تقویت سامانه ایمنی برای مقابله با کرونا
علائم ویروس کرونا
ویروس کرونای تازه ۲۰۱۹، ویروسی هست (بطور ناب ویروس کرونا نامیده میگردد) که به موضوع عامل سرایت بیماری تنفسی که برای نخستین بار در ووهان چین یافت شد، شناخته شده هست.
در نخست، خیلی از بیماران این سرایت بیماری در ووهان چین رابطه با خرید و فروش غول پیکر غذاها و حیوانات دریایی داشتهاند و این نشان از این دارد که این ویروس منتقله از حیوان به بشر هست.
با این اکنون، شمار فزایندهای از بیماران در معرض و در رابطه با خرید و فروش حیوانات نبوده، که این مورد نشاندهنده این هست که وسعت و انتقال از شخصی به فرد به جز آن هم در اکنون وقوع هست.
در این مورد زیادتر بخوانید:
در هشتمین برنامه زنده اینستا کلینیک این سوال مطرح شد که ” آیا استفاده از داروهای تقویت کننده سامانه ایمنی، مواد معدنی یا ویتامینها بهویژه ویتامین C، در پیشگیری از کرونا موثر هست؟”
جواب آقای دکتر محسن عباسی به این سوال را ببینید:
” اینکه سامانه ایمنی در صورتی که تقویت گردد اثری دارد یا نه، بله. مسلماً در صورتی که سامانه ایمنی تقویت گردد و یا در مقدار تقویتشده همه ی باشد، مسلماً موثر هست، و اصلاً امکان دارد که با یک سامانه ایمنی قدرتمند و مطلوب علائم بیماری بروز پیدا نکند. امکان دارد.
اینکه آیا ما این مواد را بهشکل دارویی مصرف کنیم، بهشکل ساپلیمنت دارویی (مکمل دارویی) مصرف کنیم یا در خویش مواد غذایی که مصرف میکنیم شبیه در دسترس هست، با آن فراهم کنیم، صد اگر چه اولویت این هست که با همان مواد خوراکی که مصرف میکنیم نظیر میوهجات، سبزیجات، آنان را فراهم کنیم که نیازی به قرص و داروهای خوراکی اضافی نباشد.
درخصوص مواد معدنی نیز به همین ترتیب هست، بهخصوص در منیزیم و روی که تقویتکننده سامانه ایمنی می باشند. اینها کل عناصر در اصل تریس المنتهایی می باشند که مجموع بر سامانه ایمنی موثر می باشند و آنان میبایست در مساحت نرمال باشند. می بایست دقت داشت که اضافه خوردن ویتامینها کلا توصیه نمیگردد.
برای نخستین بار جواب به سوال های پزشکی شما به شکل لایو و مجانی در اینستاگرام
در خصوص ویتامین C بهشکل ناب، فراهم آن از مواد خوراکی میوهای خیلی ارجح هست در مقایسه با مصرف به دست قرصها یا قرصهای جوشان ویتامین C. آن نیز علتش این هست که ترکیبات گوناگون اجزاء گوناگون ترکیبی ویتامین C در داخل میوهجات در دسترس هست، اما در داخل این قرصها تنها بخش اسید آسکوربیک در دسترس هست. در نتیجه توصیه میگردد که طبیعی آن مورد استفاده قرار گیرد.
یک بحثی نیز که حدود 4 – 5 روز پیش در مقالاتی مطرح بود و بعضا نیز از جهت WHO حمایت میشد، این بود که اسیدی بودن خویش این اسید آسکوربیکها آیا موجب بیشتر شدن احتمال ابتلا میگردد یا نه، این اثبات نشده هست، و مقالاتی به نفع یا به ضرر آن همیشه آمد.
در نتیجه توصیه این هست که کل ویتامینها در مقدار مورد احتیاج بدن فراهم گردد. در صورتی که قابلیت دارد تا جایی که امکان دارد از منابع طبیعی و جدید و در صورتی که کافی شد از منابع ساپلیمنت و افزوده دارویی استفاده گردد. “