چگونه خوش‌بین‌تر باشیم؟

چگونه خوش‌بین‌تر باشیم؟

چطور خوش‌بین‌تر باشیم؟ تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که چشم‌انداز سودمند دارند، عمر بلند‌تری دارند. ولی در صورتی که ذاتاً خوش‌بین نباشید چه؟ آیا می‌توانید نظر

مشاهده مطلب
دکوراسیون آناناسی خانه

دکوراسیون آناناسی خانه

دکوراسیون آناناسی خانه دکوراسیون آناناسی خانه دکوراسیون داخلی منزل می تواند روی روحیه اشخاص خانواده تاثیرگذار باشد, تمام اشخاص علاقه دارند تا برای اجرای دکوراسیون

مشاهده مطلب
چگونه در دوران بارداری خوابی راحت داشته باشیم؟

چگونه در دوران بارداری خوابی راحت داشته باشیم؟

فهرست مطالب

چطور در دوران بارداری خوابی ساده داشته باشیم؟

بارداری از جهات گوناگون دورانی جادویی هست، لیکن برنامهٔ خواب شما در این نه ماه امکان دارد رویایی نباشد و مشکلاتی را ابداع کند. نکاتی از قبیل شکمِ در اکنون رشد، درد، سوزش سردل موجب می‌گردد خیلی از زنان مدت‌ها پیش از اینکه نوزاد گرسنه و گریان خواب شب آنان را بر نیز بزند، شب‌های بی‌خوابی را تجربه کنند.

دکتر گریس پین، استادیار پزشکی در مرکز اختلالات خواب بیمارستان جانز هاپکینز، می‌گوید ایراد در خواب در دوران بارداری شایع هست. قوی شدن شکم، فشار بر دیافراگم، تکثیر شمار دفعات ادرار، بیماری رفلاکس معده (GERD) و سندرم پای بی‌قرار (RLS) فقط تعدادی از موانع برای داشتن خوابی آرام و ساده در این دوران هست.

تغییرات امکان دارد از سه ماههٔ ابتدا آغاز گردد، وقتی که زنان به خاطر تکثیر پروژسترون، هورمونی که به دست تخمدان‌ها و جفت در دوران بارداری طراحی می‌گردد، زیاد‌از مرز معمول حس خواب‌آلودگی می‌کنند. به نقل ازٔ دکتر پین، سه ماههٔ دوم اکثراً آرامش را به کنار دارد. لیکن در سه ماههٔ سوم، پیدا کردن موقعیتی ساده برای خواب دشوار می‌گردد. در این بخش، سطوح بالای استروژن موجب رینیت (تورم بافت بینی) در بعضی زنان می‌گردد که امکان دارد با خروپف و آپنهٔ انسدادی خواب تماس داشته باشد.

 

کم‌خوابی چطور بر بارداری تأثیر می‌گذارد

کمبود خواب تنها ناراحتی راحت ابداع نمی‌کند. تحقیقات تازه نشان می‌دهد که زنانی که در دوران بارداری به‌اندازهٔ کافی نمی‌خوابند، امکان دارد در معرض خطر بالاتری از عوارض بارداری باشند. از عبارت این خطرات می‌توان به مسائل زیر اشاره کرد:

  • پره‌اکلامپسی یا فشارخون بالا
  • دیابت بارداری
  • زایمان دراز‌تر و احتمال اکثر سزارین، به‌ویژه در زنانی که کمتر از شش ساعت در طول 24 ساعت می‌خوابند

 

در این مورد اکثر بخوانید:

 

سندرم پای بی‌قرار و بارداری

سندرم پای بی‌قرار (RLS) علاقه ی غیرقابل کنترل برای حرکت دادن پاها در وضعیت استراحت هست، که عموماًً در اشخاص مسن شایع هست.

سندرم پای بی‌قرار عموماًً عصرها و اکثراً زمان خوابیدن رخ می‌دهد. اگرچه ناراحت‌کننده هست، لیکن همیشگی نیست. دکتر پین می‌گوید: «بعد از زایمان و در اصل زیاد زود، در هفتهٔ ابتدا و یا اکثر، این وضعیت خوب تر می‌گردد.»

سندرم پای بی‌قرار اکثراً با کم‌خونی مرتبط هست و کم‌خونی در زنان باردار شایع هست. با پزشک خویش در زمینه مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌های دوران بارداری، همچون اسیدفولیک و آهن برای کنترل کم‌خونی راهنمایی نمایید.

 

چطور در دوران بارداری استراحت کافی داشته باشیم

به محض به جهان آمدن نوزاد، شایدً شب‌های بی‌خوابی بسیاری را می بایست تحمل نمایید، در نتیجه پر اهمیت هست تا وقتی که می‌توانید بخوابید. به نقل ازٔ دکتر پین، برای بر طرف این مورد، استفادهٔ گه‌گاه از داروهای بدون نسخهٔ پر دیفن هیدرامین تقریباًً بی‌خطر هست.

برای بر طرف موارد مزمن خواب، تحول شیوهٔ زندگی همچون تماشا نکردن تلویزیون و استفاده نکردن از لوازم الکترونیکی پیش از خواب، سودمند هست. زنان باردار نباید تأثیر استرس بر خواب خویش را دست کم بگیرند. همه گیری راهکار‌های کم شدن استرس هم مهم و مؤثر هست.

دکتر پین می‌گوید: «این دوران به اطمینان وقتی هست ک تغییرات بیولوژیکی بسیاری در جریان هست، لیکن افزون‌بر این، والدین آینده امکان دارد خانهٔ خویش را تحول دهند یا به این اندیشه کنند که بعد از تولد نوزاد، چه شغل خواهند کرد. عامل ها استرس‌زای بعدی هم امکان دارد وجود داشته باشند و گاهی اوقات نخستین فرصتی که اشخاص می‌توانند در زمینه این عامل ها اندیشه کنند زمان خواب و خاموش بودن چراغ‌ها هست.»

او پیشنهاد می‌کند که پیش از به رختخواب رفتن، فهرستی از شغل‌هایی که می بایست روز بعد اعمال گردد، تهیه نمایید تا از استرس و درگیری ذهنی در رختخواب پیشگیری گردد.

زمانی که نوزاد به جهان آمد، مطمئن شوید که خواب را در تقدم قرار می‌دهید، ولو در صورتی که شیوهٔ زندگی شما تحول یابد.

دکتر پین می‌گوید: «وقتی‌که قرار هست مهمان بیاید، زیاد نگران این مورد نباشید که خانهٔ شما تمیز و مرتب هست یا خیر. تقدم‌هایی را برای داشتن خواب کافی و باکیفیت تعیین نمایید و بدانید که ایراد خواب برای تعدادی ماه طول خواهد کشید.»

 


منبع:

 

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *