طرز تهیه سس ولوته

طرز تهیه سس ولوته

طرز تهیه سس ولوته سس وِلَوته (Velouté sauce) یکی از سس‌های فرانسوی و در کنار سس بشامل، سس گوجه فرنگی، سس اسپانیول و سس هالندیز،

مشاهده مطلب
روش درمان زودانزالی چیست؟

روش درمان زودانزالی چیست؟

فهرست مطالب

چاره درمان زودانزالی چیست؟

لحظه مطالعه: 3 دقیقه

1399-06-13

اختلالات انزال از اختلالات شایع در مردان می باشد. اختلال در انزال، پنج نوع شایع دارد که عبارتند از: انزال زودرس، انزال دیررس، ناتوانی در دست یابی به انزال، انزال دردناک و عدم انزال. آقای دکتر نیما نریمانی، فوق مهارت اورولوژی، ناباروری و اختلالات انزال، در جواب به این سوال که چاره درمان زودانزالی چیست؟ مباحثی مطرح کردند که می‌توانید در مصاحبه‌ای که با ایشان سامان شده دیدن نمایید:

دکتر نیما نریمانی، فوق مهارت اورولوژی، ناباروری و اختلالات انزال در گفت‌وگوی زنده با برنامهٔ اینستاکلینیک محب در جواب به اینکه “چاره درمان زودانزالی چیست؟” به طور مفصل ابراز کردند:

نخستین کانال، سایکوتراپی یا روان‌درمانی می باشد در اصل در بر دارنده یک مجموعه تکنیک‎هایی می باشد که به آن ها آموزش داده می‌گردد تا مورد آن ها رفع گردد. به عنوان مثالً به آنان اطلاق می‌گردد در در وقت نزدیکی روی تنفس خویش تمرکز نموده و آن را کنترل کنند، نظیر عموماًً این اشخاص حاصل‌های خویش را به تندی سامان می‌دهند و از این نوع تکنیک‌ها که اشخاص می‌توانند برای دریافت تمام این تکنیک‌ها به کلینیک مراجعه کنند.

دومین کانال مصرف دارو‌های موضعی می باشد، این نوع داروها هم دارای تکنیک‌های ناب خویش می باشند که می بایست مسلماًً مطابق با آنچه از جهت پزشک تجویز می‌گردد، مصرف شوند که شاید در لحظه خطا مصرف شوند و در این‌شکل اشخاص شکایت می‌کنند که چرا تأثیرگذار نبوده‌اند. عموماًً مدت لحظه مطلوب برای مصرف آنان، 5 تا 10 دقیقه گذشته از ارتباط جنسی می باشد یا شاید شخص در ارزش وسیعی از دارو استفاده کند به عنوان مثالً همه ی اندام جنسی خویش را به دارو آغشته کند در حاصل احساس نزدیکی و توانایی نعوظ را از بین می‌برد. پس طریقهٔ مصرف دارو بر اساس اطلاق‌های پزشک اجرا گردد.

و لیکن سومین کانال دارو‌های خوراکی می باشند در مصرف این مجموعه از دارو‌ها می بایست مسلماًً صبور باشیم چون که با یک یا دو روز مصرف، حاصل نمی‌گیریم، پس نباید انتظار داشته باشیم که فوراً پاسخ بگیریم. گاهی اشخاص با تعدادی روز استفاده از دارو‌ها و نگرفتن حاصل، مصرف دارو را قطع می‌کنند. در حالی‌که می بایست حداقل 10 تا 14 روز مصرف را باقی مطلب دهیم. بعد از مصرف دارو عموماًً حاصل ماکزیمم آن را در 3 تا 4 هفته بعد از آغاز درمان می‌بینیم. پس به بیمار توصیه می‌گردد که 3 تا 4 هفته بعد از مصرف دارو مجدداً مراجعه کند.

شی ای که می بایست به آن دقت گردد این می باشد که مسأله این بیماری نظیر سرماخوردگی نیست که با یک دارو درمان گردد، بلکه دارو‌های مختلفی دارد که آنان را امتحان می‌کنیم و در صورتی که پاسخ نداد دارو را جابجایی می‌کنیم و دوز دارو می بایست به تدریج افزوده گردد، چون که در ابتدای مصرف عوارضی دارند که شاید آزاردهنده باشد و شخص را دستپاچه کند، نظیر خشکی دهان، یبوست و یا تحریک پذیری، که در صورتی که با دوز کم مصرف گردد این عوارض نیز کمتر می‌شوند.

همین‌طور توصیه می‌گردد، سه ماه پس از درمان مراجعه گردد تا دارو‌ها به دست پزشک قطع گردد؛ پس قطع خودسرانهٔ دارو هم نباید شکل بگیرد، نظیر در این‌شکل شاید در حاصل عوارض ناشی از قطع دارو گذشته از درمان تمام، شخص دچار استرس و اضطراب گردد و حاصلٔ دلخواه ثمر نشود. ایضاً شاید مورد شخص با یک دورهٔ درمانی حل نشود و احتیاج به لحظه زیادتر و مصرف دارو‌های متفاوت باشد. پس شخص مراجعه‌کننده می بایست آخر تعامل خویش را با پزشک داشته باشد تا دورهٔ درمان تمام گردد.

برای اشخاص در طیفی که به دلیل موارد ناباروری مراجعه می‌کنند و زود انزال می باشند، نخست آزمایشات مربوط به اسپرم برای آن ها اثر می‌گردد که بر مبنای آن بیمار را چک می‌کنند، خصوصاً کسانی که در سن باروری باشند.

بیماران می‌پرسند که چرا این آزمایشات را می بایست سامان دهند، خاطر آن نیز این می باشد که بعضی از دارو‌ها می‌توانند بر روی مرغوبیت اسپرم کارایی بگذارند و این وارسی‌ها به قصد آن سامان می‌گردد که معین گردد دارو حاصل مضر یا تضعیف‌کننده بر روی اسپرم نداشته باشد. این آزمایشات یک بار گذشته از درمان، 1 ماه بعد از درمان و سه ماه بعد در آخر درمان می بایست سامان گردد.

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *