معجزه آووکادو برای کم شدن وزن
آووکادو، میوهای خوشطعم و خوشمزه می باشد و پر چربیهای اشباع نشده که سالمترین نوع چربیست میباشد. در اکنون حاضر، محققان در اکنون مطالعه و وارسی می باشند که آیا خوردن آووکادو میتواند به اشخاص در کم شدن وزن هم یاری کند یا خیر. لکن نتایج مطالعات قبلی نشان میدهد که خوردن آووکادو امکان دارد به اشخاص هم یاری کند تا وزن خویش را مدیریت کنند. آووکادو را در رژیم غذایی خویش، خصوصاً برای تبدیل کردن چربیهای ناسالم بگنجانید و ببینید که آیا به کم شدن وزن شما هم یاری میکند!
قسمت ابتدا گنجاندن آووکادو در رژیم غذای شما
1. هر روز آووکادو بخورید
به منزله نمونه میتوانید به جای سس مایونز، آووکادو را روی ساندویچ خویش پخش نمایید، آووکادو خرد شده را به سالاد افزوده نمایید، آووکادو را به مواد غذایی افزوده نمایید و یا سس گواکامول درست نمایید. مقدار مصرف آووکادو، به هدف های و تقدمهای کالری شما بستگی دارد.
- به دلیل داشته بمانید که یک آووکادو به طور میانگین، حدود 322 کالری دارد.
- نصف آووکادو، 161 کالری دارد. میتوانید آووکادو را به یکباره و یا آن را در طول روز مصرف نمایید. به منزله نمونه شما میتوانید از ¼ آووکادو پوره شده و یا از ¼ یک آووکادو پوره شده کنار با سس سالسا و برشهای سبزیجات، یک اسموتی برای صبحانه درست نمایید.
2. از آووکادو به جای چربیهای غیر از این بهره ببرید
آووکادو، به خاطر داشتن چربیهایی که در هر میوه وجود دارد به شما هم یاری میکند حس سیری تمام نمایید. یقین ثمر نمایید که چربیهای رژیم غذایی خویش را با آووکادو تبدیل نمایید. آووکادو را به منزله منبع چربی اضافی در رژیم غذاییتان استفاده نکنید. با مصرف بیشتر از مقدار آن در طول روز امکان دارد که کالری زیادتری مصرف نمایید، چون یک آووکادو دارای 322 کالری می باشد.
- به منزله نمونه میتوانید برشهای آووکادو را تبدیل خامه ترش روی سیبزمینیهای پختهشدهتان نمایید، آووکادو را روی یک تکه نان تُست به جای کره پخش نمایید و یا تعدادی برش آووکادو را تبدیل پنیر روی ساندویچ نمایید.
3. یک میزان معادل آووکادو را با کره حاضر در مواد غذایی پخته شده تبدیل نمایید
آووکادو در کنار این به منزله یک تبدیل 1 به 1 برای کره در موادغذایی پخته شده عمل میکند که میتواند چربی اشباع شده و کلسترول حاضر در وعدههای غذایی شما را کم شدن دهد. میزان کره را در دستور العملهای خویش با میزان معادل آووکادو پوره شده تبدیل نمایید.
- این یک راهکار عالی برای کم شدن چربی اشباع شده و کلسترول حاضر در کوکیها، کلوچهها و کیکها می باشد. میتوانید همه یا مقداری کره را تبدیل نمایید. در صورتی که همه کره را در یک دستور العمل با آووکادو تبدیل مینمایید، دمای فر را 25 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) کم شدن دهید.
قسمت دوم تبدیل کردن آووکادو با دیگر مواد تشکیل دهنده
1. به جای سس بر پایه کرم، یک سس بر پایه آووکادو درست نمایید
سس سالاد را میتوان با چربیهای اشباع شده و کلسترول پر کرد. استفاده از آووکادو به منزله پایهای برای سس شما یک راهکار عالی برای گنجاندن اکثر آووکادو در رژیم غذایی شماست. در وقت تهیه سس سالاد، میزان معادل آووکادو را با خامه ترش یا مایونز تبدیل نمایید.
- به منزله نمونه، در صورتی که این دستور غذا 8 اونس (230 گرم) خامه ترش میخواهد، به جای آن از 8 اونس (230 گرم) آووکادو پوره شده بهره ببرید.
2. از آووکادو به منزله پایهای برای پودینگ بهره ببرید
در دستور العملهای پودینگ (خوراکی شیرین برای دسر)، اکثراً شیر و تخممرغ که پر میزان بسیاری چربی اشباع شده و کلسترول می باشد احتیاج دارید. در برابر، از یک چنگال یا یک میکسر (غذاساز) بهره ببرید تا 1 آووکادو پوره شده را با 0.5 تا 1 اونس (14 تا 28 گرم) شکر یا عسل، 1 تا 2 اونس (28 تا 57 گرم) پودر کاکائو، و 0.5 اونس مایع (15 میلیلیتر) وانیل را برای درست کردن پودینگ شکلاتی تند و راحت مخلوط نمایید.
- در صورتی که دوست دارید میتوانید طعم دهندهها و پر کنندههای (Thickeners) بعدی را افزوده نمایید همچون: 1 اونس مایع (30 میلیلیتر) خامه نارگیل، میزان کمی دارچین، یک ذره (سرانگشت) نمک یا ¼ یک موز له شده.
3. نودل یا ماکارونی را به جای سسهای پستو یا خامهای، با آووکادو آغشته نمایید
سسهای پستو (سس ریحان و سیر) و آلفردو (Alfredo) چربی بالا و اکثراً چربی اشباع شده دارند. سعی نمایید سس پستو یا خامهای را با 2 آووکادو پوره شده تبدیل نمایید. آووکادوها را با 16 اونس (450 گرم) ماکارونی پخته شده مخلوط نمایید. 0.5 اونس (14 گرم) ریحان جدید و مقداری نمک و فلفل را به آن افزوده نمایید تا طعمدار گردد.
- در کنار این میتوانید سس ماکارونی آووکادو تند و ادویهدار خویش را با آب 1 لیموترش یا لیمو، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده و 0.25 اونس (7.1 گرم) زیره یا پودر فلفل دلمهای تهیه نمایید.
4. سس مایونز را با آووکادو تبدیل نمایید تا کلسترول و چربی اشباع شده را کم شدن دهید
سس مایونز از دید چربی، اشباع شده و سرشار از کلسترول می باشد. سپس آن را با آووکادو تبدیل نمایید. شما میتوانید آووکادو را روی ساندویچتان پخش نمایید یا در دستورالعملها از میزان معادل آووکادو به جای سس مایونز بهره ببرید.
- به منزله نمونه، برای یک ساندویچ بوقلمون به جای پخش کردن سس مایونز بر روی نان خویش، ¼ آووکادو پوره شده را روی آن پخش نمایید.
- به جای افزوده کردن 4 اونس (110 گرم) سس مایونز به یک دستور العمل پخت غذایی، از 4 اونس (110 گرم) آووکادو پوره شده بهره ببرید.
قسمت سوم افزوده کردن آووکادو به دستور العمل پخت غذا
1. برای استفاده تند، تکههای آووکادو را روی سالاد بریزید و آن را میل نمایید
یک مسیر راحت برای دریافت آووکادو اکثر در وعدههای غذایی، افزوده کردن تعدادی تکه از آن در سالاد می باشد. ¼ تا ½ از آووکادو را به قطعات 0.5 اینچ (1.3 سانتیمتر) برش داده و گذشته از اینکه آنها را میل نمایید به سالاد خویش افزوده نمایید.
- آووکادو خصوصاً در سالادهای Southwest استفاده میگردد. کاهو را با ½ فنجان لوبیا سیاه، 4 اونس (110 گرم) سس سالسا، 4 اونس (110 گرم) ذرت و 4 اونس (110 گرم) تکههای آووکادو مخلوط نمایید. سس داغ را افزوده نمایید تا مزهدار گردد و از خوردن آن کیف ببرید!
2. به جای پنیر، تعدادی برش آووکادو را به ساندویچ یا همبرگر افزوده نمایید
برای کم شدن چربیهای اشباع شده در ساندویچها و همبرگرهای خویش، پنیر را با آووکادو تبدیل نمایید. ¼ تا ½ از آووکادو را برش بزنید و درست گذشته از خوردن آن، آنان را در ساندویچ یا همبرگر خویش قرار دهید و میل نمایید.
- به منزله نمونه، شما میتوانید یه ساندویچ گریل شده را به جای پنیر گریل شده بهره ببرید، با آووکادو به جای پنیر سوئیسی، یا یک برگر بوقلمون با تعدادی برش از آووکادو به جای یک تکه پنیر چدار، کیف ببرید.
3. آووکادو را به منزله سس به حُمص مخلوط نمایید
آووکادو، پرمایگی را به حُمص افزوده میکند و موجب میگردد برای مدت درازتر، حس سیری نمایید. ½ تا 1 عدد آووکادو تمام را درون حُمص مخلوط نمایید تا از سبزیجات جدید خرد شده کیف ببرید.
- شما میتوانید یک حمص آووکادو را با ½ آب لیمو، 0.25 اونس (7.1 گرم) نمک و ½ آووکادو و 1 قوطی نخودفرنگی آبکشی شده تهیه نمایید. همه مواد را درون یک میکسر (غذا ساز) قرار داده و مخلوط نمایید تا مواد یکدست و به نیکی ترکیب شوند.
4. برای طعم غنی، نیمی از آووکادو را درون یک اسموتی مخلوط نمایید
آووکادو، دارای طعمی ملایم می باشد که میتوانید آن را به اسموتی افزوده نمایید. ¼ تا ½ آووکادو را به یک دستورالعمل تهیه اسموتی، برای یک راهکار راحت و خوشمزه و در کنار این برای کیف بردن از آووکادو افزوده نمایید.
- به منزله نمونه، میتوانید ½ یک آووکادو را با 4 اونس مایع (120 میلیلیتر) شیر بادام، 1 عدد موز و 8 اونس (230 گرم) بلوبری منجمد مخلوط نمایید.
اکثر بخوانید: با ۳ راهکار وزن خویش را ازدیاد دهید