انتقال کرونا از راه پنجره ساختمان
لحظه مطالعه: 2 دقیقه
1399-02-05
ویروس کرونا که تاکنون هزاران شخص به آن آلوده شدهاند و اشخاص اضافه جان خویش را از دست دادهاند، یکی از موضوعاتی هست که منتهی به نگرانی و تشویش علت اشخاص اضافه در جامعه شده هست. سوال های اضافه در خصوص این ویروس از عبارت اینکه انتقال کرونا از راه پنجره ساختمان قابلیت پذیر هست یا خیر و … مطرح شده هست.
در برنامه اینستاکلینیک محب که در صفحه اینستاگرام محب بهشکل زنده برگزار میگردد با حضور آقای دکتر محسن عباسی, حرفه ای ببهوشی و فلوشیپ طب اورژانس, این سوال مطرح شد که آیا باز بودن پنجره یا درب، احتمال انتقال ویروس کرونا را بالا میبرد؟ جواب آقای دکتر عباسی را در این ویدیو میتوانید ببینید.
علائم ویروس کرونا
ویروس کرونای تازه ۲۰۱۹، ویروسی هست (بهطور مخصوص ویروس کرونا نامیده میگردد) که به موضوع عامل سرایت بیماری تنفسی که برای نخستین بار در ووهان چین یافت شد، شناخته شده هست. در نخست، زیادی از بیماران این سرایت بیماری در ووهان چین رابطه با داد و ستد قوی غذاها و حیوانات دریایی داشتهاند و این نشان از این دارد که این ویروس منتقله از حیوان به بشر هست. با این اکنون، شمار فزایندهای از بیماران در معرض و در رابطه با داد و ستد حیوانات نبوده، که این مورد نشاندهنده این هست که وسعت و انتقال از شخصی به فرد سایر هم در اکنون وقوع هست. در اکنون حاضر معین نیست که تا چه مرز ساده یا پایدار این ویروس در بین اشخاص در اکنون وسعت هست. آخرین خبرهای در خصوص حالت سرایت این ویروس در ووهان چین در سایت مرکز کنترل و جلوگیری از بیماریهای آمریکا حاضر هست.
آیا باز بودن پنجره یا درب، احتمال انتقال ویروس کرونا را بالا میبرد؟
در هشتمین برنامه زنده اینستا کلینیک این سوال مطرح شد که ” آیا باز بودن پنجره یا درب، احتمال انتقال ویروس کرونا را بالا میبرد؟ ”
جواب آقای دکتر محسن عباسی به این سوال را ببینید:
” خیر. شبیه که ببینید ما در هوا به هر اکنون در هوای بیرون نفس میکشیم، استنشاق میکنیم، ضمناً ماسک نیز بزنیم در همان هوا نفس میکشیم. و سپس در صورتی که تهویه درست پایان میگردد، و از یک جای آلوده نیز این هوا وارد نمیگردد، به عنوان مثال ما جلوی هواکش یک مرکزی که شخص آلوده در آن قرار گرفته هست، قرار نگرفتیم که هوا از آنجا ونتیله گردد و به داخل بیاید. بهطور معمول پنجرههای خانه در صورتی که باز باشند، خیر. نه فقط موجب نمیگردد بلکه ضمناً این تهویهای که اتفاق میافتد، در صورتی که شخص آلودهای نیز آنجا باشد، موجب کم شدن مقدار تراکم ویروس در ناحیه میگردد و آن را خارج میکند. “