پیشگیری اورژانسی از اچ آی وی ( ایدز )

پیشگیری بعد از مواجه عبارت از اقداماتی است که فرد بلافاصله پس از مواجه شده با ویروس اچ آی وی HIV انجام می دهد تا خطر ابتلا به آن کاهش یابد و آن عبارت از مصرف یک عده داروهائی است که از تکثیر ویروس و منتشر شدن آن در بدن جلوگیری می کند

مشاهده مطلب
خطر کرونا برای افراد مسن

خطر کرونا برای افراد مسن

فهرست مطالب

خطر کرونا برای اشخاص مسن

در  برنامه زنده اینستا کلینیک این سوال مطرح شد که ” فاجعه ویروس کرونا چه هنگامی رخ می‌دهد؟”

 

جواب آقای دکتر مدرسی به این سوال را ببینید:

”  این حساب کشته‌های کرونا‌ویروس می باشد. این زیاد حساب قشنگ و وضوح می باشد. بر پایه ی سن، نگاه نمایید: سن‌های 10 تا 19، 20 تا 29، 30 تا 39، 40 تا 49، 50 تا 59، تمام زیر یک درصد می باشد، به این معنا که هیچ، به این معنا که بدن، میزبان بدن زود‌تر در این جنگ پیروز می‌گردد که ویروس را از بین ببرد. این زیاد راحت جوابش روشن می باشد.

ضمناً 60 تا 69. حالا بگوییم یک درصد را یکی بگوید نه، در کشور ما اکثر می باشد، در آنجا کمتر می باشد. زشتی ندارد. حالا بگویید 2 درصد، معامله را سر این میزان به نیز نزنید. سر یکی دو درصد قابل توجه نیست. لیکن عدد زیاد پایین‌تر می باشد تا 100 درصد.

در این مورد اکثر بخوانید:

فاجعه ویروس کرونا

لیکن فاجعه آنی می باشد که برسد به سن‌های 70 تا 79 و 80. برای این می باشد که ما در مقایسه با مسن‌ها متعهد هستیم. خدا شاهد می باشد تمام ما در صورتی که من می‌خواهم خودم نگیرم، ماسک می‌زنم و مواظب هستم، و دست‌ها را می‌شوییم و تمام این کنش‌ها، اکثر آن به‌علت مسن‌ها می باشد.

خدا آنان را برای ما حفظ نموده می باشد. یک موقع آنان به ما رسیده‌اند، کنون وظیفه ما می باشد. به‌علت آنان جلوگیری نمایید. من این را خواهش می‌کنم از تمام، التماس می‌کنم، مسئولین بهداشتی-درمانی سرزمین التماس می‌کنند، این‌جا بیمارستان می باشد خواهش می‌کنیم، تنها مانده می باشد گریه کنیم.

 

خطر کرونا برای افراد مسن
فاجعه ویروس کرونا چه هنگامی رخ می‌دهد

 

در صورتی که می‌گوییم جلوگیری کنیم به‌علت این قشر (قشرجوان) نیست، این قشر بالاخره ویروس را شکست می‌دهند. ایرادی ندارد. هرگز درصد آن عددی نیست. به‌علت این (قشر مسن) می باشد. که بعدی نمی‌گردد آن را کاری کرد، به این معنا که زیاد مورد می باشد. از من بپرسید این عدد 14 درصد نیز اکثر می باشد. این حساب برای چین می باشد. برای کشور ما را در صورتی که حساب نمایید، یا برای سرزمین ایتالیا، یا برای سرزمین‌های بعدی، این اعداد اکثر می باشد، و می بایست زیاد مراقب باشیم.

در نتیجه، در صورتی که می‌خواهیم پدر و مادر و بزرگان خانواده را حفظ کنیم، می بایست جلوگیری را اکثر پیوست کنیم. ن

گذاریم آلوده گردد، مثل درمانی ندارد برای آدم‌های مسن. آدم‌های جوان بالاخره خویش بدن می‌تواند کنترل کند که این اتفاق برای آنان نیافتد و خویش بدن بالاخره یک هنگامی ویروس را از بین می‌برد. تشریح آن را بعدا برای شما می‌دهم. به یک طوری ویروس را از بین می‌برد.

چرا اشخاص مسن؟

لیکن واقعیت اتفاق این می باشد که آدم‌های مسن بعدی این توان را ندارند، ریه‌ها آن توان را ندارد. در نتیجه، آنان تحت خطر می باشند، افرادی‌ که ایرادی نظیر دیابت دارند، یک بیماری‌های عرصه‌ای دارند، سامانه ایمنی‌شان خراب می باشد، به این معنا که یک جوان نیز قابلیت دارد فوت بکند از این ویروس، اما به علت اختلالات سامانه ایمنی و مورد های بعدی.

مذاکره‌های بعدی آن را نیز تشریح خواهم داد که به دلایل ژنتیک زیاد اشخاص نیز احتمالاً نگیرند. نگاه نمایید آن نیز اتفاق می‌افتد. آدم مسن نیز همین این روز ها گفتند در سمنان یک فردی مسن بوده و سالم نیز مانده می باشد. این همان مباحث ژنتیک می باشد که جداگانه برای شما تشریح خواهم داد.

لیکن قواعد ابتدایی این که سوال کنیم از دید پزشکی واقعا می بایست چه کنش کرد در این قضیه؟ که زیاد از سوال های این می باشد.

من یک خواهشی دارم این آخری از علمای بیان، مراجع دارم. واقعا در صورتی که کسی برود مسافرت، برود جایی، این یک خواهش می باشد. نمی‌دانم شدنی می باشد یا نه، اما در صورتی که بروم جایی و بدانم ویروس من منتقل می‌گردد، من آلوده هستم، من به یکی بعدی منتقل کنم، آیا واقعا من به یک شخص بعدی ضرر نرسانده‌ام؟ نظیر این نیست که، هیچ فرقی با این ندارد که چاقویی را در شکم فردی فرو‌نموده‌ام. تنها یک آدم مسنی را موجب فوتش شده‌ام.

در صورتی که من موجب فوت یک شخص مسن بشوم، بگذریم در صورتی که خانواده خویش ما باشد چه فاجعه‌ای برای من خلق می‌گردد، لیکن در صورتی که ضمناً برای یک شخص بعدی باشد، موجب شوم این ویروس به او انتقال پیدا کند، و فوت کند، آیا من مدیون نیستم از دید شرعی؟ من نمی‌دانم. این بالاخره یک سوال می باشد.

من یک سوال شرعی از مراجع عظام می‌کنم. آیا واقعا مدیون نیستم من؟ مدیون کسی نیست که مسافرت می‌رود و این ویروس امکان دارد به شخص کسی دیگر منتقل گردد؟ خویش او نیز نفهمد. مقصری که عامدانه نیز نیست. غیرعامدانه این کنش را بکند. اما آیا مدیون می‌گردد یا نمی‌گردد؟ بالاخره این یک سوال می باشد. می‌توانند زیاد از علما این را پاسخ دهند و حداقل زیاد از اشخاص متشرع می باشند، مواظب باشند و حداقل به‌علت این یک ذره رعایت کنند و این بخش ابتدا را کنترل کنند. “

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *