تاریخچه ارتودنسی

تاریخچه ارتودنسی

تاریخچه ارتودنسی خلاصه تاریخچه ارتودنسی ارتودنسی اگر چه در ظاهر دانش جدیدی است اما کشف برخی از اجساد و مومیایی‌های باستانی نشان دهنده این است

مشاهده مطلب
کاهش سرطان با فلاونوئیدها | گنجاندن آن در رژیم غذایی

کاهش سرطان با فلاونوئیدها | گنجاندن آن در رژیم غذایی

فهرست مطالب

کم شدن سرطان با فلاونوئیدها | گنجاندن آن در رژیم غذایی

احتمالاً گوش داده بمانید که فلاونوئیدها برای شما سودمند می باشند، لیکن هیچ تصوری از این عنوان ندارید که چرا و یا هرگز چه شی ای می باشند. فلاونوئیدها، مجموعه زیاد جلال از مواد گیاهی می باشند که با نام‌های پلی فنول‌ها شناخته می‌شوند. پلی فنول‌ها را می‌توان اکثر در زیر مجموعه‌هایی شبیه آنتوسیانیدین‌ها، فلاونول‌ها، flavon-3-ols، فلاونون‌ها و فلاون‌ها قرار داد. کل این فلاونوئیدها، اغلبً به دست بدن متابولیزه می‌شوند تا مواد کسی دیگر را ابداع کنند و عملکردهای مختلفی را سامان دهند. میوه‌ها، سبزیجات، آجیل‌ها، دانه‌ها و ادویه‌ها از منابع غذایی فلاونوئیدها می باشند. فلاونوئیدها می‌توانند از بروز مشکل ها سلامتی نظیر سرطان، بیماری عصبی (شبیه آلزایمر و پارکینسون) و بیماری‌های قلبی پیشگیری کنند.


قسمت ابتدا دریافت فلاونوئیدها از مواد غذایی   


1. خوراکی‌های جدید و رنگارنگ را گزینش نمایید

خوراکی‌ها علی الخصوص میوه و سبزیجات، فلاونوئیدهای خویش را با گذشت لحظه از دست می‌دهند، سپس محصول ها جدید را گزینش نمایید و سریعاً از آنان بهره ببرید. برای پیشگیری از تخریب فلاونوئیدها، از خوردن بیشتر از مرز و جوشاندن آنان خودداری نمایید. رنگ روشن، برجسته نیکی برای تعیین کردن فلاونوئید بالا می باشد، سپس موقع آشپزی به رنگ خوراکی‌ها دقت نمایید.

  • از آنجایی که فلاونوئیدها، زیادترین ساخت را در پوست دارند، سعی نمایید میوه یا سبزیجات را پوست نکنید. به همین علت، می بایست محصول ها ارگانیک را خریداری نمایید تا بتوانید سموم دفع آفات را کم شدن دهید.  

2. میوه زیادتری بخورید

میوه‌ها، یکی از قوی ترین منابع غذایی فلاونوئیدها می باشند. آنان پر مدل های مختلف مختلفی از فلاونوئیدها از عبارت آنتوسیانیدین‌ها، فلاونول‌ها، flavon-3-ols، فلاونون‌ها و فلاون‌ها می باشند. سعی نمایید هر روز دو یا سه وعده میوه میل نمایید. این میوه‌ها را اکثر بخورید:

  • مدل های مختلف توت‌ها: بلوبری، توت فرنگ ، تمشک، هاکلبری، کرنبری، توت سیاه
  •  میوه هسته‌دار: گیلاس، آلو، هلو
  •  موز
  • گلابی‌
  • سیب
  •  مرکبات (و آب میوه‌ها): گریپ فروت، پرتقال، لیمو، لیموترش
  •  خربزه: هندوانه، طالبی
  • انگور قرمز   

3. سبزیجات زیادتری را در رژیم غذایی خویش بگنجانید

سبزیجات پر چندین نوع فلاونوئید از عبارت فلاونول‌ها، فلاونون‌ها و فلاون‌ها می باشند. سعی نمایید روزی حداقل سه وعده سبزیجات میل نمایید و بایستی در روز 5 وعده میوه و سبزیجات را با نیز مصرف نمایید. منابع گیاهی مناسب فلاونوئید‌ها عبارتند از:

  • پیاز قرمز و زرد و تره فرنگی‌ها
  •  سبزیجات برگ‌دار: سبزی شلغم، سبزی خردل، کاهو، چغندر، اسفناج، سوئیس چارد، کلارد، کلم کیل
  • گوجه فرنگی‌
  • جعفری
  •  فلفل: فلفل تند، فلفل دلمه‌ای
  • کرفس
  •  کلم قرمز یا بنفش

4. آجیل بخورید

 هر روز یک مشت آجیل بخورید، این یک چاره نیکی برای دریافت مدل های مختلف مواد معدنی و ویتامین‌ها می باشد. خیلی از آجیل‌ها، پر منابع بالایی از فلاونوئیدها می باشند. پیکن‌ها، بادام، پسته و فندق بالاترین غلظت فلاونوئیدها را دارند.

  • اگر چه نخود وکینوا آجیل نیستند، اما می بایست آنان را به علت آنتوسیانودین‌ها و فلاونول‌ها در رژیم غذایی خویش بگنجانید. حبوبات و سویا، منابع نیکی از ایزوفلاون‌ها می باشند.

5. چای بنوشید

چای، قوی ترین منبع فلاونوئیدها برای خیلی از اشخاص می باشد. چای، یکی از خوب ترین فلاونوئیدهای مورد مطالعه که پر کاتچین‌ها از عبارت: اپی گالوستاچین گالت یا EGCG می باشد. این فلاونوئیدها شبیه آنتی اکسیدان‌ عمل می‌کند و از سلامت قلب شما محافظت می‌کند. سعی نمایید در روز یک تا سه فنجان چای بنوشید. چای‌های سبز و سفید پر مقادیر بسیاری فلاونوئیدها می باشند، اگر چه چای‌های سیاه پر دیگر مؤلفه‌های سودمند فلاونوئید (شبیه تاروبیگین‌ها) می باشند.  

6. مصرف مکمل را در نظر بگیرید

در صورتی که بیمار شدید، می‌توانید مکمل فلاونوئید مصرف نمایید. مکرر گذشته از مصرف مکمل، با پزشک خویش راهنمایی نمایید. از آنجا که مصرف در روز فلاونوئیدها توصیه نمی‌گردد، لیکن امکان دارد پزشک‌تان بگوید که فلاونوئیدها را در رژیم غذایی‌تان باقی مطلب دهید. برای اعتماد از دریافت اکثر فلاونوئیدها، سعی نمایید خوراکی‌های جدید میل نمایید. متأسفانه، بیشتر بایگانی‌های اطلاعاتی مواد مغذی، داده ها مفیدی در زمینه محتوای فلاونوئید مواد غذایی عرضه نمی‌دهند.

  • بعضی از اشخاص به علت بیماری‌های برگزیده شبیه دیورتیکولیت یا بیماری کرون قادر به خوردن میوه و سبزیجات جدید نیستند و می‌توانند با مصرف یک مکمل از مزایای آن سود مند شوند، چون نمی‌توانند فلاونوئیدها را از روش منابع غذایی دریافت کنند.

قسمت دوم معرفی مزایای فلاونوئیدها


1. فلاونوئیدها را برای مزایا آنتی اکسیدانی بهره ببرید

آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند با ماده‌ای به نام رادیکال‌های آزاد مبارزه کنند که به سلول‌ها آسیب می‌رساند و موجب استرس اکسیداتیو (عدم تعادل ساخت رادیکال‌های آزاد و توانایی بدن در مقابله با  خنثی کردن اثرات مضر آنان) می‌گردد. بدن عموماًً آنتی اکسیدان‌های برگزیده (شبیه گلوتاتیون و اسید اوریک) را ابداع می‌کند. لیکن استرس‌های مکانی، رژیم غذایی ضعیف و بیماری‌ها کل می‌توانند نظام‌های آنتی اکسیدانی حاضر در بدن شما را تحت الشعاع خویش قرار دهند. مصرف فلاونوئیدها می‌توانند آنتی اکسیدان‌ها در بدن شما را ازدیاد دهند.

  • استرس اکسیداتیو با موفقیت سرطان، آترواسکلروز، التهاب و بیماری‌های عصبی مرتبط می باشد.
  • تا به حال مطالعاتی برای تعیین اینکه آیا فلاونوئیدها می‌توانند یون‌های فلزی خطرناک را جذب و لینک دهند واجب می باشد. این دستور موجب کم شدن رادیکال‌های آزاد می‌گردد.

2. ارتباطات سلولی را بهبود ببخشید

سلول‌ها و بافت‌ها، با استفاده از کانال‌ها و یا مسیرها با هم دیگر رابطه باقی می‌کنند. فلاونوئیدها می‌توانند این مسیرها را دگرگونی دهند و رابطه سلول به سلول را بهبود ببخشد. فلاونوئیدها می‌توانند:

  • سم زدایی را ازدیاد دهند
  • رشد طبیعی سلول را حفظ و از رشد غیر طبیعی (سرطانی) آن پیشگیری کنند
  •  التهاب را کم شدن دهند
  • خطر لخته شدن را کم شدن دهند

3. انتقال ویتامین C در بدن را بهبود دهید

ترکیب فلاونوئیدها و ویتامین C می‌تواند از آسیب رساندن به DNA پیشگیری کند. بعضی از خوراکی‌ها زیادترین مقدار ویتامین C را دارند و از لحاظ فلاونوئیدها هم غنی می باشند. این مواد غذایی عبارتند از:

  • پاپایا
  • فلفل دلمه‌ای
  • کلم بروکلی
  • جوانه بروکسل
  • توت فرنگی

4. سلامت قلب خویش را بهبود ببخشید

فلاونوئیدها می‌توانند با آرام کردن شریان‌ها، بهبود جریان خون و پیشگیری از چسبندگی پلاکت‌ها، کلسترول LDL را کم شدن دهند. میوه‌ها و سبزیجات، منبع نیکی از فلاونوئیدها می باشند که کلسترول را کم شدن می‌دهند. لیکن، مطالعات در کنار این نشان می‌دهد که بعضی از خوب ترین منابع فلاونوئیدها برای کم شدن کلسترول محصول ها کاکائو شبیه شکلات می باشند.

  • برای کسب زیادترین مزایا، شکلات تیره (حداقل 55٪ از جامدات کاکائو) را گزینش نمایید. شکلات‌های شیری یا سفید، پر مقادیر کمتری کاکائو و مقادیر زیادتری شکر می باشند.
  • بعضی از فلاونوئیدها موجب آرامش شریان‌ها می‌شوند و اجازه می‌دهند تا خون در بدن ساده‌تر جریان پیدا کند. این با هم یاری به پیشگیری از تصلب شرایین، فشار خون را کم شدن می‌دهد.

اکثر بخوانید: با گیاهان دارویی نظام ایمنی بدنتان را تقویت نمایید

منبع : www.styley.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *