۷ نکته قابل تامل در رابطه با کاشت ناخن پودری

۷ نکته قابل تامل در رابطه با کاشت ناخن پودری

فهرست مطالب

۷ مساله قابل تامل در تماس با کاشت ناخن پودری

مطمئناً تا به اکنون در صفحات الکترونیکی، شاهد مطالب یا فیلم‌هایی در تماس با کاشت ناخن پودری بوده‌اید و دیده‌اید که چگونه برای کاشت ناخن، انگشتان‌شان را در ظرف پودر فرو می‌برند! احتمالاً به نظرتان کاشت پودری جذاب‌تر از کاشت ژله‌ای باشد. ولی این سوال مطرح می‌گردد که عملکرد کاشت پودری چیست و آیا واقعا نیکوتر از کاشت ژله‌ای عمل می‌کند؟

۱. ظاهر ناخن: کاشت پودری ظاهری ملایم‌تر و لطیف‌تری به ناخن‌ها می‌دهد.

۲. راه تثبیت: در کاشت پودری برای تثبیت زیادتر، به جای استفاده از دستگاه یو وی از درزگیرهای ویژه‌ای استفاده می‌گردد. پس بقیه نگران عوارض امواج یو وی نباشید. 

۳. سهولت در استفاده: در عملیات کاشت پودری احتیاج به توجه و حساسیت بیشتر از مقدار ناخن‌حاصل نیست، چون وقتی که ناخن‌تان با پودر مواجه می‌کند تنها به مواد درزگیر می‌چسبد، نه به پوست اطراف ناخن‌.

۴. مقدار دوام: کاشت پودری از لحاظ ماندگاری شی ای بین ژل و آکریلیک می باشد. در اصل کاشت پودری در مقایسه با ژل مقاومت زیادتر و در مقایسه با آکریلیک مقاومت کمتری دارد. در اصل این نوع کاشت می‌تواند تا بیشتر از یک ماه دوام داشته باشد خصوصاً در صورتی که رطوبت آن حفظ گردد.

۵. در دسترس بودن: در کل سالن‌ها کاشت پودری اعمال نمی‌گردد. اگر چه احتمالاً دلیلش ریسک بالای انتقال بیماری در این راهکار می‌باشد. فرض نمایید اشخاص بسیاری دست‌شان را در یک ظرف پودر مشترک فرو می‌برند! احتمالاً ایمن‌ترین کانال این می باشد که هر فردی ظرف پودر و بقیه ملزومات شخصی‌اش را به هم راه داشته باشد یا ناخن‌حاصل به جای فرو بردن ناخن خریداران در ظرف، پودر را مستقیما روی ناخن بریزد.

۶. برداشت ناخن: اگر چه خودتان نیز می‌توانید در منزل ناخن‌تان را ریمو نمایید ولی توصیه می‌گردد این حاصل را در مراکز کاشت ناخن اعمال دهید چون بسته به نوع چسبی که برای تثبیت پودر استفاده شده می باشد (که معمولاً از چسبی با پایه سیانوآکریلات استفاده می‌کنند) واجب باشد ناخن در مدت لحظه زیادتری در استون قرار بگیرد.

۷. عوارض کاشت ناخن پودری: عوارض این نوع کاشت در مقایسه با ژل و آکریلیک، کمتر و یا زیادتر نیست. اگر چه وجه تمایز قابل توجه این راهکار، همان طور که به آن اشاره شد عدم احتیاج به دستگاه یو وی می باشد. در آخر در صورتی که به جست و جو کاشتی هستید که برای اعمال کارهای روزمره حالت دشواری نکنید و همینطور نگرانی کمتری بابت آسیب‌پذیری ناخن‌هایتان داشته بمانید این کاشت برای‌تان مطلوب‌تر می باشد. تنها به این مساله توجه نمایید که ناخن‌هایتان می بایست هر ماه ریمو شوند.

زیادتر بخوانید: نوع های راهکار‌های کاشت ناخن به هم راه آشناسازی عالی ترین مراکز

منبع : www.styley.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *