلاتی را برای دهان و دندان فرد بیمار ایجاد کند، در این زمان است که باید به دنبال راه حلی جایگزین ایمپلنت معمولی باشید. یکی از این موارد که در این مواقع استفاده می‌شود، مینی ایمپلنت (mini implant) می‌باشد. اما مینی ایمپلنت چیست؟ چه کاربرد‌هایی دارد؟ مزایا و معایب آن کدامند؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا به صورت مختصر به ذکر موارد گفته شده بپردازیم و به سوالات شما پاسخ دهیم.

مینی ایمپلنت چیست؟

قبل از اینکه در رابطه با کاربرد مینی ایمپلنت و مزایا و فواید آن حرف بزنیم بهتر است مفهوم کلی آن را بدانید. در اصل مینی ایمپلنت پروتزی شبیه به ایمپلنت دندان می‌باشد، اما تفاوت اصلی آن با ایمپلنت معمولی داشتن ابعادی کوچک‌تر است. این مورد باعث می‌شود در شرایطی که فضای کمتری برای نصب ایمپلنت وجود دارد از این نوع ایمپلنت استفاده شود. استفاده‌ی دیگر این نوع ایمپلنت‌ها را می‌توان برای باثبات کردن انواع پروتز مصنوعی نظیر دندان مصنوعی فک پایین برای دندان‌های کوچک‌تر دانست. همانند ایمپلنت معمولی، مینی ایمپلنت نیز برای جایگزینی کردن دندان‌های آسیب دیده یا پوسیده بسیار مناسب است.

مینی ایمپلنت

ساختار مینی ایمپلنت

به مانند هر نوع از ایمپلنت، مینی ایمپلنت نیز دارای ساختار طبقه‌بندی شده‌ای می‌باشد که هر بخش نیز دارای جزئیات بخصوصی است. در این بخش از مطلب با ما همراه باشید به ذکر و توضیح هر بخش مینی ایمپلنت بپردازیم:

  • سر: بخش اصلی ساختار مینی ایمپلنت را می‌توان سر آن دانست. استفاده‌ی اصلی این بخش برای اتصال سیستم‌های کش طراحی شده است. سیستم‌های کش دندان در انواع مختلفی وجود دارند که از مهمترین آن‌ها می‌توان به دندان سیم، کویل و کش اشاره کلی داشت.
  •  گردن: بخش گردن مینی ایمپلنت دارای طراحی بخصوصی است. این بخش به صورت زاویه‌دار طراحی شده باعث می‌شود که مینی ایمپلنت بتواند به راحتی در داخل استخوان‌ها فرو برود.
  • بدنه: آخرین بخش مینی ایمپلنت نیز بدنه‌ی آن می‌باشد. این به علت طراحی خاص، باعث می‌شود که سطح تماس ایمپلنت با استخوان بیشتر شود، در نتیجه این کار می‌توان ثبات بیشتری را از مینی ایمپلنت انتظار داشت.

مراقبت‌های بعد از نصب مینی ایمپلنت

برخلاف ایمپلنت‌های معمولی که نیاز به رعایت موارد مختلفی دارند، قابل توجه است که مینی ایمپلنت نیاز چندانی به مراقبت ندارد. اما موارد محدودی وجود دارند که رعایت آن‌ها الزامی است. برای مثال یکی از موارد اصلی که باید رعایت کنید این است به جای مسواک‌های بزرگ و سفت از از مسواک کوچک و نرم برای تمیز کردن آن استفاده کنید.

کاربرد های مینی ایمپلنت

لق شدن دندان: این وضعیت نیز یکی از مواردی می‌باشد که استفاده از مینی ایمپلنت در آن به صرفه‌ و بهتر می‌باشد.
بستن فضاهای خالی: نیازی به پروتز کردن نیست و به همین علت عوارض درمان ریشه‌ای کاهش می‌یابد.
اصلاح نامرتبی دندان‌ها: یکی دیگر از مواردی که می‌توان با استفاده از مینی ایمپلنت انجام داد، اصلاح نامرتبی‌ دندان می‌باشد. برای اینجا متخصص باید با ایجاد انکوریج محکم بستری را ایجاد کند تا عقب بردن کل قوس و تسهیل باندینگ ممکن شود.

مراقبت‌های بعد از نصب مینی ایمپلنت

مزایای مینی ایمپلنت

ایمپلنت دارای مزایای مختلفی می‌باشد که در بخش زیر به تعدادی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

  • درد و خونریزی کمتر
  • هزینه کمتر
  • روش کم تهاجمی با زمان بهبودی کوتاه تر
  • شما را از برخی پیوند استخوان ها بی نیاز می سازد
  • زمان کمتری مورد نیاز است تا به بهبود کامل برسید
  • زمان کمتر برای عمل
  • داشتن عوارض کمتر
  • پیچیدگی کمتر در پروسه عمل و درمان

معایب مینی ایمپلنت

با توجه به اینکه مینی ایمپلنت دارای فواید زیادی است، چند نکته‌ی مهم در رابطه با معایب این ایمپلنت وجود دارند که بهتر است بدانید. در این بخش ما به ذکر مهمترین آن‌ها می‌پردازیم:

  • طول عمر کمتر از ایمپلنت های معمولی
  • استفاده از این نوع ایمپلنت برای تمامی افراد و شرایط ممکن نیست
  • داشتن استحکام کمتر به نسبت ایمپلنت‌های معمولی

معایب مینی ایمپلنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *