ارتودنسی فانکشنال

ارتودنسی فانکشنال

ارتودنسی فانکشنال ارتودنسی یکی از راهکارهای درمانی برای صاف کردن دندان ها و رفع عیوب فک می باشد. از بین روش های ارتودنسی می توان

مشاهده مطلب
محصول جدید داروسازی دکتر عبیدی

10 راه برای اینکه در تعطیلات به روال ورزش خود پایبند باشید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

مشاهده مطلب
چگونه مکمل‌های زینک (روی) را مصرف کنیم؟

چگونه مکمل‌های زینک (روی) را مصرف کنیم؟

فهرست مطالب

چطور مکمل‌های زینک (روی) را مصرف کنیم؟

زیادتر اشخاص در رژیم‌ غذایی خویش، زیادتر از میزان مورد نیازشان روی دریافت می‌کنند. با این اکنون در صورتی که باردار و یا به بیماری گوارشی مبتلا هستید، امکان دارد دچار کمبود روی شوید. در کنار این مصرف روی می‌تواند به درمان سرماخوردگی یاری کند. با مصرف یک مکمل یا دانش زیادتر در مقایسه با غذاهایی که می‌خورید، می‌توانید روی زیادتری را به رژیم غذایی خویش افزوده نمایید.


قسمت نخست مصرف مکمل زینک


1. در صورتی که در معرض کمبود روی قرار دارید، مصرف مکمل زینک را در نظر بگیرید

به طور معمول، تنها با پیروی کردن از یک رژیم منظم می‌توانید میزان کافی زینک آماده کردن نمایید. لکن اشخاص مسن، گیاهخواران، مبتلایان به بیماری‌های دستگاه گوارش و زنان باردار در معرض خطر کمبود روی قرار دارند. در صورتی که در یکی از این مجموعه‌ها قرار گرفتید، پیش از آغاز مصرف مکمل با پزشک راهنمایی نمایید.

  • علائم کمبود روی حاوی ریزش مو، اسهال و کم شدن وزن هست. در کنار این امکان دارد احساس چشایی شما ضعیف گردد و زخم‌هایتان به کندی بهبود یابند. همینطور موجب تاخیر در رشد کودکان و نوجوانان و ناتوانی جنسی در مردان گردد.
  •  در صورتی که مطمئن نیستید که کمبود روی دارید، به پزشک مراجعه نمایید. آنان یک مثال خون از شما می‌گیرند تا معین کنند که آیا کمبود روی دارید یا خیر.
  • در برخی مسائل زیاد نادر، پزشک امکان دارد آمپول زینک را به شما توصیه کند.

علائم کمبود مصرف زینک

2. تنها در شکل توصیه پزشک، زینک را مصرف نمایید و دستورالعمل مربوط به دوز مصرف آن را پیوست نمایید

 میزان زینکی که می بایست مصرف نمایید، به مقدار سن، جنسیت شما و اینکه باردار و یا شیرده هستید بستگی دارد. در صورتی که پزشک معالجتان تشخیص دهد که شما کمبود روی دارید، می بایست دوز مشخصی را که برایتان تجویز می‌کند را مصرف نمایید. با این اکنون، دستورالعمل‌های عمومی به شرح زیر هست:

  • مردان بزرگسال سالم نباید بیشتر از 15 میلی‌گرم مصرف کنند.
  •  زنان بزرگسال سالم نباید بیشتر از 12 میلی‌گرم مصرف کنند.
  • زنان باردار یا شیرده می‌توانند تا 15 میلی‌گرم مصرف کنند.
  • دوز واقعی برای کودکان (بر طبق سن‌شان) را از پزشک سوال نمایید.

دوز مصرف مکمل زینک برای زنان و مردان

3. مکمل‌های زینک را 1 ساعت پیش و یا 2 ساعت بعد از غذا مصرف نمایید

 خوب تر هست مکمل‌های زینک را با وعده‌های غذایی مصرف نکنید. با این اکنون، بعضی از اشخاص امکان دارد با مصرف مکمل زینک دچار ناراحتی معده شوند، در این شکل خوب تر هست که زینک را با یک وعده غذایی مصرف نمایید.

  • در زمینه هنگام واقعی مصرف مکمل‌ها از پزشک خویش سوال نمایید.

خوردن مکمل زینک پس از غذا

4. در طی 2 ساعت از مصرف زینک، از خوردن شیر، مرغ یا فیبر خودداری نمایید

فیبر و فسفر، می‌توانند مانع جذب روی به دست بدن شوند. همزمان با مصرف زینک از مصرف سبوس، مواد غذایی سبوس‌دار یا غذاهای شامل فیبر فراوان اجتناب نمایید. در کنار این از شیر و مرغ پرهیز نمایید، چون این مواد شامل فسفر می باشند.

  • در کنار این در زمینه بقیه مکمل‌ها یا داروهای بعدی که مصرف می‌نمایید، از پزشک خویش سؤال نمایید تا در شکل تداخل، آنان را تبدیل دهد.

شیر - مرغ - سیب

5. در صورتی که عوارض جانبی شدیدی را تجربه کردید، از مصرف زینک خودداری و با پزشک خویش راهنمایی نمایید

 عوارض جانبی، نادر هست لکن می‌تواند لوگو‌ای از مصرف بیشتر از مقدار روی باشد. در صورتی که درد قفسه سینه، سرگیجه، استفراغ یا زردی پوست یا چشم را تجربه نموده‌اید، فوراً از مصرف زینک خودداری نمایید.

  • در صورتی که عوارض جانبی بعدی را تجربه کردید، در زمینه تنظیم دوز با پزشک خویش راهنمایی نمایید.

صحبت کردن با پزشک

6. از مصرف بیشتر از میزان توصیه شده زینک خودداری نمایید

 در صورتی که روی یک ماده مغذی مهم هست که بدن شما به آن احتیاج دارد، اما در صورتی که بیشتر از میزان توصیه شده مصرف گردد می‌تواند برایتان مضر باشد. عوارض جانبی ناشی از مصرف افزون روی حاوی تهوع، درد معده یا گرفتگی، اسهال و سردرد می‌باشد. با گذشت هنگام، امکان دارد بر سامانه ایمنی بدنتان هم نمود بگذارد و مساحت مس و HDL بدن یا کلسترول مناسب بدن را کم شدن دهد.

  • در کنار این، در صورتی که به خاطر داشتن روماتیسم مفصلی پنی سیلامین مصرف می‌نمایید، پیش از مصرف زینک با پزشک خویش راهنمایی نمایید، چرا که امکان دارد نتیجه دارو را کمتر کند.

مصرف بیش از زینک ممنوع


قسمت دوم درمان سرماخوردگی با زینک


1. در طی 24 ساعت پس از علائم سرما خوردگی، زینک مصرف نمایید

 زینک با مهار رینو ویروس موجب کم شدن هنگام سرماخوردگی می‌گردد. به محض اینکه علائم سرماخوردگی را نظاره کردید، قرص مکیدنی شامل زینک را از داروخانه خریداری و مصرف نمایید. در صورتی که روز اولی که علائم سرماخوردگی را نظاره کردید، آغاز به مصرف قرص مکیدنی شامل زینک نمایید، می‌توانید مدت هنگام سرماخوردگی خویش را کم شدن دهید.

  • علائم سرماخوردگی حاوی سرفه، گرفتگی بینی و درد عضلات هست.

مصرف مکمل زینک پس از سرما خوردگی

2. هر 2 الی 3 ساعت یکبار، یک عدد قرص مکیدنی زینک مصرف نمایید

هر 2 الی 3 ساعت یکبار، یک عدد قرص مکیدنی زینک مصرف نمایید. امکان دارد هیچ تغییری در علائم خویش نظاره نکنید، لکن می‌تواند هنگام سرماخوردگی را کوتاه کند.

  • قرص‌ها مکیدنی، می‌توانند مزه بدی بدهند یا موجب ناراحتی معده‌تان شوند. پس خوب تر هست که آن را با آب فراوان، با بین وعده و یا غذا میل نمایید.

مصرف قرص زینک

3. از اسپری زینک خودداری نمایید

 اگر چه اسپری بینی برای کوتاه کردن مدت هنگام سرماخوردگی می‌تواند مؤثر باشد، لکن با کم شدن احساس بویایی تماس سر راست دارند. خوب تر هست که از آنان استفاده نکنید.

  • برای اعتماد مطمئناً با پزشک خویش راهنمایی نمایید.

استفاده از اسپری زینک ممنوع


قسمت سوم افزودن زینک به رژیم غذایی


1. برای دریافت زینک زیادتر گوشت قرمز، مرغ یا صدف را به رژیم غذایی خویش افزوده نمایید

صدف، شامل زیادترین میزان زینک در مقایسه با بقیه مواد غذایی هست. با این اکنون، گوشت گاو و گوشت مرغ هر دو شامل مقادیر اضافه زینک می باشند. کسانی که گوشت می‌خورند، عموماًً از این روش بیشتر از میزان کافی روی دریافت می‌کنند.

مواد غذایی حاوی زینک: گوشت قرمز، مرغ  و صدف

2. غذاهای دریایی، به خاطر اینکه منبع سالمی از روی می باشند را به رژیم غذایی خویش افزوده نمایید

علاوه بر صدف، خرچنگ و شاه‌میگو (لابستر) هم شامل مقادیر اضافه روی می باشند. یك وعده غذای خرچنگ، حدودا نیمی از مقدار توصیه شده روزمره روی شما را آماده کردن می‌کند.

  • خرچنگ، ​​شاه میگو و شاه‌ماهی همگی حدوداً همان میزان زینکی را که گوشت برایتان فراهم می‌کند را در اختیارتان قرار می‌دهد.

خرچنگ و شاه میگو

3. مصرف زینک را با محصول های لبنی تقویت نمایید

 ماست زیادترین میزان روی را دارد، لکن شیر و پنیر هم شامل میزان قابل توجهی روی می باشند. خوردن لبنیات بهمراه گوشت، غلات سبوس‌دار و حبوبات می‌تواند به شما یاری کند روی کافی در رژیم غذایی خویش داشته شوید.

  • به پیوست محصول های لبنی غنی شده با روی و یا تبدیل‌های لبنی شوید.

محصولات لبنی

4. از غلات سبوس‌دار، لوبیا و آجیل به موضوع منبع ثانویه روی بهره ببرید

 غلات سبوس‌دار شامل مقادیر اضافه روی می باشند، لکن در کنار این شامل اسید فیتیک‌ها (فیتات‌ها) می باشند که مانع جذب روی می‌شوند. غلات سبوس‌دار تا اینجای کار منبع نیکی برای روی می باشند، لکن آنان را در ترکیب با بقیه غذاهایی که دارای روی می باشند مصرف نمایید.

  • در صورتی که گیاهخوار هستید و زیادتر از غذاهای گیاهی بر پایه روی استفاده می‌نمایید، امکان دارد احتیاج به مصرف یک مکمل داشته شوید.

زینک و آجیل

زیادتر بخوانید: چطور مکمل‌های زینک (روی) را مصرف کنیم؟

منبع : www.styley.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *