دلایل ضعف عضله

دلایل ضعف عضله

دلایل ضعف عضله آیا بلند شدن از روی صندلی، بالا رفتن از پله‌ها یا باز کردن پنجره، دشوارتر از گذشته شده‌ می باشد؟ دلایل ضعف

مشاهده مطلب
وجود خون در ادرار نشانه چیست؟

وجود خون در ادرار نشانه چیست؟

فهرست مطالب

وجود خون در ادرار لوگو چیست؟

سرطان مثانه از متداول‌ترین مدل های مختلف سرطان‌ها می باشد. این سرطان در مردان زیادتر از زنان رخ می‌دهد و اگرچه امکان دارد در هر سنی شخص را مبتلا کند، اما عموماًً در بزرگسالی گریبان او را می‌گیرد، یکی از علائم اساسی این بیماری وجود خون در ادرار شخص می باشد.

سرطان مثانه – ارگانی توخالی و عضلانی، اصل در قسمت تحتانی شکم که ادرار را ذخیره می‌کند – اغلبً در سلول‌های پوشاننده‌ٔ ارزش داخلی مثانه شروع می‌گردد. اگرچه این نوع سرطان زیادتر در مثانه رخ می‌دهد اما سرطان‌هایی از همین نوع امکان دارد در بقیه قسمت‌های دستگاه تخلیه ادرار نیز اتقاق بیفتد.‌

از هر 10 مورد سرطان مثانه‌ٔ تشخیص‌داده‌شده، حدود 7 موردِ آنان از بخش‌ای ابتدایی شروع می‌شوند (وقتی که سرطان امکان درمان بالایی دارد). اگر چه سرطان مثانه ضمناً در مراحل ابتدایی نیز امکان دارد دوباره شخص را مبتلا کند. به این علت، افرادی که سرطان مثانه دارند، عموماًً تا سال‌ها بعد از درمان محتاج مراجعات مجدد به پزشک می باشند تا بازگشت سرطان یا پیشروی آن به بخش‌ای بالاتر در آن ها وارسی گردد.

 

علائم

لوگو‌ها و علائم احتمالی سرطان مثانه عبارتند از:

  • وجود خون در ادرار (هماچوری)
  • ادرار دردناک
  • درد در فضا لگن

در صورتی که دچار خون در ادرار شوید، امکان دارد ادرارتان به رنگ کولا (قهوه‌ای) یا قرمز روشن باشد. گاهی اوقات نیز رنگ ادرار با وضعیت معمولی تفاوتی ندارد اما با وارسی‌های میکروسکوپی، خون در آن دیدن می‌گردد.

 

اشخاص مبتلا به سرطان مثانه امکان دارد علائم زیر را نیز تجربه کنند:

  • درد در فضا پشت
  • تکرر ادرار

اگر چه دو مورد بالا اغلبً به علت عاملی غیر از سرطان مثانه اتفاق می‌افتند.

مدل های مختلف سرطان مثانه عبارتند از:

کارسینومای اوروتلیال. کارسینومای اوروتلیال که قبلاً به آن کارسینومای سلول‌های ترنزیشنال اطلاق می‌شد، در سلول‌هایی رخ می‌دهد که ارزش داخلی مثانه را پوشانده‌اند. ارزش داخلی میزنای‌ها (مجرای بین کلیه و مثانه) و میزراه (مجرای آلت) را هم سلول‌هایی از همین نوع می‌پوشانند، در نتیجه تومورها در این محل‌ها نیز می‌توانند شمایل بگیرند.

کارسینومای سلول‌های سنگفرشی. کارسینومای سلول‌های سنگفرشی با تحریک مزمن مثانه – به عنوان مثالً عفونت یا استفاده‌ٔ دراز‌مدت از سوند ادراری – تماس دارد. این کارسینوما با یک نوع عفونت انگلی برجسته (شیستوزومیازیس) هم مرتبط بوده که یکی از علل متداول عفونت‌های مثانه می باشد.

آدنوکارسینوما. آدنوکارسینوما در سلول‌های تشکیل دهنده‌ٔ غدد موکوزی مثانه شروع می‌گردد.

در برخی از سرطان‌های مثانه بیشتر از یک نوع سلول درگیر می‌شوند.

 

 

برای آشنایی با بقیه بیماری‌ها می‌توانید در وب سایت محب، به بخش بیماری‌ها مراجعه نمایید.

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *