عالی ترین میوه تبدیل قند و شکر کدام می باشد؟
مصرف منظم قندهای تصفیه شده، منتهی به بروز مشکل ها بیشماری میگردد. میوهها، ضمناً شامل قند می باشند، ولی زیادترین بها غذاییشان را به شمایل ویتامین و فیبر فراهم میکنند. شما با تبدیل کردن میوهها به جای مواد قندی با کالری بالاتر، میتوانید زیادترین فایده را کسب نمایید. ولی در طول روز می بایست تبدیلهایی را برای خوردن میوههای اکثر در نظر بگیرید. سعی نمایید میوههای گوناگون شبیه میوههای گرمسیری را میل نمایید. برای یادگیری این تبدیلها، حاضر شوید. شما ولو میتوانید از سبزیجات به موضوع دیگر شیرین کنندهها بهره ببرید!
قسمت ابتدا استفاده از میوهها در اقسام گوناگون
1. یک پوره میوه درست نمایید
یک موز، انجیر، پاپایا و یا یک میوه غیر از این را داخل مخلوطکن بریزید تا درست ترکیب و قوام آن کمتر گردد. ولو میتوانید میوهها را پیش از استفاده، بپزید. این پوره میوه را به موضوع تبدیل قند در دستورالعمل غذایی خویش بهره ببرید. در صورتی که دستور العمل غذایی، به 1 فنجان شکر احتیاج داشته باشد، میتوانید از نصف فنجان پوره میوه بهره ببرید.
2. میوه را خرد نمایید
سریای از میوههای خشک را تهیه نموده، با استفاده از چاقو آنان را به تکههای ریز تقسیم نمایید. تکههای میوه را در دستورالعملهایی غذایی بهره ببرید. به عنوان مثال میتوانید در یک غذای که شیرین نیست شبیه جو دوسر، به جای مصرف شکر، از میوه بهره ببرید. با این حاصل، شیرینی زیادتری به غذای شما داده میگردد.
3. در آبمیوه بریزید
میتوانید آبمیوه را در خانه تهیه نمایید و یا آن را از فروشگاه خریداری نمایید. در صورتی که آبمیوه را از فروشگاه خریداری مینمایید، یقین دستاورد نمایید که سود مذکور فاقد شیرین کننده مصنوعی و 100% طبیعی می باشد. زمانی که آبمیوه را به یک دستورالعمل پخت غذا افزوده مینمایید، مراقب شوید! چرا که میتواند هنگام پخت و پز و حاصل حاصل را تحث نمود قرار دهد. نسبت ¾ فنجان آبمیوه به ازای هر فنجان شکر، آغاز نیکی می باشد.
- ضمناً میتوانید از کنسانتره آبمیوههای حاضر در قوطی، به طور جلو بهره ببرید. در صورتی که به جست و جو یک بافت شربت شبیه و غلیظ هستید، میتوانید آبمیوه را بجوشانید تا حدود 30٪ از آب آن از دست برود.
- در صورتی که دوست دارید آب میوه بنوشید، مصرف خویش را به 4 اونس (نصف فنجان) در روز محدود نمایید تا مصرف قند شما متعادل گردد.
4. گوشت یا خمیر (رنده کردن پوست میوه) میوه را افزوده نمایید
در صورتی که آبِ میوه را به تازگی گرفتهاید، قطعاًً خمیر برقرار مانده از آن را نگه دارید یا میتوانید پرتقال یا لیموترش را روی رنده قرار دهید و آن را رنده نمایید. این طریق به غذای شما رایحهی معطری میدهد.
- میتوانید آن را روی غذاهای پرمصرف شبیه ماست بپاشید. افزوده کردن خمیر به غذای پخته شده، بدون اینکه احتیاج باشد طریق پخت تبدیل کند موجب معطر شدن و خوشمزه شدن غذا میگردد.
5. از طریق پخشینه (همانند کره که به شکل لایهای روی نان مالیده میگردد) بهره ببرید
مربا یا ژله دلخواهتان را خریداری و یا آن را در منزل تهیه نمایید. یک چاقو بردارید و آن را روی خوراکیهایی پخش نمایید که با افزوده کردن شیرینی، طعم نیکی پیدا میکنند شبیه وافل یا نان تست سبوسدار. با این وجود قطعاًً از ژله به میزان کم بهره ببرید، چرا که تا به حال نیز کسانی می باشند که قند بالایی دارند. برای پیشگیری از این اتفاق، میتوانید میوهای شبیه موز رسیده شده را پوره و از آن بهره ببرید.
- در صورتی که میخواهید مربا یا ژلهیتان خوش طعمتر گردد، آن را با یک چاشنی شبیه وانیل یا دارچین مخلوط نمایید.
6. میوه را به نوشیدنیها افزوده نمایید
در صورتی که از نوشیدنیهای شیرین کیف میبرید، ولی به خاطر قند استفاده شده در آنان از مصرفشان پرهیز مینمایید، میتوانید از میوه به موضوع یک تبدیل برای شیرین کننده بهره ببرید. هندوانه یا لیمو را قاچ نموده و داخل لیوانِ آب بیندازید. ضمناً میتوانید برخی از نوع های توتها شبیه تمشک را درون یک پارچ بریزید و بگذارید که این مخلوط یک شب بماند. روز بعد آن را میل نمایید.
- آب گازدار را برای خلق طراوت و شادابی امتحان نمایید.
قسمت دوم گزینش میوههای مطلوب
1. به جست و جو میوههای رسیده بروید
میوههایی که به طور همه رسیدهاند، در حداکثر توانایی شیرینی قرار دارند. محتوای قند طبیعی آنان با عملیات دست یابی اکثر شده می باشد و به تبدیل نیکی برای قند جایگزین شده می باشد. میوههای نارس، به موضوع یک تبدیل بیشتر از مقدار تلخ می باشند.
- برای اینکه بفهمید هنگام دست یابی میوه موردعلاقه شما کی می باشد به اینترنت بروید و حول میوههای مورد تمایلتان کمی پژوهش نمایید. به موضوع نمونه یک موز زمانی که رنگ سبز خویش را از دست میدهد، میرسد.
2. میوهای را گزینش نمایید که با غذاهای شما سازگار باشد و تعادل خلق کند
مجموع میوهها هنگامی که به دیگر غذاها افزوده میشوند، خوشمزه نمیشوند. در صورتی که در اکنون پختن غذا هستید، طعم تندی را به خمیر دهید. این عنوان را با یک میوه مورد نظرتان آغاز نمایید تا معین گردد که آیا طعم دهندهها به نیکی عمل نمودهاند یا خیر. آزمایش خویش را تا هنگامی که ترکیب دلخواهتان را پیدا نکردهاید، تداوم دهید.
- به موضوع نمونه در کیک هویج، شیرینی آناناسِ خرد شده میتواند شیرینی طبیعی حاضر در هویج را اکثر کند.
3. از خرما یا انجیر بهره ببرید
خرما و انجیر، تبدیلهای عالی برای قند انگاشته میشوند. نه فقط به علت شیرینی آن، بلکه به این خاطر که برای شما زیاد مغذی می باشند! هرکدام از آنان شامل سریای از مواد معدنی سودمند شبیه آهن و کلسیم می باشد. با جوشاندن انجیر یا خرما در یک قابلمه، پوره درست نموده و در ادامه آن را در یک مخلوطکن، مخلوط نمایید تا یکدست گردد. در نتیجه میتوانید این پوره را مستقیماً در دستور العملهای آشپزی بهره ببرید یا آن را به موضوع سس روی غذاهایی که شیرین نیستند بریزید.
- انجیر تقریباًً خشک می باشد. در نتیجه قطعاً پیش از اینکه آن را بهره ببرید توصیه میگردد که آن را بجوشانید (چنانچه انجیر سفت باشد) و یا پیش از مخلوط کردن انجیر را در یک ظرف آب خیس نمایید.
- خرما یا پوره انجیر را میتوانید به موضوع یک تبدیل عالی قند در دستور العملهای غذایی بهره ببرید. به موضوع نمونه از هر فنجان شکر، یک فنجان پوره بهره ببرید.
- ولو میتوانید خرما، آب لیمو، سرکه سیب، نمک و روغن زیتون فرابکر را داخل مخلوطکن بریزید و یک مکمل عالی تهیه کند.
4. از موز بهره ببرید
این شایدً یکی از راحتترین طریقها برای تبدیل قند می باشد. شما میتوانید یک موز رسیده شده را تا هنگامی که به قوام مذکور برسد، خرد نمایید (برای این حاصل میتوانید از مخلوطکن بهره ببرید) و آن را با کمی دارچین یا ادویه مخلوط نمایید. شما میتوانید از پوره موز در یک دستورالعمل غذایی با نسبت یک به یک بهره ببرید.
- زمانی که در اکنون تهیه پوره موز هستید، مورد نیاز می باشد برای خلق قوام مورد نیاز تعدادی قاشق چایخوری آب را به مخلوط افزوده نمایید.
5. از میوههای غیر رایج بهره ببرید
از گستردگی پالت خویش نترسید و تبدیلهای جدیدی از میوهها را امتحان نمایید. خربزهها اکثراً نادیده گرفته میشوند، ولی میتوانند به موضوع عالی ترین افزودنی باشند. مخصوصاً میوه مانک که این روز هاً به خاطر دارا بودن قند طبیعی، بسیا مورد دقت قرار گرفته می باشد. به جست و جو شیرین کنندههای دانه میوهها در مواد غذایی خویش شوید.
قسمت سوم اعمال تغییراتی در دستور العمل
1. کمی آزمایش و اشتباه اعمال دهید
آشپزی با تبدیل کردن میوهها، دانش دقیقی نیست. برای توسط آوردن تجربه و آزمایش کردن با ترکیبات تازه، حاضر شوید. هنگام حاضر سازی زیادتری را برای تهیه کردن میوهها به خودتان اختصاص دهید تا حاضر افزوده شدن به غذاهایتان شوند. ضمناً میتوانید با تجسس در اینترنت دستورالعملهای آشپزی را پیدا نمایید که در آنان از میوه به موضوع شیرین کننده استفاده نمودهاند.
2. میزان مایع حاضر در دستورالعمل را کم نمایید
در زیادی از مورد های، شما احتیاج به تنظیم دیگر عناصر مایع در یک دستور العمل آشپزی را دارید تا علاوه بر این بتوانید از میوهها بهره ببرید. میوهها ولو به شکل خشک، میتوانند مایع را به درون خویش جذب کنند. میزانی که کم شدن میدهید بستگی به قوام غایی مذکور شما دارد.
- به موضوع نمونه، در ظرفی که از کنسانتره میوه استفاده مینمایید، شاید مورد نیاز باشد که افزودن مایعات غیر از این را حداقل 3 قاشق غذاخوری کم شدن دهید.
3. هنگام پخت را کنترل نمایید
همانند هنگامی که در اکنون آشپزی با محتویات غیر از این هستید، در این قسمت هم می بایست هنگام و دمای اجاق گازتان را تنظیم نمایید. با افزودن پنج دقیقه و پنج درجه امتحان نمایید تا ببینید که آیا سود غایی تبدیل میکند یا خیر. توجه نمایید که قطعاً هر ماده پخته شده به موضوع شیرینی را به طور مرتب چک نمایید و دما و هنگام را به علت بسپارید تا به حاصل دلخواهتان برسید.
4. انتظار کمی از سبزیجات به موضوع شیرین کننده غذا داشته شوید
تهیه غذای بسیاری شیرین قابلیت پذیر می باشد. هنگامی که تصمیم میگیرید که چقدر از میوهها بهره ببرید، فراموش نکنید که شیرینی طبیعی سبزیجات را در دستور العمل خویش به حساب آورید. سیب زمینیها، کدو تنبل، هویج، چغندر و دیگر سبزیجات مجموع شیرینی به کنار دارند. آنان را با میوهها با نیز بهره ببرید تا غذایتان را بدون حجم دادن شیرین کنند.
- به موضوع نمونه، سیب زمینی و سیب اکثراً هم دیگر را تکمیل میکنند و در غذاهای گوناگون به نیکی در کنار نیز سازگارند.
5. شیرینی را به طریقهای بعدی امتحان نمایید
برای بالا بردن شیرینی غذا، افزوده کردن ادویه جات و چاشنیها به مخلوط را هم امتحان نمایید. به طور ناب دارچین و وانیل، شیرینی طبیعی را حدوداً به هر خوراکی میدهند. ضمناً میتوانید به جای اینکه آنان را در غذاها بپزید، از آنان به موضوع چاشنی بهره ببرید به عنوان مثال روی کیک به جای اینکه داخل کیک پخته گردد. این حاصل موجب میگردد شیرینی غذا اکثر گردد.
اکثر بخوانید: گزینش بین وعدههای مطلوب برای کنترل قند خون