انتخاب میان‌وعده برای دیابت نوع 2

انتخاب میان‌وعده برای دیابت نوع 2

فهرست مطالب

گزینش بین‌وعده برای دیابت نوع 2

این وضعیت شایدً برای شما هم اتفاق افتاده می باشد: می‌خواهید از منزل خارج شوید، ولی از طرفی می‌دانید که می بایست برای بین‌وعده موردی دنبال خویش ببرید، چرا که نمی‌دانید چه وقتی به منزل باز می‌گردید و اینکه از گزینه‌های غذایی جانور در مقصد مطمئن نیستید. در هر شرایطی، داشتن بین‌وعدهٔ سالم و بین‌وعده‌ای که مقدار شیرینی و شکر آن افزون نباشد و به نوعی دوست‌دار قند خون شما باشد، تصمیمی عاقلانه می باشد تا اعتماد دستاورد نمایید که می‌توانید قند خون خویش را در طول یک روز پرمشغله و شلوغ، ثابت نگه دارید. در صورتی که مبتلا به دیابت بمانید معطوف خواهید بود که چرا گزینش بین‌وعده برای دیابت نوع 2 ضرورت دارد.

آیا مطمئن نیستید که چه موردی بگیرید؟ دفعهٔ سایر که به مغازه می‌روید، هر کدام از بین‌وعده‌های قابل‌حمل و دوست‌دار دیابت را که در این مطلب به آن اشاره می‌گردد، دنبال داشته بمانید و سایر هیچ موقع نگران گرسنگی غیرمنتظره و یا کم شدن قند خون خویش نباشید.

 

در این مورد زیادتر بخوانید:

 

آجیل

آجیل‌ها و دانه‌های خوراکی سرشار از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم‌اند و از این رو به‌موضوع گزینه‌هایی عالی برای مصرف به موضوع بین‌وعده‌های غذایی جایگزین شده‌اند. بعضی از مطالعات نشان داده‌اند که خوردن منظم آجیل، شبیه بادام، ارزش انسولین را کم شدن داده، به مدیریت قند خون و کم شدن ارزش کلسترول یاری می‌کند. موقع خریداری، به جست و جو اقسام خام یا بوداده‌ای بمانید که کم‌نمک و یا در ضمن بی‌نمک باشد. یک مشت آجیل غنی از مواد مغذی بین‌وعده‌ای سالم با میزان مطلوب می باشد.

 

میوه و پنیر جدید

پنیر و میوه به‌موضوع جفتی عالی برای بین‌وعده‌ای تند شمرده می‌شوند. اگرچه میوه‌های جدید پر کربوهیدرات‌اند، ولی فیبر هم دارند که از این رو به کند شدن ترشح گلوکز در جریان خون یاری می‌کنند. از طرف سایر، پنیر تقریباًً فاقد کربوهیدرات و سرشار از پروتئین و چربی می باشد. این مشخصات آن را برای همراهی با مواد غذایی شبیه میوه‌ها مطلوب و مطابق نموده می باشد، چون پنیر به کم شدن تاثیر قندخون یاری می‌کند. این ترکیب گزینه‌ای مطلوب برای پیک‌نیک در یک روز آفتابی می باشد.

در شکل قابلیت، میوه‌هایی را گزینش نمایید که شبیه اقسام توت‌های جدید، میوه‌های هسته‌دار (شلیل، آلو و هلو)، انگور، سیب و یا گیلاس، برجسته قند خون آنان پایین‌تر می باشد. اگرچه پنیر‌های نرم، شبیه موزارلا و پنیر بز، کالری کمتری دارند، ولی به احتمال افزون تند خراب می‌شوند و در شکل گرم بودن هوا برای حمل‌و‌نقل آن به یک بستهٔ خنک‌کنندهٔ کوچک و یا یخچال کوچک احتیاج می باشد. پنیر‌های سخت، شبیه چدار، شاید در دما‌های گرم‌تر امکان تحمل زیادتری داشته باشند، ولی کالری زیادتری هم دارند، در نتیجه موقع خریداری، در نظر گرفتن این مورد ها و مقدار اندازه‌ای که در هر وعده استفاده می‌نمایید، شاخص و قابل‌دقت می باشد.

 

سبزیجات و حمص

سبزیجات ترد شبیه کرفس، تکه‌های هویج، تربچه و کلم بروکلی، وقتی‌که به حمص آغشته شوند، زیاد خوشمزه می‌شوند. در ضمن نیکوتر از این، حمص از نخود تهیه می‌گردد که پر فیبر و پروتئین می باشد. این ترکیب مملو از مواد مغذی می باشد و بین وعده‌های غذایی، شما را سیر نگه می‌دارد.

 

ذرت بوداده

حمل ذرت بوداده ساده می باشد و این امکان را دارد که در هر آب و هوایی جدید بماند. این مادهٔ غذایی غلات جامع می باشد و با وجود کالری کمی که دارد، سراسرً سیرکننده می باشد.

ذرت بوداده بخرید و یا در خانه درست نمایید. می‌توانید طعم‌های مختلفی از آن را درست نمایید و یا از ادویه‌جات استفاده کنید و از آن کیف ببرید.

 

سالاد ماهی تن به دنبال ترد غلات جامع

ماهی تن سرشار از اسید‌های چرب امگا 3 می باشد که به کم شدن التهاب و بهبود قندخون یاری می‌کند. این مادهٔ غذایی ضمناً سرشار از پروتئین می باشد که در شکل احتیاج به کمی تکثیر قندخون، با ترد سبوس‌دار ترکیب نیکی خواهد بود.

مواد نخستینٔ سالاد ماهی تن، شبیه سس مایونز، کرفس خردشده، گزینه‌های نیکی‌اند. یا می‌توانید با مخلوط کردن مقداری ماست یونانی و یا پنیر، ارزش پروتئین آن را در ضمن زیادتر هم تکثیر دهید.

 

بار‌های پروتئینی

وقتی‌که به جست و جو بین‌وعده‌ای هستید که احتیاج به ظرف و ظروف و نگهداری در یخچال ندارد، به عنوان مثالً موقع پیاده‌روی، بار‌های پروتئینی گزینه‌ای عالی‌اند. خیلی از بار‌های پروتئینی که به شکل تجاری در سوپرمارکت‌ها فروخته می‌رسند، مقدار بسیاری مواد فر‌اوری‌شده دارند و یا شاید قند بالایی داشته باشند، در نتیجه نیکوتر می باشد این بار‌ها را در خانه تهیه نمایید.

به جست و جو دستورالعمل‌هایی بمانید که پر مواد غذایی شبیه کرهٔ اقسام آجیل‌ها، پودر پروتئین با حداقل فراوری، جو دوسر جامع یا آرد جودوسر، آجیل خردشده و یا دانه‌های خوراکی بمانید. دائم می‌توانید مقدار شیرین‌کننده‌هایی را که در دستور تهیهٔ غذا اطلاق شده‌می باشد، کم شدن دهید. بسته به مقدار تحمل گلوکز، می‌توانید مواد پرقند شبیه چیپس شکلات را کنار بگذارید و یا کم شدن دهید.

در صورتی که اولویت می‌دهید محصولی را از فروش‌گاه تهیه نمایید، به جست و جو محصولاتی بمانید که تا مقدار ممکن از ترکیبات کمتری استفاده نموده باشند و شیرین‌کنندهٔ مورد استفاده، در ابتدا فهرست مواد غذایی نباشد و یا حداقل مقدار را دارا باشد. ضمناً به منابع شیرین‌کننده‌ها با نام‌های پیچیده شبیه عسل، شربت برنج قهوه‌ای، شربت مالت، شهد آگاو و غیره دقت داشته بمانید. بارهای درست‌شده با میوه و آجیل و میزان شکر کم یا بدون شکر اضافه مناسب ترین گزینه‌اند.

 


منبع:

گزینش بین‌وعده برای دیابت نوع 2 / گزینش بین‌وعده برای دیابت نوع 2

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *