چاقی ران را چگونه از بین ببریم؟

چاقی ران را چگونه از بین ببریم؟

هر یک از ما دارای ساختار بدنی خاصی هستیم و در اثر اضافه شدن وزن، چربی در مناطق خاصی از بدن ما انباشته می شود که باعث چاقی هایی مانند چاقی ران می شوند و تنها راه تغییر حجم چربی در یک منطقه خاص مثل ران ها، تغییر عادات غذایی است.

مشاهده مطلب
زگیل دهانی چیست و چرا ایجاد می شود؟

زگیل دهانی چیست و چرا ایجاد می شود؟

یکی از تصورات بسیار اشتباهی که در میان افراد نا آگاه وجود دارد، این است که اگر شریک جنسی به بیماری اچ ای وی مبتلا نباشد، می توان روابط زناشویی ایمن را کنار گذاشت و هر جوری که بخواهیم رابطه برقرار کنیم! مسئله این است که با روابط زناشویی سالم جلوی بسیاری از بیماری ها […]

مشاهده مطلب
واکسن کرونا چطور ایمنی می‌دهد؟

واکسن کرونا چطور ایمنی می‌دهد؟

فهرست مطالب

واکسن کرونا چگونه ایمنی می‌دهد؟

دکتر محمد مهدی هنگامی، فوق مهارت مراقبت‌های ویژه و راهنما تحقیقات بالینی در گفت‌وگوی زنده‌ٔ برنامهٔ اینستاکلینیک محب که به مبحث واکسن کرونا اختصاص داشت، موارد پر اهمیت و امیدبخشی را حول واکسن کرونا گویش کردند که در این قسمت به آنان می‌پردازیم.

ایشان در زمینه این سؤال که چطور واکسن می‌تواند در شرایطی که احتمال ابتلای مجدد به بیماری وجود دارد، مؤثر باشد؟ گفتند:

هیچ یک از گفتگو‌هایی که منِ نوعی در این برنامه عرض می‌کنم، طبق نظر شخصی نیست، چون در دانش های پزشکی، نظر شخصی نداریم؛ به این معنا که مقصود من این می باشد که طبق مسائلی درمان را روی آدمیزاد تکمیل می‌دهیم که مطمئناًً از آن مطمئن باشیم.

حول کرونا خوشبختانه مطالعه‌ای در ژورنالِ سلول (Cell Journal) وجود دارد که بر مبنای آن، در تعدادی ماه بیمارانِ خفیف، متوسط و شدید را آنالیز کردند و به پاسخ نیکی رسیده‌اند. شایدً سؤال خیلی از انسان ها این می باشد که در حالی که شخص به این بیماری مبتلا می‌گردد و احتمال ابتلای مجدد به آن نیز وجود دارد، با این وجود چطور واکسن مؤثر می‌باشد؟

این مطالعه نشان داد که واکسن مؤثر می باشد. بر طبق آن، مثال خون در فواصل هنگامی به عنوان مثالً یک هفته گرفته شده و در ادامه نظاره نموده‌اند که در این اشخاص به دلیل اینکه التهاب در بدن آنان وجود دارد که ما به آن طوفان التهابی در بدن می‌گوییم؛ پس در اصل سامانه ایمنیِ خویشِ شخص می باشد که موجب مرگ در اشخاص با علائم شدید می‌گردد. دیده شده می باشد که این التهاب موجب می‌گردد آنتی بادی‌ها یا ایمنی که قرار می باشد در بدن خلق گردد، ضعیف‌تر شده‌اند. به گویش زیاد آسان‌تر نظیر هنگامی که قرار می باشد در یک جنگ، سربازی با زره کسب و کار کند، در این مطالعه هم معین شد که در بدن افرادی که بیمار می باشند، سربازانِ تولیدشده، زره ضعیفی دارند که زیاد زود از بین می‌رود. تا اکنون نیز دریافته‌اند که این زره یا همان آنتی بادی‌ها 3 تا 6 ماه اکثر در بدن نخواهند ماند که در ضمن این مدت نیز حول کل‌ٔ اشخاص صدق نمی‌کند، چون بیمارانی بوده‌اند که بعد از 3  هفته IGG آن‎‌ها افت نموده و این به این معنا که بعد از 3 هفته احتمال ابتلای مجدد برای آنان می‌تواند وجود داشته باشد و در اصل شخص مستعد به ابتلای مجدد می‌باشد.

در این مطالعه اطلاق شده که به دلیل این التهاب یا وجود سایتوکاین‌ها (مجموعه‌ای وسیع از پروتئین‌های کوچک که در انتقال پیغام‌های بین سلولی نقش دارند) می باشد که سرباز‌ها ضعیف می‌شوند. اما حول واکسن خوشبختانه یک خبر خوشحال‌کننده را می‌توان داد و آن اینکه مثل التهاب، کنترل شده می باشد و سایتوکاین‌ها در بدن بالا نمی‌روند، آنتی بادی که در بدن ساخته می‌گردد تماماًً در مساوی بیماری مقاوم می باشد.

ایشان در تداوم ضمناً گفتند:

مبحث بعدی را نیز در کنار این مقاله عرض کنم. اینکه می‌گویند واکسن فقط 50 % نمود می‌گذارد، در این شکل چه فایده‌ای خواهد داشت؟

می بایست گفت واکسن آنفولانزا با اینکه جلوی مرگ‌ومیر خیلی را در دنیا گرفت، در سال گذشته و در عالی ترین وضعیت تنها 49% اثربخشی داشته می باشد. پس واکسنی که جلوی صد‌ها هزار مرگ را گرفت 49% مؤثر بوده می باشد به این معنا که 49% بدن شخص را مقاوم‌تر می‌کند. در صورتی که 100% نیز در مساوی کرونا مقاوم نشویم، چالش خاصی پیش نمی‌آید. در اصل همین که جلوی مرگ‌ومیر گرفته گردد، کافی می باشد.

همان‌طور که خویش انسان ها نیز می‌دانند، کرونا در مورد های خفیف حدوداً سان سرماخوردگی می‌باشد و دورهٔ 2 تا 3 هفته‌ٔ آن که بگذرد، درمان می‌گردد. شاید چالش در بویایی و چشایی پیش آید و دوره‌ٔ آن اکثر طول بکشد یا سرفه‌های خفیفی که شایدً تا 3 ماه هم تداوم دارند. ضعف و درد‌های خفیف نیز می‌تواند از بعدی علائم آن باشد که احتمال دارد تا تعدادی ماه طول بکشد.

ایشان در تداوم‌ٔ این گفت‌وگو این خبر درست را نیز دادند که:

بعد از 7 تا 8 ماه از آغاز این بیماری می‌توانیم بگوییم که مورد های خفیفی که اطلاق شد، ریکاوری یا بهبودیِ کل پیدا می‌کنند. خوشبختانه تا اینجا در مطالعات بالینی که در سرزمین ما تکمیل شده و از خارج از مرز و بوم هم اعلام شده‌اند، در مورد های شدیدی که در ضمن تا بالای 80% درگیری داشته‌اند به طوری‌که به عنوان مثالً دانه‌های سفیدی در اسکن ریه‌ٔ آنان وجود داشته که اثر‌ٔ آسیب به ریه می‌باشد، تماماًً برگشته‌اند و شخص بهبود یافته می باشد.

 

 

 

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *