اثر استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟

اثر استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟

فهرست مطالب

ردپا استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟

استرس موجب نوع ها ناراحتی‌های جسمی جزئی از عرق کردن دست‌ها گرفته تا ناراحتی معده می‌گردد، از طرفی خطر ابتلا به مشکل های و بیماری‌های جدی قلبی را هم تکثیر می‌دهد. ردپا استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟ متخصصان قلب و عروق اکثراً به بیماران خویش توصیه می‌کنند برای سلامت قلب خویش استرس را کنترل و از خویش دور کنند.

احتمالاً تعجب‌آورترین بخش این تماس این باشد که استرس در مسائل و سناریو‌های مختلفی از روابط گرفته تا مشاغل و در ضمن ایونت‌های ورزشی ظاهر می‌گردد و کل این مسائل می‌توانند به نوعی بر سلامت قلب شما تأثیر بگذارند و آسیب‌رسان باشند.

 

تشخیص مسائل استرس‌زا

طلاق موردی تماماًً استرس‌زا می باشد، ولی تا همین اواخر محققان نمی‌دانستند که تأثیرات استرس در سلامتی تا چه مدت برقرار می‌ماند و تداوم دارد.

در مطالعه‌ای که به‌تازگی تکمیل شده می باشد و بیشتر از 18 سال کسب و کار‌کنندگان در آن مورد مطالعه قرار گرفته شده‌اند، مقدار خطر حملهٔ قلبی در زنانی که دو یا تعدادی مورد طلاق را پشت سر گذاشته و تجربه نموده‌اند، تکثیر داشته و مقدار این تکثیر در حد اشخاص سیگاری و یا دیابتی بوده می باشد. این مقدار تکثیر در مردان مورد مطالعه که چندین تجربهٔ طلاق را داشته‌اند هم نظاره شده می باشد. اگرچه مردان مزایا سلامتی بسیاری را از ازدواج مجدد برده‌اند، ولی زنان از این مزایا بی‌سود بوده‌اند. در ضمن چندین دهه پس از طلاق، استرس در تماس اثری قدرتمند بر سلامت شما می‌گذارد.

استرس ناشی از عمل هم به قلب آسیب می‌رساند. تحقیقات نشان داده می باشد کسانی که زیادتر نگران از دست دادن کسب و کار خویش می باشند، نزدیک به 20 درصد زیادتر در معرض بیماری قلبی‌اند. ولی کسانی که از کسب و کار خویش رضایتمندی دارند هم، شاید به خاطر رقابت‌ شغلی یا به خاطر کوشش برای متعادل کردن عمل و زندگی در خانه، دچار استرس مزمن شوند.

با کمال تعجب، در ضمن استرس مربوط به حوادث کیف‌قسمت هم شاید خطر مسائل اورژانس قلبی را تکثیر دهد. در طی یک مسابقهٔ فوتبال در بازی‌های جام بین المللی، طی روز‌هایی که گروه ملی آلمان بازی داشته، مقدار حملات قلبی در این سرزمین دو معادل تکثیر داشته می باشد.

 

تماس بین استرس و ابتلا به بیماری‌های قلبی

استرس موجب تکثیر التهاب در بدن می‌گردد، که به نوبهٔ خویش با عواملی شبیه فشارخون بالا و کم شدن مقدار کلسترول مناسب HDL که به قلب شما آسیب می‌رسانند، مرتبط می باشد.

ولی استرس مزمن به‌طور غیرمستقیم هم قلب شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. وقتی‌که نگران هستید، بدخواب می‌شوید، کمتر علاقه ی به ورزش، گزینش غذای مطلوب و سالم و کنترل وزن خویش دارید. کل این تغییرات بد در سبک زندگی سلامت قلب شما را در معرض خطر قرار می‌دهد.

 

چطور از قلب خویش محافظت کنیم

اکثراً اوقات اشخاص استرس خویش را حدوداً جدا از مقولهٔ سلامتی می‌دانند. در صورتی که با هر نوع استرسی دست و پنجه نرم می‌نمایید، بدانید که شاید عواقب مضری در پی داشته باشد. این مراحل به شما در محافظت از قلب خویش در وقت ها پرتنش هم یاری می‌کند:

  • از متخصصان هم یاری بگیرید. استرس خویش را با پزشک در بین بگذارید. این مورد به‌ویژه در شکل داشتن بقیه دست اندرکاران خطر بیماری‌های قلبی از عبارت چاقی یا فشارخون زیاد قابل توجه می باشد. گاهی اوقات فقط مکالمه و راهنمایی با پزشک شما را متقاعد می‌کند که سبک زندگی خویش را دگرگونی دهید.
  • بگذارید استرس به شما انگیزه دهد. توصیه می‌گردد استرس را به عامل و بهانه‌ای برای تکمیل ورزش جایگزین نمایید. وقتی‌که روز استرس‌زایی دارید، پیاده‌روی به دنبال دوستان در هنگام استراحت برای خرج ناهار، خیال شما از هرگونه اذیت و تنشی دور خواهد کرد.

 


منبع:

ردپا استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟ / ردپا استرس بر بیماری‌های قلبی چیست؟

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *