پرده زبرا

پرده زبرا

پرده زبرا پرده زبرا این روز ها این نوع پرده در برخی از کشورهای دنیا معمول گردیده هست و در سرزمین عزیزمان سرزمین ما نیز

مشاهده مطلب
علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟

علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟

فهرست مطالب

علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟

علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟ شایدً شما در اکنون کیف بردن و تشویق کودک خویش برای تسلط و تمام مهارت‌های تازه از عبارت غلت زدن، کف زدن و نشستن هستید.

لکن نقطهٔ عطفی وجود دارد که امکان دارد انتظار آن را نداشته بمانید: دندان درآوردن. این قسمت می‌تواند چالشی برای شما و کودکتان باشد، چرا که امکان دارد کودک خوشحال و بازیگوش شما را ناراحت، کلافه و بهانه‌گیر نماید.

دندان درآوردن در حدود 6 ماهگی اتفاق می‌افتد، همان هنگامی که کودکان عموماًً اکثر بیمار می‌شوند. محافظت ایمنی که در رحم مادر داشتند رفته‌رفته رو به انحلال می باشد.

تشخیص اینکه چه شی ای موجب ناراحتی کودک شما می‌گردد، زیاد دشوار می باشد. آیا ناراحتی او از دندان درآوردن می باشد؟ یا از بیماری؟

هر هنگام که نگران شدید، با پزشک حرفه ای اطفال راهنمایی کنید، لکن بعضی از علائم می‌توانند سرنخ‌هایی را عرضه دهند.

 

در شکل بروز علائم زیر کودک شما به احتمال افزون در اکنون دندان درآوردن می باشد:

بهانه‌گیری بیشتر از مرز معمول: امکان دارد هشیار نق زدن و بهانه‌گیری‌های بیشتر از مرز معمول و احتیاج اکثر او به در آغوش گرفتن و آرامش داشتن شوید. حدوداً دوسوم کودکان هنگام دندان درآوردن بهانه‌جو می‌شوند.

کانال افتادن آب دهان: با آغاز دندان درآوردن، این مورد به‌وفور در کودکان نظاره می‌گردد. تحقیقات گذشته نشان می‌دهد بیشتر از نیمی از نوزادان موقع دندان درآوردن، آب دهانشان سرازیر می‌گردد. گاهی اوقات بزاق اضافی دهان موجب خلق بثورات در چانه، گونه و گردن می‌گردد.

بردن اشیا به دهان به‌دلیل خارش لثه: با دقت به تحقیقاتی که در بالا ذکر شد، علامت شایع‌تر در دندان درآوردن کودکان تحریک و خارش لثه می باشد. بیشتر از 85% از کودکان این وضعیت را تجربه می‌کنند.

کودک شما امکان دارد با گاز گرفتن یا جویدن اشیا و یا اسباب‌بازی‌های خویش به این خارش جواب دهد. یا امکان دارد گونه و یا لثه‌های خویش را با دست بمالد. کودک امکان دارد بعد از جویدن پارچه‌ای سرد، پستانک و یا دندانگیر حالت خوب تری داشته باشد.

دمای بدن کمی بالا: تب اکثراً با دندان درآوردن مرتبط می باشد، لکن شواهد نشان می‌دهد که این رابطه واقعا درست نیست. دندان درآوردن امکان دارد دمای بدن کودک را کمی بالا ببرد، لکن تب نمی‌کند.

در یک پژوهش در سال 2011، محققان برزیلی از تعدادی دندانپزشک دعوت نمودند تا به مدت 8 ماه در روز 47 کودک را مورد وارسی قرار دهند. آنان دریافتند که کودکان در روزی که دندانشان جوانه زده می باشد و روز پیش از آن درجه حرارتی داشتند که کمی از مرز نرمال بالاتر بوده می باشد. لکن آنان شی ای را که پزشکان تب می‌نامند در این کودکان نظاره نکردند.

کمتر علاقه ی به غذاهای جامد دارند: در صورتی که کودک شما قبلا خوردن غذاهای جامد را آغاز نموده می باشد، امکان دارد هشیار شوید که او در روزهای منجر به دندان درآوردن علاقه ی کمتری به خوردن غذاهای جامد دارد. تا هنگامی‌که کودک شما تا الان میزان بسیاری شیر مادر و یا شیر خشک می‌خورد، جای نگرانی نیست.

 

در مورد های زیر، کودک به احتمال افزون بیمار می باشد:

به شدت بهانه‌جو می باشد و نمی‌توانید او را آرام نمایید: دندان درآوردن کنار با درد می باشد لکن درد آن خفیف می باشد. کمی بهانه‌جویی و گریه طبیعی می باشد. لکن در صورتی که کودک شما آن‌قدر گریه می‌کند که نمی‌توانید او را آرام نمایید، به پزشک مراجعه کنید.

تب بالا دارد: دمای بالاتر از 37.7 درجهٔ سانتی‌گراد احتمال عفونت را نشان می‌دهد. لکن به دلیل داشته بمانید که امکان دارد کودکی که در اکنون دندان درآوردن می باشد و مدام دست‌های خویش را به دهان می‌برد، میکروبی را از اینجا و آنجا گرفته باشد، سپس کودک امکان دارد سرما هم بخورد. در صورتی که درجهٔ حرارت کودک بالاتر از 38.8 درجهٔ سانتی‌گراد می باشد و موارد شخصی دیگر سان بهانه‌گیری شدید هم دارد، به پزشک اطفال مراجعه کنید.

اشتهایی به غذا ندارد: در هنگام دندان درآوردن بعضی از کودکان از مواد غذایی جامد دوری می‌کنند. لکن در صورتی که فرزند شما در ضمن از نوشیدن شیر هم اجتناب می‌کند و تمایلی به آن ندارد، با پزشک حرفه ای اطفال راهنمایی کنید.

آبریزش بینی، سرفه، استفراغ و اسهال دارد: هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد دندان درآوردن موجب خلق هر یک از این علائم گردد. به احتمال افزون فرزند شما مساله شخصی دیگر دارد.

بثوراتی دارد که فقط در فضأ شکل نیست: آبریزش افزون می‌تواند در اطراف دهان کودک بثوراتی را خلق نماید، لکن فراگیری این بثورات به فضأ نیم‌تنه، بازوها و پاها، امکان دارد علائم بیماری باشد.

علائم بیشتر از تعدادی روز باقی مطلب یابد: تحریک‌پذیری، خارش لثه و کمی فزونی دما تنها تعدادی روز پیش و زمان دندان درآوردن امکان دارد به علت دندان درآوردن باشد، لکن در صورتی که بیشتر از این مدت باقی مطلب یابد، امکان دارد نشان از بیماری شخصی دیگر باشد.

 

سپس در صورتی که کودک شما برای تعدادی روز متوالی با این علائم دیده گردد اما دندانی در فعالیت نباشد، شایدً مساله شخصی دیگر در جریان می باشد. با پزشک حرفه ای اطفال کودک خویش راهنمایی کنید.

 


منبع:

علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟ / علائم دندان درآوردن نوزاد چیست؟

 

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *