دکتر هاشمیان:همچنان نمی‌توانیم مرگ و میر بیماران ICU کرونا را کاهش دهیم

دکتر هاشمیان:همچنان نمی‌توانیم مرگ و میر بیماران ICU کرونا را کاهش دهیم

فهرست مطالب

دکتر هاشمیان:همچنان نمی‌توانیم مرگ و میر بیماران ICU کرونا را کم شدن دهیم

هنگام مطالعه: 2 دقیقه

1399-05-30

این هفته موسسهٔ محب میزبان دکتر هاشمیان، فوق مهارت ICU بیمارستان مسیح دانشوری بود، در این مصاحبه درباره مقدار مرگ و میر بیماری کووید 19 و ضمناً حاصل دگزامتازون در کرونا توضیحاتی عرضه کردند.

دکتر محمدرضا هاشمیان فوق مهارت ICU بیمارستان مسیح دانشوری در گفت‌وگوی زنده با محب برخط در برنامهٔ اینستاکلینیک محب، در کنار تشریح کلی اوضاع حاکم بر ICU کرونای بیمارستان مسیح و ابراز خلاصه‌ای از آنچه که در ۶ ماه گذشته در این قسمت اتفاق افتاده می باشد در صورتی که با افتخار از شجاعت کادر درمان علی الخصوص پرستاران دلسوز و نترس ICU بحث می‌کرد، خطاب به مسئولین گفت: ما نمی‌دانیم که درآمدٔ کافی را از کجا می‌آورید و پر اهمیت نیست از کدام سرزمین تهیه می‌نمایید، ما تنها از شما می‌خواهیم برای ما واکسن تهیه نمایید و برتری نیز می بایست تهیهٔ واکسن برای کادر درمان باشد چرا که در کلٔ جهان این برتری وجود دارد و در سرزمین ما نیز می بایست لحاظ گردد تا کادر درمان با اعتماد دلیل زیادتری در خطِ مقدم ثابت‌گام برقرار بمانند.
ایشان در تداومٔ گفت‌وگو با هفته نامه محب در جواب به این سؤال که: آیا امروزه مقدار مرگ و میر در ICU در مقایسه با روزهای نخست کمتر شده می باشد یا نه؟ با اذعان این مقاله که تا الان هیچ دارویی برای درمان کرونا وجود ندارد صریحاً بیان کردند که همچنان مرگ و میر بیماران ICU کرونا را نمی‌توانیم کم شدن دهیم پس فقط کانال به وجود آمده کم شدن ورودی از روش عدم ابتلا می باشد و این مطلب نیز راهی جز خودقرنطینگی ندارد! پس ملت به ما یاری کنند تا بتوانیم کرونا را شکست دهیم.

 

دکتر هاشمیان

دکتر هاشمیان در جواب به این سؤال که از بین دو داروی کلروکین و فاویپیراویر کدام یک مؤثرند در کنار تأیید بحث‌های دکتر محرز گفتند: کلروکین در درمان سرپایی مؤثر می باشد ولی در بستری خیر و اگر چه مطالعهٔ فاویپیراویر در سرزمین ما نشان می‌دهد که تأثیرگذاری این دارو کم می باشد، ولی در ترکیه اوضاع برعکس می باشد و مطالعات همکاران ما در ترکیه نشان می‌دهد که فاویپیراویر ضمناً در بیماران بدحال می‌تواند مؤثر باشد، اگر چه می بایست بدانیم تا امروزه فقط دارویی که حاصل آن در کم شدن مرگ و میر ناشی از کرونا اثبات شده می باشد دگزامتازون می باشد که ما از نخست استفاده می‌کردیم و امروز نیز در پروتکل ما وجود دارد.
ایشان در جواب به سؤال بیوتروریسم بودن کرونا هم گفتند: نمی‌دانیم کرونا دست‌ساز می باشد یا نه تنها می‌دانیم هیچ خفاشی از کرونا نمرده می باشد! در صورتی که میمون‌هایی که به ایدز مبتلا بودن بر حاصل HIV فوت می‌شدند!

ایشان با این جواب معمایی بحث‌های خویش با اینستاکلینیک محب را به نهایت بردند و در آخر از کل وزارتخانه‌ها خواستند تا وزارت بهداشت را با حمایت مالی در سوی کنترل اپیدمی و تهیهٔ واکسن یاری کنند.

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *