ماءالشعیر را برای کاهش وزن فراموش نکنید!

ماءالشعیر را برای کاهش وزن فراموش نکنید!

فهرست مطالب

ماءالشعیر را برای کم شدن وزن فراموش نکنید!

کم شدن وزن مستلزم اراده برای خوردن غذاهای سالم و نخوردن غذاهای فرآوری شده هست. به همین خاطر هست که برای کم شدن وزن می بایست آغاز به نوشیدن ماءالشعیر نمایید. جو دانه‌ای همه ی و غنی از فیبر هست که با دیگر ریز مغذی‌ها پر شده هست و ادعا می‌گردد گه در کم شدن وزن به شما هم یاری می‌کند. در این مطلب طریقه ی تهیه ماءالشعیر را برای کم شدن وزن را وارسی خواهیم کرد و اینکه چرا می بایست این دانه مرواریدی را در رژیم خویش بگنجانید. پس در تداوم مطلب با ما هم راه شوید!


چطور ماءالشعیر به از دست دادن وزن هم یاری می‌کند؟


1. غنی شده از فیبر

100 گرم جو پر 4 گرم فیبر هست. افزودن فیبر به مقدار افزون به رژیم غذایی زیاد با اهمیت هست. جو پر فیبر قابل حل، گلوکان هست که آب را برای تشکیل ماده‌ای سان ژل به خویش جذب می‌کند. این به نوبه خویش موجب کم شدن کلسترول و جذب چربی در روده کوچک و در دستاورد کم شدن وزن می‌گردد. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریکایی مربوط به تغذیه بالینی نشان داد که مکمل فیبر قابل حل و جدا شده به کم شدن وزن بدن، برجسته توده بدنی یا BMI و چربی بدن هم یاری می‌کند.

2. کم چربی

جو پر میزان ناچیزی چربی هست، که در صورتی که هدف دارید مقداری وزن از دست بدهید، مصرف مواد غذایی کم چرب برای شما با اهمیت خواهد بود. مطالعات زیاد نشان داده‌اند که رژیم غذایی کم چربی در کم شدن وزن سودمند هست.

3. دور نگهداشتن شما از غذاهای ناسالم

جو سرشار از فیبر هست که حالت سیری (حالت پر بودن) را فراهم و گرسنگی را مهار می‌کند. یک لیوان همه ی ماءالشعیر به شما هم یاری می‌کند تا از غذاهای سرخ شده و فرآوری شده دور شوید. بعد از نوشیدن ماءالشعیر برای خوردن بین وعده‌های چرب وسوسه نخواهید شد. در نتیجه گذشته از رفتن به مهمانی، یک لیوان ماءالشعیر بنوشید تا در روند کم شدن وزن شما خللی ساخت نشود.

4. بهبود بخشیدن به هضم غذا

گلوکان در دسترس در جو پر پریبیوتیک هست. هضم پریبیوتیک با تنظیم حرکات روده هم راه هست. فیبر قابل حل در دسترس در جو، آب را در روده غول پیکر نگه می‌دارد و مدفوع را نرم و تخلیه آن را ساده می‌کند. هضم مناسب منتهی به از بین رفتن سموم بدن می‌گردد، که این مطلب به کم شدن وزن هم هم یاری می‌کند. حال که می‌دانید ماءالشعیر چطور به کم شدن وزن هم یاری می‌کند، بیایید وارسی نمایید که چطور می‌توانید آن را در خانه تهیه نمایید.

اکثر بخوانید: 12 برنامه عالی برای کم کردن 9 کیلو وزن


طریقه ی تهیه ماءالشعیر در خانه برای کم شدن وزن


خوب تر هست ماءالشعیر خانگی بنوشید چون که ماءالشعیر خریداری شده در فروش‌گاه دارای قند و مواد نگهدارنده مصنوعی هست. درست کردن ماءالشعیر در خانه حاوی دو بخش می‌گردد: بخش ابتدا: حاضر کردن به مدت 4 ساعت. بخش دوم: پختن به مدت نیم ساعت. به شکل کلی این درست کردن ماءالشعیر در خانه 4:30 وقت می‌گیرد.  

مواد مورد احتیاج:
   –  یک چهارم فنجان جو
   –  3 فنجان آب
   –  1 قاشق چایخوری نمک سنگ یا نمک صورتی هیمالیا
   –  2 قاشق غذاخوری آب لیمو (یا هر اندازه که می‌خواهید)

طریقه ی حاضر سازی:
   –  جو را سراسرً بشویید و حداقل 6-8 ساعت آن را در آب بخیسانید. خیساندن نه فقط دانه‌های جو را نرم بلکه به هضم غذا هم هم یاری می‌کند و نفخ را کم شدن می‌دهد.
   –  آب جو خیس خورده را تخلیه نموده و آنان را با آب جدید بشویید.
   –  3 فنجان آب را در یک قابلمه بریزید و جو را افزوده نمایید. آن را آنقدر بجوشانید تا نرم گردد.
   –  آب جو را صاف نمایید و بگذارید خنک گردد. اساس سلیقه خویش مقداری آب لیمو و کمی نمک سیاه به آن افزوده نمایید.


طریقه ی استفاده از ماءالشعیر برای کم شدن وزن


در هر ساعت از روز می‌توانید ماءالشعیر را بنوشید. خویش جو تبدیل نیکی برای برنج هست چون که طعم آن اکثر از برنج سفید هست. ایضاً پر فیبر بسیاری هست. این مطلب موجب می‌گردد یک غذای جانبی یا مواد غذایی مطلوب برای مصرف هم راه با سالاد باشد. از آنجا که جو یک غذای فوق العاده برای کم شدن وزن هست، می تواند به منزله ی یک غلات صبحگاهی هم راه با شیر یا آب میوه هم استفاده گردد.


چقدر ماءالشعیر در روز بنوشیم؟


در روز توانایی دارید 2 لیوان (250-300 میلی‌لیتر) ماءالشعیر بنوشید. یقین ثمر نمایید که از یک رژیم غذایی سالم پیروی و برای کم شدن وزن هم مرتباً ورزش می‌نمایید. علاوه بر آب جو، غذاهای زیاد کسی دیگر هم وجود دارد که می‌توانید با این دانه درست نمایید. تعدادی مورد از آنان را در زیر وارسی مورد وارسی قرار می‌دهیم.


دستور پخت غذا با جو برای کم شدن وزن


1. سوپ جو

درست کردن سوپ جو در خانه حاوی دو بخش می‌گردد: بخش ابتدا: حاضر سازی مواد به مدت 10 دقیقه. بخش دوم: پختن سوپ جو به مدت20 دقیقه. به شکل کلی درست کردن سوپ جو در خانه 30 دقیقه وقت می‌گیرد.

مواد مورد احتیاج:
   –  سه چهارم فنجان دانه جو
   –  1 دانه کرفس، خورد شده ریز
   –  1 پیاز متوسط​، خرد شده ریز
   –  نصف فنجان هویج، خرده شده ریز
   –  1 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
   –  2-3 حبه سیر، خرد شده ریز
   –  3 فنجان آبگوشت
   –  2 فنجان آب
   –  1 قاشق چایخوری زنجبیل، خرد شده
   –  یک چهارم پیاز بهاری، خرد شده
   –  1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
   –  نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن

طریقه ی حاضر سازی:
   –  روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید و زنجبیل خرد شده و سیر را افزوده نمایید. آن را برای 30-40 ثانیه در روغن سرخ نمایید تا عطر دلپذیری منتشر گردد.
   –  پیاز خرد شده را افزوده نمایید و آن را سرخ نمایید تا شفاف گردد.
   –  به جز پیاز بهاری  همه ی مواد سایر را افزوده نمایید.
   –  آب را افزوده نموده و بگذارید به جوش بیاید.
   –  بگذارید سوپ به مدت 30 دقیقه روی حرارت کم بجوشد تا جو نرم گردد.
   –  پیاز بهاری را به سوپ جو داغ افزوده نمایید و سوپ شما حاضر خوردن هست.

سوپ جو

2. سالاد جو

حاضر کردن سالاد جو در خانه حاوی دو بخش می‌گردد: بخش ابتدا: حاضر سازی به مدت 10 دقیقه. بخش دوم: پختن به مدت 10 دقیقه. به شکل کلی حاضر کردن سالاد جو در خانه 20 دقیقه وقت می‌گیرد.

مواد مورد احتیاج:
   –  1 فنجان جو پخته شده
   –  2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
   –  1 عدد خیار، خورد شده
   –  یک سوم فنجان برگ جعفری، خرد شده
   –  4 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
   –  نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن

طریقه ی حاضر سازی:
   –  گوجه فرنگی، خیار و جو را در مخلوط کن بریزید.
   –  در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
   –  سس را روی سالاد بریزید و آن را مناسب هم بزنید.

سالاد جو

3. جو کانجی

درست کردن جو کانجی در خانه حاوی دو بخش می‌گردد: بخش ابتدا: حاضر سازی به مدت 6-8 ساعت. بخش دوم: پختن به مدت 20 دقیقه. به شکل کلی درست کردن جو کانجی 8:20 وقت می‌گیرد. برای کم شدن وزن می‌توانید جو کانجی خنک شده یا گرم را بنوشید.

طریقه ی حاضر سازی:
   –  جو خیس خورده را زیر آب بشویید و مایع اضافی آن را خالی نمایید.
   –  جو را در 3-4 فنجان آب جوشانده تا نرم گردد.
   –  جو نرم پخته شده را بکوبید و بگذارید خنک گردد.
   –  در یک قابلمه، مقداری آب و خمیر جو بریزید.
   –  آن را مناسب هم بزنید تا هیچ توده‌ای برقرار نماند. بگذارید تعدادی دقیقه بجوشد.

جو کانجی


دیگر مزایای ماءالشعیر برای سلامتی


  • ماءالشعیر به کم شدن مقدار کلسترول و بهبود سلامت قلب هم یاری می‎کند.
  • ماءالشعیر غلات همه ی هست که به کم شدن فشار خون هم یاری می‌کند.
  • جو از برجسته گلیسمی پایین دارا هست. در نتیجه، عصاره جو یا آب آن به کم شدن قند خون هم یاری می‌کند.
  • ایضاً از تشکیل سنگ‌های صفراوی پیشگیری می‌کند.

دستاورد‌گیری


ماءالشعیر گزینه مناسبی برای آغاز روند کم شدن وزن شما هست. آن را بین وعده‌های غذایی خویش بنوشید تا بدنتان آب رسانی گردد و معده خویش را پر نگهدارید. اما به یاد داشته شوید که شما تا اینجای کار هم می بایست رژیم خویش را سالم نگهدارید و به طور مرتب ورزش نمایید تا به شکل سالم وزن خویش را کم شدن داده و بتوانید روند کم شدن وزن را تداوم دهید.

اکثر بخوانید: معجزه آووکادو برای کم شدن وزن

منبع : www.styley.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *