۱۹مدل کوتاهی جدید

19مدل کوتاهی جدید

19مدل کوتاهی تازه   وضعیت دادن به موهای کوتاه  با موی چتری روشی عالی برای سبک شما هست.  موی‌سر دقت را به جهت چشمان زیبای

مشاهده مطلب
چرا خانم‌ها بیشتر دچار عفونت ادراری می‌شوند؟

چرا خانم‌ها بیشتر دچار عفونت ادراری می‌شوند؟

فهرست مطالب

چرا خانم‌ها زیادتر دچار عفونت ادراری می‌شوند؟

لحظه مطالعه: 3 دقیقه

1399-12-21

دکتر مریم امامی، فلوشیپ ارولوژی زنان، در گفت‌وگوی زنده با برنامه‌ٔ ایسنتاکلینیک محب و در جواب به این سؤال که ” چرا خانم‌ها زیادتر دچار عفونت ادراری می‌شوند؟ ” توضیحاتی عرضه نمودند که در این ویدیو می‌توانید آن را ملاحظه کنید.

سلامت زنان یکی از فاکتورهای قابل توجه بررسی سلامت در همه جوامع می باشد. ضرورت این مورد بر هیچ فردی مخفی نیست. در کنار این سلامت زنان می‌تواند در سلامت نسل‌های بعدی هم نتیجه بگذارد.

دکتر مریم امامی، فلوشیپ ارولوژی زنان، در گفت‌وگوی زنده با برنامه‌ٔ ایسنتاکلینیک محب و در جواب به این سؤال که “چرا خانم‌ها در سفر زیادتر دچار عفونت ادراری می‌شوند؟” گفتند:

یکی از کیت‌هایی که به منزله کارکنان عرصه‌ای عفونت ادراری نام برده می‌گردد، تحول عادت‌های رفتاری ادرار کردن می‌باشد. تعریف مثانه به بیان آسان به این شکل است که مثانه مخزنی می باشد که وظیفه‌ٔ آن، نگهداری ادرار می باشد. لکن مدیریت آن با خویش شخص می‌باشد.

موردی که ما به بیماران خویش مکرر به منزله سلامت و بهداشت مثانه توصیه می‌کنیم، این می باشد که به‌طور ریتمیک می بایست بین 3 تا 4 ساعت تخلیه گردد. پس در نتیجه مطمئناًً مایعات کافی بخورند. میزان آن هم بیشتر از 8 لیوان باشد. وجود ادرار کافی در مثانه و وجود یک ریتم منظم در تخلیه‌ٔ ادرار برای جلوگیری از آن توصیه می‌گردد.

گاهی در سفرها این اتفاق نمی‌افتد، به عنوان مثالً در سفر، بیماری ادرار خویش را ضمناً تا 10 ساعت نیز نگه می‌دارد تا وقتی که به مقصد برسد و بعد از آن، تخلیه‌ٔ ادرار با یک درد بسیاری شدید شکل می‌گیرد، این رفتارها غیر‌معمول هستند. قرار می باشد در صورتی که میکروبی داخل مثانه می‌گردد، گذشته از جایگزین شدن به عفونت جدی، تخلیه گردد. یکی از مکانیسم‌های دفاعی بدن در مساوی عفونت، همین می باشد. به این معنا که اینکه میکروب‌ها تخلیه می‌شوند. وگرنه ترانسی از باکتری اوری (باکتری در ادرار) را در زیادی از زنان خواهیم داشت. تمام‌ٔ ما امکان دارد آن را تجربه نموده باشیم. دلیل آن را هم قبلاً گفتم که به خاطر کوتاهی مجرای ادرار، کلونیزیشن (کلونی سازی) باکتری‌ها و دخول آنان به دستگاه ادراری اتفاق می‌افتد.

 

لکن آیا تمام‌ٔ باکتری‌های واردشده به دستگاه ادراری موجب عفونت می‌شوند؟

خیر این‌طور نیست نظیر تخلیه می‌شوند. پس وقتی که نظم ادراری در سفر به نیز می‌خورد، مقدار دریافت مایعات کم و بیشتر می‌گردد، عادت‌های رفتن به دستشویی تحول می‌کند، این عفونت اتفاق خواهد افتاد. گاهی خویش استرس سفر هم یکی از دلایل آن می باشد. یکی از موارد  خیلی خیلی مهمی که گاهی به آن دقت نمی‌گردد، وجود Constipation (یبوست) در سفر می باشد. به این معنا که شما Constipation (یبوست) را در اشخاص به وفور می‌بینید. این نیز به دلیل عادت‌هایی می باشد که در سفر تحول می‌کند. عادت‌های غذایی و جای خواب شما تحول می‌کند، نظم زندگی شما برابر شده و سرانجام همه این موارد، شما را مستعد یبوست می‌کنند. خویش یبوست، کلونیزیشن باکتری‌هایی می باشد که داریم و عمدتاً از نوع E.coli می باشند و از روده می‌آیند. در نتیجه مکرر به بیماران توصیه می‌کنیم که Constipation (یبوست) خویش را مدیریت کنند. پس این کارکنان اشخاص را مستعد عفونت می‌کنند.

اشخاص در جلوگیری از آن می بایست مایعات کافی بخورند و Constipation (یبوست) نداشته باشند. یکی از توصیه‌هایی که به آنان می‌کنیم و واقعاً علمی می باشد، استفاده از ویتامین C در همه طول سفر می باشد. بهداشت واژن نیز خیلی قابل توجه می‌باشد. چون که در صورتی که شخص دچار واژینیت (التهاب واژن) گردد و نتواند به آن رسیدگی کند یا فرصت و محل مناسبی نباشد و مراقبت نیکی از جسم خویش نداشته باشد، دچار این عفونت خواهد شد. نظیر در واژن یک اکوسیستم بالانس وجود دارد، وقتی که تعادل آن به نیز بخورد، شخص را مستعد Clonization (کلونی‌سازی) باکتری‌ها می‌کند.

در دستاورد سیستیت (التهاب مثانه) اتفاق افتاده و متعاقب آن، این زنجیره تداوم پیدا می‌کند، به این معنا که بیمار دائماً از وضعیت سیستیت به واژینیت وارد شده و از وضعیت واژینیت به سیستیت می‌رود و این چرخه همچنان تداوم خواهد داشت.

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *