اثرات کرونا در بارداری

اثرات کرونا در بارداری

فهرست مطالب

اثرات کرونا در بارداری

 کل‌گیری کووید 19 همه ی اشخاص را در معرض خطر قرار داده هست. در صورتی که باردار هستید، بدون شک این سؤال برای شما مطرح می‌گردد که اثرات کرونا در بارداری چیست؟ آیا این ویروس برای شما و کودکی که در اکنون صورت‌گیری هست خطری ابداع می‌کند یا نه؟

جواب تماماً واضح نیست. کووید 19 یک بیماری کل‌گیر در اکنون تحول هست و ما تا حالا در اکنون یادگیری درباره اثر آن بر زنان باردار و نوزادان هستیم.

لکن شواهد اعتماد‌ قسمتی از خط مقدم سرایت کووید 19 وجود دارد. در حالیکه این بیماری تازه هست، تب و بیماری‌های تنفسی جدید نیستند. علم توسط آمده از کل‌گیری‌های گذشته به ما هم یاری می‌کند تا عفونت‌های ویروسی در بارداری را فهم نموده و آنان را مدیریت نماییم.

 

آنچه تاکنون حول ویروس کرونا می‌دانیم

مسبب کووید19 ویروسی به نام SARS-CoV-2 هست. این ویروس تازه رابطه نزدیکی با ویروس SARS-CoV-1 دارد که در سال 2002 موجب سرایت سندرم حاد تنفسی شدید شد. این ویروس تازه از طرفی پسرعموی ویروس MERS-CoV که موجب سندرم تنفسی خاورمیانه شده بود هم می‌باشد. هیچ مدرکی مبنی بر انتقال هر یک از این بیماری‌ها از مادر به جنین در دوران بارداری وجود ندارد.

گزارشی در یکی از مجله های پزشکی به مطالعه 9 زن باردار مبتلا به کووید 19 در چین پرداخته هست. در مجموع نتایج نیکو بوده هست.

هیچ یک از این مادران به کووید 19 شدید مبتلا نشده‌اند. از بین این 9 نوزاد، 2 نوزاد علائم پریشانی را نشان داده‌اند، لکن هر 9 نوزاد زنده و تماماً سالم به جهان آمده‌اند و آزمایش کل آنان از دید کروناویروس، نا مناسب بوده هست.

در ماه مارس، آزمایش نوزادی در لندن که از مادر مبتلا به کروناویروس به جهان آمده بود، مناسب ابراز شد. لکن پزشکان مطمئن نیستند که ویروس پیش از تولد از مادر به جنین منتقل شده هست، یا این انتقال بعد از تولد شکل گرفته هست.

در این مورد زیادتر بخوانید:

کروناویروس در سه‌ماهه ابتدا بارداری در مقابل سه‌ماهه دوم و سوم

9 زن بارداری که در پژوهش قبلی به آنان پرداخته شده بود، همگی در سه‌ماهه دوم یا سوم بیمار شده بودند. پزشکان تا حالا مطمئن نیستند که چطور این بیماری شاید در سه ماهه ابتدا بارداری بر زنان و رشد نوزادان اثر بگذارد.

تب بالا در اوایل دوران بارداری می‌تواند خطر ابتلا به بعضی نقایص موقع تولد را ازدیاد دهد. این شی ای هست که پزشکان و محققان می بایست از نزدیک مطالعه و وارسی نمایند. در اکنون حاضر داده های کمی درباره اثر کووید 19 در سه‌ماهه ابتدا بارداری شناخته شده هست.

 

اقدامات احتیاطی برای زنان باردار

مرکز کنترل و جلوگیری ار بیماری‌های آمریکا می‌گوید تا حالا معین نیست که احتمال ابتلای زنان باردار به کووید 19 در مقایسه با دیگر اشخاص زیادتر باشد. با وجود این که درباره این بیماری داده های بسیاری در دست نداریم، می‌دانیم که برای پیشگیری از ابتلا به آن چه اقداماتی را می‌توان اعمال داد.

 

اقدامات احتیاطی توصیه‌شده به زنان باردار

  • به طور مرتب دستان خویش را بشویید.

این توصیه را بارها و بارها گوش داده‌اید، لکن بهداشت دست واقعا می‌تواند ویروس را در مسیرهای خویش متوقف نماید.

  • فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمایید.

از ارتباط با دیگران مخصوصاً در مجموعه‌های مشهور خودداری نمایید. زمانیکه در جایی هستید که شلوغی جمعیت بیشتر هست، سعی نمایید فاصله خویش را تا مقدار یک متر و زیادتر حفظ کنید.

  • واکسن آنفلوآنزا را بزنید.

این واکسن از شما در مقابل کووید 19 محافظت نمی‌کند، لکن خطر ابتلا به آنفلوآنزا که یکی بقیه از بیماری‌های شایع تنفسی هست و می‌تواند برای مادران عوارضی را به پیوست داشته باشد کم شدن می‌دهد.

  • به شکل غیر فیزیکی عمل کنید.

هر هنگام که قابلیت داشت به جای ملاقات حضوری با پزشک، از ملاقات‌های غیر فیزیکی از مسیر اینترنت و موبایل‌های هوشمند سود بگیرید. خرج وقت کمتر در اتاق انتظار مطب پزشک، شاید خطر ابتلا به ویروس را کم شدن دهد. هرچند که بعضی از ویزیت‌ها همچون اعمال سونوگرافی، آزمایش جنین و بعضی از مداخلات خونی احتیاج هست که به شکل حضوری اعمال گردد.

  • در صورتی که سرفه می‌نمایید، با پزشک خویش ارتباط بگیرید.

در شکل بروز علائم تنفسی همچون سرفه، تب یا تنگی نفس از مسیر تلفن یا ویزیت غیر فیزیکی با پزشک خویش ارتباط بگیرید. آنان تعیین می‌کنند که آیا احتیاج هست که آزمایش اعمال دهید یا نه و مبادرت بعدی را که می‌بایست اعمال دهید تعیین می‌کنند.

مدیریت استرس و علائم در دوران بارداری

بارداری، دوران نامشخصی هست و حالت استرس طبیعی هست. لکن اقداماتی وجود دارد که می‌توانید با اعمال آنان استرس و اضطراب خویش را کنترل کنید. کتاب بخوانید، فاصله اجتماعی‌تان را حفظ کنید و برای ارتباطات از تلفن بهره ببرید. فرض نمایید در خانه در اکنون یادگیری مهارت و یا تفریح جدیدی هستید.

به یاد داشته شوید که گروه‌های پزشکی در اکنون حاضر‌سازی می باشند. آنان تجربه بسیاری در عرصه مواجهه با زنان بارداری دارند که درگیر آنفلوآنزا و ویروس‌های تنفسی بقیه از عبارت سارس و مرس بوده‌اند، و بیمارستان‌ها مجهز به نظام‌هایی برای مقابله با بیماری تنفسی می باشند.

برنامه‌های زیادی در عرصه مدیریت زنان بارداری که علائم کووید 19 دارند و در کنار این کم شدن مواجهه نوزادان با این بیماری در اکنون برنامه ریزی هست.

 


منبع:

اثرات کرونا در بارداری

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *