تغذیه برای مقابله با بیماری کرونا

تغذیه برای مقابله با بیماری کرونا

فهرست مطالب

تغذیه برای مقابله با بیماری کرونا

هنگام مطالعه: 2 دقیقه

1398-12-27

با دقت به اینکه ضعف نظام ایمنی و کمبود مواد مغذی میتواند خطر ابتلا به بیماریها را فزونی داده و ضمناً در هنگام ابتلا موجب تشدید علایم و شدت بیماری گردد توصیه میشود با دقت به سرایت بیماری کرونا ، علاوه بر رعایت همه توصیه های بهداشتی،داشتن خواب کافی،داشتن تکاپو تحویل دادنی در منزل ، پرهیز جدی از استرس به موارد زیر در زمینه تغذیه خویش و اشخاص خانواده تان توجه کنید.

نیت داشتن رژیم غذایی مطلوب با رعایت گوناگونی سمت ارتقاء نظام ایمنی هست در این راستا از دریافت کافی منابع غذایی زیر در رژیم تان اعتماد نتیجه نمایید:
1-منابع پروتئینی
حاوی : (گوشت، مرغ ، غذا های دریایی خصوصاً ماهی)، حبوبات،مغزها ،سویا و …(مرغ و ماهی و حبوبات در الویت می باشند.)
2-منابع غذایی روی یا زینک
حاوی گوشت ،مرغ، ماهی، حبوبات ،دانه ها، مغزها،لبنیات،تخم مرغ،غلات همه
3-منابع غذایی اسید چرب w3
حاوی : ماهی،گردو، روغن های گیاهی مانند روغن زیتون ، روغن کنجد و…
4-منابع غذایی ویتامین A
حاوی : تخم مرغ، میوه ها و سبزی های زرد ونارنجی رنگ ( مانند هویچ ،کدو حلوایی و…که این دسته شامل پیش ساز ویتامین A می باشند.)
5-ویتامین D
منابع غذایی ویتامین D حاوی : ماهی های چرب مانند سالمون، لبنیات، زرده تخم مرغ
– در حالی که کمبود ویتامین دی دارید مسلماًً بر مبنا پروتکل درمانی میتوانید از مکمل ویتامین دی استفاده کنید.
6-ویتامین E
منابع غذایی مغزها، بادام، بادام زمینی، فندق، روغن های گیاهی
9-منابع غذایی ویتامین C
میوه ها خصوصاً مرکبات حاوی پرتقال، لیمو، کیوی، گریپ فروت و سبزیجات سان گل کلم و فلفل دلمه ای.
11-منابع غذایی سلنیوم : حاوی پروتئین های حیوانی خصوصاً ماهی، موز، لبنیات، قارچ، برنج قهوه ای
12-مایعات : نوشیدن مایعات به مقدار کافی فراموش نشود.(مصرف مداوم مایعات خصوصاً مایعات گرم به نیت جلوگیری از خشک شدن مخاط دهان)

 پس در کل در صورتی که نظاره نمودید مساله با اهمیت اینکه در این شرایط توصیه به حذف هیچ یک از 5 دسته غذایی اساسی نمیشود. که این 5 دسته حاوی:

1- نان و غلات سبوس دار(شامل ویتامینهای دسته B و سلنیوم ،روی و…می باشند.)
2- میوه ها (خصوصاً منابع ویتامین C)(میوه ها شامل زیادترین میزان پلی فنولها خصوصاً فلاونویید ها و هم آنتی اکسیدانها می باشند که تقویت کننده نظام ایمنی می باشند.)
3- سبزیجات در رنگهای گوناگون
4- مواد غذایی پروتئینی (گوشت ،مرغ،ماهی،حبوبات ، تخم مرغ …)(که علاوه بر اینکه شامل پروتئین می باشند شامل،آهن ، روی،ویتامین B12،B6 و…هستند.)
5- شیر و لبنیات کم چرب وپروبیوتیک(علاوه بر اینکه شاما پروتئین می باشند شامل ویتامین B12،B2،سلنیوم،روی و…می باشند.)

 

به این موارد نیز توجه کنید:

1 – به خاطر با اهمیت بودن رعایت مسایل بهداشتی در اخیراً اکیدا توصیه میشود مواد غذایی باز (خشکبار ، آجیل ….) خریداری نشود توجه نمایید که هر ماده غذایی که در فروش‌گاه به شکل باز و فاقد بسته بندی بهداشتی ارائه میشود میتواند آلوده باشد.
2- غذاهای فست فود و رستورانی مصرف نکنید.
3- حتمن از پخت همه غذاها اعتماد نتیجه نمایید.
4- در شکل رعایت قواعد بهداشتی و ضدعفونی سبزیجات ،مسلماًً میتوانید از سبزیجات خام در رژیم غذایی‌تان استفاده کنید و در شکل عدم اعتماد سبزیجات را بخار پز نمایید و پوست میوه ها جدا نمایید.
5- وعده های غذایی اساسی خصوصاً صبحانه را مصرف نمایید.
6- هر چه میتوانید مصرف منابع قند های آسان مانند :قند، شکر، مربا ، گز ، سوهان،شیرینی، شکلات ، شربتهای شیرین و نوشابه ها و…. را به حداقل ممکن برسانید.

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *