در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا چه بخوریم؟
در صورتی که به آنفلوآنزا مبتلا هستید، شاید این سؤالها برای شما پیش آید که در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا چه بخوریم؟ و یا وقتی که تب و علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را دارید، چه می بایست کرد؟ یا غذاهای سودمند برای وضعیت تهوع کداماند؟
تغذیهٔ مطلوب برای یاری به سامانه ایمنی بدن شما در مبارزه با این ویروس الزامی هست. لکن وقتیکه بدن شما برای روزها و هفتهها در اکنون مبارزه با علائم آنفلوآنزا هست، رژیم غذایی عامل کلیدیتری برای یاری به بهبودی انگاشته میگردد.
کدام مواد غذایی به مبارزه با آنفلوآنزا یاری میکنند؟
در ضمن وقتیکه بیمار نیستید، برای تقویت بدن به پروتئین احتیاج دارید. بدن شما از پروتئین برای ابداع انرژی و حفظ آنچه در اکنون حاضر دارید، استفاده میکند. گوشت بدون چربی، ماکیان سان مرغ و بوقلمون، ماهی، حبوبات، لبنیات، تخم مرغ، آجیل و مدل های مختلف دانهها منبع نیکی از پروتئین می باشند.
بر مبنای نظر سازمان غذا و داروی آمریکا بزرگسالان میبایست 50 گرم پروتئین در روز دریافت نمایند، لکن این مقدار بر مبنای مقدار احتیاج هر شخص به کالری میتواند گوناگون باشد. زنان باردار و مادران شیرده احتیاج به مقدار پروتئین زیادتری دارند. غذاهای دارای پروتئین، مواد مغذی از حرف ویتامینهای B6 و B12 را تأمین میکنند که هر دو سامانه ایمنی بدن را در ارزش مناسب نگه میدارند.
ویتامین B6 در غذاهای غنی از پروتئین سان بوقلمون، لوبیا و ضمناً سیب زمینی، اسفناج و غلات غنیشده وجود دارد. گوشت، شیر و ماهی هم پر ویتامین B12 می باشند که تقویتکنندهٔ سامانه ایمنی هست.
مواد معدنی سان سلنیوم و روی هم سامانه ایمنی بدن را در ارزش مناسب نگه میدارند. این مواد معدنی در غذاهای غنی از پروتئین سان لوبیا، آجیل، گوشت و مرغ یافت میشوند.
در این مورد اکثر بخوانید:
آیا فلاوونوئیدها مؤثر می باشند؟
فلاوونوئیدها در بر دارنده حدود 4000 ترکیب می باشند که رنگ میوهها و گلها را به عهده دارند. تحقیقات نشان میدهد که فلاوونوئیدهای حاضر در پوست نرم مرکبات سان گریپ فروت، پرتقال و مدل های مختلف لیمو شاید سامانه ایمنی بدن را تقویت نمایند. خیلی از میوههای غیر از این هم دارای خاصیت ضدالتهابی می باشند.
چه مواد غذایی کسی دیگر با عفونت مبارزه میکنند؟
گلوتاتیون شاید سامانه ایمنی بدن شما را تقویت نماید، پس میتواند با عفونتها مقابله کند. این آنتی اکسیدان مستحکم در بخش قرمز رنگ هندوانه نزدیک به پوست آن یافت میگردد. ضمناً این آنتی اکسیدان در مدل های مختلف کلم هم حاضر هست.
آیا غذا خوردن گرفتگی را بدتر نموده و یا آن را رفع میکند؟
در صورتی که گرسنه و یا تشنه هستید، هر نوع غذا و نوشیدنی نیکو هست. محصول های لبنی شاید در بعضی اشخاص مخاط زیادتری ابداع نمایند، در این شرایط تعدادی روز از مصرف آنان خودداری کنید. ضمناً محصول های لبنی شاید موجب بدتر شدن وضعیت تهوع و استفراغ شوند.
آب پرتقال خصوصاً به دنبال پالپ مملو از ویتامین C و اسیدفولیک هست که شاید سامانه ایمنی را تقویت نموده و یاری نماید تا حس خوب تری داشته شوید.
غذاهای سودمند برای وضعیت تهوع کداماند؟
در صورتی که ناراحتی در شکم و یا اسهال دارید، غذاهای نرم و ملایم مصرف نمایید. مایعات بیشتر بنوشید. میتوانید یخ خردشده، آبمیوه، نوشیدنی زنجبیل، آبگوشت و سوپهای رقیق و آبکی مصرف کنید.
از مقادیر کم آغاز نموده و فقط مایعات صافشده و شفاف سان آب گوشت و سوپهای رقیق و آبکی، و یا آبمیوه مصرف نمایید. در صورتی که از صاف و شفاف بودن آن مطمئن نیستید، آن را در لیوان شیشهای ریخته و سعی نمایید طرف غیر از این لیوان را با آن ببینید. در صورتی که نتوانستید، پس به اندازه کافی صافشده و شفاف نیست.
چای گرم بدون کافئین به دنبال عسل میتواند بر روی گلو نشسته و درد و یا سرفه را آرام نماید. نوشیدنیهای گرم برای باز کردن مجاری تنفسی خوب تر از نوشیدنیهای سرد می باشند.
غذاهای نرم سان نان تست، برنج، موز و پورهٔ سیب مطلوباند. متخصصان میگویند در شکل علاقه میتوانید طی 24 ساعت به رژیم غذایی معمولی خویش برگردید.
آیا سوپ مرغ برای درمان آنفلوآنزا سودمند هست؟
این سوپ برای وقتیکه علائم سرماخوردگی دارید، الزامی هست. یک مطالعهٔ آزمایشگاهی نشان میدهد که سوپ مرغ دارای خواصی هست که میتواند علائم آنفولانزا را در سینه و سر کم شدن دهد.
سامانه ایمنی با تغذیهٔ مطلوب خوب تر میتواند با عفونتها مقابله نماید. پس از بهبودی از آنفلوآنزا، رژیم غذایی خویش را با مدل های مختلف مواد غذایی، میوهها و سبزیجات رنگارنگ و حبوبات پر نمایید. این مواد سرشار از ترکیبات طبیعی می باشند که میتوانند سلامتی و سامانه ایمنی شما را تقویت نمایند.
منبع:
در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا چه بخوریم؟