برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟

برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟

فهرست مطالب

برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟

برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟ هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند از سرطان پیشگیری کند، لیکن ترکیب واقعی موادغذایی امکان دارد به ابداع دگرگونی یاری کند. در هنگام خرج غذا، سعی نمایید حداقل دوسوم وعدهٔ شما، موادغذایی گیاهی و حداکثر یک‌سوم آن پروتئین حیوانی باشد. بر اساس نظریهٔ “انستیتوی تحقیقات سرطان آمریکا”، موادغذایی، ابزاری شاخص در مبارزه با سرطان می باشد. برای خویش، گزینش‌های خوب تر و بدتر در بین موادغذایی را وارسی کنید.

 

مبارزه با سرطان با رنگ

میوه‌ها و سبزیجات، سرشار از مواد مغذی برای مبارزه با سرطان‌اند و هرچه رنگ آنان زیادتر باشد، مواد مغذی زیادتری هم در آنان وجود دارد. این موادغذایی ایضاً ریسک ابتلا به سرطان را از مسیر دست یابی به وزن سالم و حفظ آن، کم شدن می‌دهند. وزن اضافی خطر ابتلا به سرطان‌های بیشتر از عبارت سرطان رودهٔ مشهور، مری و کلیه را ازدیاد می‌دهد. از نوع های سبزیجات علی الخصوص سبزیجات به رنگ سبز تیره، قرمز و نارنجی استفاده کنید.

 

نقش صبحانه در مبارزه با سرطان

فولات که به‌طور طبیعی در موادغذایی وجود دارد، یک ویتامین B شاخص می باشد که امکان دارد در مساوی سرطان‌های رودهٔ مشهور، راست‌روده و پستان محافظت نماید. می‌توانید فولات را به وفور در صبحانه داشته بمانید. غلات صبحانهٔ غنی‌شده و محصول ها گندم جامع منابع نیکو فولات‌اند. از سایر منابع فولات می‌توان به آب پرتقال، خربزه و توت‌فرنگی اشاره نمود.

 

در این مورد زیادتر بخوانید:

 

غذاهای غنی از فولات

منابع نیکو سایر فولات مارچوبه و تخم‌مرغ می باشد. ایضاً می‌توانید آن را در لوبیا، تخمه آفتابگردان و سبزیجات سبز برگ همچون اسفناج و یا کاهو بیابید. خوب ترین کانال دریافت فولات، نه از مسیر قرص و مکمل‌ها، بلکه از مسیر خوردن میوه، سبزیجات و محصول ها غنی‌شده با دانه‌ها می باشد. زنانی که باردار می باشند یا هدف باردار شدن دارند، می بایست از مکمل استفاده نمایند تا یقین نتیجه نمایند که به اندازهٔ کافی اسیدفولیک برای پیشگیری از بعضی نقایص مادرزادی دریافت می‌کنند.

 

پرهیز از گوشت‌های فرآوری‌شده

مصرف گه‌گاه ساندویچ ژامبون و یا هات‌داگ آسیبی به شما وارد نمی‌کند. لیکن کم شدن مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده همچون بولونیا، ژامبون و هات‌داگ به شما در کم شدن خطر سرطان رودهٔ مشهور و معده یاری می‌کند. ایضاً، خوردن گوشت‌های دودی و یا نمک‌آلود موجب می‌گردد که در معرض مواد شیمیایی قرار بگیرید که به‌طور بالقوه می‌توانند موجب سرطان شوند.

 

گوجه‌فرنگی در مبارزه با سرطان

معین نیست خاطر این دستور لیکوپن، رنگدانه‌ای که به گوجه‌فرنگی رنگ قرمز می‌بخشد، می باشد یا شی کسی دیگر. لیکن بعضی از مطالعات مصرف گوجه‌فرنگی را با کم شدن خطر ابتلا به چندین نوع سرطان از عبارت پروستات مرتبط دانش‌اند. مطالعات ایضاً نشان می‌دهد که محصول‌های گوجه‌فرنگی فرآوری‌شده همچون سس یا رب، توانایی مبارزه با سرطان را ازدیاد می‌دهند.

 

توانایی ضدسرطانی چای

با وجود اینکه شواهد تا الان تأییدشده نیست، چای، به‌ویژه چای سبز، امکان دارد یک مبارز قدرتمند سرطان باشد. در مطالعات آزمایشگاهی، چای سبز موجب کندی و یا پیشگیری از موفقیت سرطان در سلول‌های رودهٔ مشهور، کبد، پستان و پروستات شده می باشد. ایضاً حاصل مشابهی در بافت ریه و پوست هم دارد. در بعضی مطالعات بلند‌مدت، چای با کم شدن خطر ابتلا به سرطان مثانه، معده و پانکراس هم راه بوده می باشد. لیکن پیش از توصیه به مصرف چای به منزله ی مبارز سرطان، تحقیقات زیادتری در خصوص بشر احتیاج می باشد.

 

انگور و سرطان

انگور و آب انگور، علی الخصوص انگور بنفش و قرمز، رسوراترول‌ دارند. رسوراترول دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قدرتمند می باشد. در مطالعات آزمایشگاهی از نوعی آسیب که می‌تواند روند سرطان را در سلول‌ها تحریک کند، پیشگیری نموده می باشد. شواهد کافی در این مورد وجود ندارد که بشود گفت خوردن انگور یا نوشیدن آب انگور (یا مصرف مکمل‌ها) می‌تواند از سرطان جلوگیری و یا آن را درمان نماید.

 

محدود کردن الکل برای کم شدن ریسک ابتلا به سرطان

سرطان‌های دهان، گلو، حنجره، مری، کبد و پستان مجموع با نوشیدن الکل در رابطه‌اند. الکل ایضاً امکان دارد خطر ابتلا به سرطان رودهٔ مشهور و راست‌روده را ازدیاد دهد. احتیاج می باشد زنانی که در معرض خطر بالاتری از ابتلا به سرطان پستان‌اند، در خصوص ریسک‌فاکتورهای خویش و مقدار مصرف الکل با پزشک خویش راهنمایی نمایند.

 

آب و مایعات سایر می‌توانند محافظت نمایند

آب نه فقط تشنگی شما را رفع می‌کند، بلکه امکان دارد از شما در مساوی سرطان مثانه هم محافظت نماید. خاطر این می باشد که آب، غلظت دست اندرکاران بالقوهٔ ایجادکنندهٔ سرطان مثانه را رقیق می‌کند. ایضاً، نوشیدن مایعات زیادتر موجب دفع ادرار زیادتر می‌گردد و این موجب می‌گردد مدت هنگامی که این دست اندرکاران با پوشش مثانه در ارتباط‌اند، کم شدن یابد.

 

لوبیای توانا

لوبیا برای شما خیلی سودمند می باشد، جای تعجب نیست که امکان دارد به مبارزه با سرطان هم یاری کند. لوبیا شامل چندین مادهٔ شیمیایی گیاهی قدرتمند می باشد که امکان دارد از سلول‌های بدن در مساوی آسیب‌هایی که منتهی به سرطان می‌شوند، محافظت نمایند. در آزمایشگاه این مواد، رشد تومور را کند نموده و از آزاد شدن تومورها به سلول‌های مجاور پیشگیری نموده‌اند.

 

خانوادهٔ کلم در مساوی سرطان

برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟ سبزیجات چلیپایی در بر دارنده کلم بروکلی، گل کلم، کلم و کلم‌پیچ می باشد. این سبزیجات را می‌توان سرخ کرد و یا اینکه در سالاد از آنان استفاده نمود. لیکن شاخص‌تر از مجموع، اجزای جانور در این سبزیجات امکان دارد از شما در مساوی سرطان‌هایی همچون رودهٔ مشهور، پستان، ریه و دهانهٔ رحم دفاع کند. تحقیقات آزمایشگاهی در این عرصه امیدوارکننده بوده می باشد، لیکن مطالعات انسانی نتایج متفاوتی داشته می باشد.

 

سبزیجات برگ سبزتیره

سبزیجات برگ سبزتیره همچون کاهو، کلم‌پیچ، کاسنی و اسفناج دارای فیبر، فولات و کاروتنوئیدهای فراوانی‌اند. این مواد مغذی امکان دارد در مساوی سرطان دهان، حنجره، لوزالمعده، ریه، پوست و معده محافظت کنند.

 

محافظت با استفاده از ادویه‌جات

کورکومین مادهٔ اساسی در زردچوبه و دارای خواص بالقوه برای مبارزه با سرطان می باشد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این ماده می‌تواند دگرگونی صورت، افزایش و حملهٔ سلول‌های سرطانی را برای طیف وسیعی از سرطان‌ها سرکوب نماید. تحقیقات در این عرصه در خصوص بشر تداوم دارد.

 

راهکار‌های پخت‌وپز

طریقهٔ پخت گوشت می‌تواند در مقدار خطر ابتلا به سرطان تمایز ابداع نماید. سرخ کردن و کباب کردن گوشت در دمای خیلی بالا موجب تشکیل مواد شیمیایی می‌گردد که امکان دارد خطر سرطان را ازدیاد دهد. به نظر می‌رسد بقیه راهکار‌های پخت‌وپز همچون خورشت، بریان کردن و بخارپز کردن، شمار کمتری از این مواد شیمیایی را ساخت کند. زمانی‌که گوشت را به‌شکل خورشت استفاده می‌نمایید، به یاد داشته بمانید که میزان اضافه سبزیجات سالم هم به آن افزوده کنید.

 

مخلوطی از توت‌ها

توت‌فرنگی و تمشک ماده‌ای شیمیایی به نام اسیدالاژیک دارند. این آنتی‌اکسیدان قدرتمند امکان دارد در اصل از تعدادی مسیر با سرطان مقابله نماید، از عبارت غیرفعال کردن بعضی مواد سرطانی و کند کردن رشد سلول‌های سرطانی. تا الان علت کافی برای اثبات مقابله با سرطان در بشر وجود ندارد.

 

بلوبری برای سلامتی

آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند جانور در بلوبری امکان دارد در حمایت از سلامتی و مبارزه با سرطان، بها اضافه داشته باشند. آنتی‌اکسیدان‌ها امکان دارد با دفع رادیکال‌های آزاد از بدن پیش از آسیب رساندن به سلول‌ها، به مبارزه با سرطان یاری کنند. لیکن تحقیقات زیادتری در این عرصه واجب می باشد. سعی نمایید برای تقویت خاصیت این توت‌ها، آنان را هم راه بلغور جو دوسر، غلات سرد، ماست و یا ضمناً سالاد مصرف کنید.

 

شکر را حذف نمایید

شکر امکان دارد به‌طور رو به رو موجب سرطان نشود. لیکن امکان دارد بقیه موادمغذی جانور در موادغذایی را که به محافظت در مساوی سرطان یاری می‌کنند، جابه‌جا نماید، و مقدار کالری را ازدیاد ‌دهد، که به افزوده وزن و چاقی منتهی می‌گردد. افزوده وزن هم یک عامل خطر برای سرطان می باشد. میوه، جایگزینی غنی از ویتامین برای شکر و شیرینی می باشد.

 

به مکمل‌ها اطمینان نکنید

ویتامین‌ها امکان دارد به محافظت در مساوی سرطان یاری کنند. لیکن این هنگامی می باشد که آنان را به طور طبیعی از غذا دریافت کنید. نیز اتحادیه سرطان آمریکا و نیز مؤسسهٔ تحقیقات سرطان آمریکا بر این مورد تأکید دارند که دریافت مواد مغذی ضدسرطان از غذاهایی همچون مغزها، میوه‌ها و سبزیجات برگ سبز، خیلی برتر از دریافت آنان از مکمل‌ها می باشد. داشتن رژیم غذایی سالم، خوب ترین گزینه می باشد.

 


منبع:

برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟ / برای مبارزه با سرطان چه غذایی بخوریم؟

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *